*Magda* Posted November 11, 2014 Author Posted November 11, 2014 Co ten konik na końcu filmiku zrobił? :evil_lol: Nie wiem co Twoje oczy tam widzą, bo moje widzą tylko podniesiony ogon, przygotowany do biegu :P Doberek. :) Nadrobiłam zaległości wątkowe. :) Mam nadzieję, że z nowym rokiem przyjdzie nowa i lepsza praca. ;) Doberek :) Zaraz Ci zrobię test i sprawdzę czy nadrobiłaś zaległości :evil_lol: Jak t mówią: nadzieja matką głupich :grins: witamy się :) Hej :) Quote
*Magda* Posted November 11, 2014 Author Posted November 11, 2014 Taką piękną pogodę mieliśmy dzisiaj :D Quote
*Magda* Posted November 11, 2014 Author Posted November 11, 2014 O, fotki A to jakaś nowość w mojej galerii? :hmmmm: :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 11, 2014 Author Posted November 11, 2014 Tora Się zdziadziala Na ryju :P Sama zdziadziałaś na ryju :eviltong: :calus: Quote
marta1624 Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Super :loveu: Tora coś niezadowolona :D Quote
*Magda* Posted November 11, 2014 Author Posted November 11, 2014 Super :loveu: Tora coś niezadowolona :D Bo nie chciałam rzucać patyczka :evil_lol: Quote
angineuuka Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Sama zdziadziałaś na ryju :eviltong: :calus: całuski, oh oh :D Quote
*Magda* Posted November 11, 2014 Author Posted November 11, 2014 całuski, oh oh :D To żebyś się nie obraziła :megagrin: Kuźwa, wypluję zaraz płuca :roll: Kaszel mnie tak męczy, że już mam dość :placz: Byłam dziś u lekarza, ale póki co leki od niego mi nie pomagają :mad: Quote
marta1624 Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Bo nie chciałam rzucać patyczka :evil_lol: Biedny piesek :D To żebyś się nie obraziła :megagrin: Kuźwa, wypluję zaraz płuca :roll: Kaszel mnie tak męczy, że już mam dość :placz: Byłam dziś u lekarza, ale póki co leki od niego mi nie pomagają :mad: Ehh, zdrówka w takim razie :) Ja jeszcze (odpukać!) nie choruje, ale to pewnie kwestia czasu... Quote
*Magda* Posted November 11, 2014 Author Posted November 11, 2014 Biedny piesek :D Ehh, zdrówka w takim razie :) Ja jeszcze (odpukać!) nie choruje, ale to pewnie kwestia czasu... Nie miałam dziś siły rzucać piłeczki/patyczka :lookarou: Dzięki :) Męczę się w sumie już od piątku, ale wczoraj i dziś to już przegięcie :( Quote
marta1624 Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Ehh, nie dziwię ci się :( I tak że na spacer poszłaś. Mam nadzieję że ci odpuści :calus: Sezon się zaczyna taki :( Quote
*Magda* Posted November 11, 2014 Author Posted November 11, 2014 Ehh, nie dziwię ci się :( I tak że na spacer poszłaś. Mam nadzieję że ci odpuści :calus: Sezon się zaczyna taki :( Spacerek musi być codziennie :) Do tego ładna pogoda, to Theodor mógł na rowerku poszaleć ;) Quote
marta1624 Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 A no tak, trzeba korzystać z pogody :) Chociaż mówią że zimy nie będzie, to może w grudniu też Theo poszaleje na rowerku :D Quote
*Magda* Posted November 11, 2014 Author Posted November 11, 2014 A no tak, trzeba korzystać z pogody :) Chociaż mówią że zimy nie będzie, to może w grudniu też Theo poszaleje na rowerku :D Wolałabym, żeby szalał na sankach :eviltong: Chcę go w tym roku zabrać na łyżwy ;) Ciekawe czy mu się spodoba? :hmmmm: Quote
marta1624 Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Raczej tak :D Matko, ja nie pamiętam kiedy jeździłam, teraz bym się pewnie zabiła :p Quote
*Magda* Posted November 11, 2014 Author Posted November 11, 2014 Ja nie jeździłam 3 sezony :lookarou: Najpierw ciąża, więc strach przed przewróceniem itp., a potem Theoś za mały żeby go zabrać ze sobą. Ale ten rok będzie nasz :loveu: Quote
kalyna Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 jaki biedny pieseł musi warować... Ale Tora przez Ciebie osiwiała :lol: Quote
*Magda* Posted November 12, 2014 Author Posted November 12, 2014 jaki biedny pieseł musi warować... Ale Tora przez Ciebie osiwiała :lol: Nic nie musi :eviltong: Ona zawsze była siwa :grins: Quote
Recommended Posts