*Magda* Posted November 14, 2014 Author Posted November 14, 2014 Oj, ale ostatnio zdrowotnie podupadłaś :( Zdrowiej Madzia, nie daj się chorobom :calus: Stara jestem i zaczynam się sypać :eviltong: A tak poważnie, to nerki mnie chyba z 15 lat już nie bolały :lookarou: Quote
marta1624 Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 No widać że stara :eviltong: I ty babciu jeszcze dziecko chcesz :evil_lol: A tak serio to coś ostatnio twoje zdrowie chyba na urlop poszło :( Tylko żeby wróciło szybko! ;) Quote
*Magda* Posted November 14, 2014 Author Posted November 14, 2014 No widać że stara :eviltong: I ty babciu jeszcze dziecko chcesz :evil_lol: A tak serio to coś ostatnio twoje zdrowie chyba na urlop poszło :( Tylko żeby wróciło szybko! ;) W dzisiejszych czasach, babcie też mogą mieć dzieci :eviltong: No :( A tamta sprawa też się jeszcze nie "naprawiła" :lookarou: Quote
marta1624 Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Właśnie widzę :p Ehh, nie zazdroszczę :( To dużo zdrowia, żeby wróciło i już cię nie opuściło ;) Quote
*Magda* Posted November 14, 2014 Author Posted November 14, 2014 Dzięki :) A teraz znikam spać :hand: Quote
*Monia* Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Hej babciu z pieskiem na łańcuchu :laugh2_2: zdrówka! Quote
*Magda* Posted November 15, 2014 Author Posted November 15, 2014 Dzięki dziewczyny, nawet dziś dobrze spałam, pomimo męczącego w nocy kaszlu ;) Hej babciu z pieskiem na łańcuchu :laugh2_2: zdrówka! Bardzo śmieszne :biggrina: :P Dzięki :) Quote
marta1624 Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Hejka chamko :p I to straszna chamko :p I jak Zdrówko? Quote
*Magda* Posted November 15, 2014 Author Posted November 15, 2014 Hejka chamko :P I to straszna chamko :P I jak Zdrówko? Jaka chamko? Tak mnie tam nikt nie nazwał :eviltong: Ja jestem wariatką :evil_lol: Zdrówko? Bywało lepiej ;) Hej dziewczyny :) Cześć chłopcze :grins: :evil_lol: Trzymajcie kciuki za Lino, kot koleżanki, szkocki zwisłouchy, który był tu nie dawno w galerii Lino walczy w klinice o życie :placz: Ma pozatykane nerki (czy jakoś tak) i nie wiadomo czy przeżyje ten weekend :placz: Quote
kalyna Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Zdrówka! choć go nie pamiętam, pewnie był dodany między zdjęciami dzieci i mi umknął :lol: Quote
marta1624 Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Oj to trzymam kciuki podwójnie- za ciebie i za kociaka :) Nikt cię może i nie nazwał, ale to samo wyszło. Cóż przyznaj się, jesteś chamką. Od tego nie uciekniesz :diabloti: (ehh, ale miło mi że nie tylko ja chamska jestem :evil_lol:) Quote
*Monia* Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Hejka przewrażliwiona babciu-wariatko z psem łańcuchowym :grins: Jak kiedyś w obronie dziecka popuściłam smycz prawie astce i się suki złapały to właściciel mnie opierdzielał że swojej nie może złapać. Powinnam dziecko dać ugryźć :mdrmed: Trzymam kciuki za piękne kocisko, bidulek :(. Tobie też zdrówka ponownie! Quote
*Magda* Posted November 15, 2014 Author Posted November 15, 2014 Zdrówka! choć go nie pamiętam, pewnie był dodany między zdjęciami dzieci i mi umknął :lol: Alinko, to jest Lino: Oj to trzymam kciuki podwójnie- za ciebie i za kociaka :) Nikt cię może i nie nazwał, ale to samo wyszło. Cóż przyznaj się, jesteś chamką. Od tego nie uciekniesz :diabloti: (ehh, ale miło mi że nie tylko ja chamska jestem :evil_lol:) Nie przyznam się, bo chamką nie jestem :eviltong: Hejka przewrażliwiona babciu-wariatko z psem łańcuchowym :grins: Jak kiedyś w obronie dziecka popuściłam smycz prawie astce i się suki złapały to właściciel mnie opierdzielał że swojej nie może złapać. Powinnam dziecko dać ugryźć :mdrmed: Trzymam kciuki za piękne kocisko, bidulek :(. Tobie też zdrówka ponownie! Babcia-wariatka :loveu: Dzięki :) Quote
marta1624 Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Haha nie wiem co gorsze- chamka czy babcio-wariatka :laugh2_2: Quote
*Magda* Posted November 15, 2014 Author Posted November 15, 2014 I od Nas zdrówka dla Lino Dzięki ;) Haha nie wiem co gorsze- chamka czy babcio-wariatka :laugh2_2: Bałwan, ale tym mnie nie nazwano :eviltong: Jeszcze :megagrin: Quote
marta1624 Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Dzięki ;) Bałwan, ale tym mnie nie nazwano :eviltong: Jeszcze :megagrin: Pewnie kwestia czasu :peace: :jumpie: :laugh2_2: (Emotki, oł je :jumpie: ) Quote
*Magda* Posted November 15, 2014 Author Posted November 15, 2014 Pewnie kwestia czasu :peace: :jumpie: :laugh2_2: (Emotki, oł je :jumpie: ) Na chwilę obecną mi to nie grozi, bo wątek nie jest teraz wątkiem o chamstwie innych psiarzy, tylko o chamstwie w ogóle :peace: Quote
marta1624 Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Na chwilę obecną mi to nie grozi, bo wątek nie jest teraz wątkiem o chamstwie innych psiarzy, tylko o chamstwie w ogóle :peace: Teraz ten wątek to jest przepychanka :jumpie: Ale gdzieś indziej też mmogą cię bałwanem nazwać :peace: Quote
marta1624 Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 :laola: :laola: :laola: Sorki za spam, nie wiem jak to kliknęłam :oops: Quote
*Magda* Posted November 15, 2014 Author Posted November 15, 2014 Teraz ten wątek to jest przepychanka :jumpie: Ale gdzieś indziej też mmogą cię bałwanem nazwać :peace: Gdzie? Tu? :laola: :laola: :laola: Sorki za spam, nie wiem jak to kliknęłam :oops: Rzygam tęczą :peace: Quote
marta1624 Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Gdzie? Tu? Rzygam tęczą :peace: Nie, tam :D Tutaj piszą tylko "inteligentne" :laugh2_2: Nie rzygaj lepiej bo Bodzian pomyśli żeś w ciąży :megagrin: Quote
Recommended Posts