łamAga Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Magda wracaj do domu bo nudnoooooooo na dogo Quote
*Magda* Posted December 16, 2016 Author Posted December 16, 2016 10 minut temu, łamAga napisał: Magda wracaj do domu bo nudnoooooooo na dogo Wrócę, za 2 tygodnie Quote
*Magda* Posted December 16, 2016 Author Posted December 16, 2016 Hej Laski U nas wszystko ok. Ciągle gdzieś trzeba jechać, coś załatwić... A niby nic nie mieliśmy robić, tylko odpoczywać :D Quote
mar....ka Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 po ten rozum nie dojechałaś (miała się w Częstochowie pomodlić- o mój przy okazji też :P) Quote
*Magda* Posted December 16, 2016 Author Posted December 16, 2016 Mariolka, nie przekręcaj faktów :P jechałam modlić się o Twój rozum i mój przy okazji, a nie odwrotnie :P A teraz idę z suka na spacer.Niee wiem kiedy wejdę na dogo, bo z telefonu ch*jowo się pisze :/ Quote
łamAga Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 6 minut temu, mar....ka napisał: po ten rozum nie dojechałaś (miała się w Częstochowie pomodlić- o mój przy okazji też :P) Wy się jeszcze ludzicie ze rozum odzyskacie ? buahahahahahahahaha naiwniary :P 1 minutę temu, *Magda* napisał: Mariolka, nie przekręcaj faktów :P jechałam modlić się o Twój rozum i mój przy okazji, a nie odwrotnie :P A teraz idę z suka na spacer.Niee wiem kiedy wejdę na dogo, bo z telefonu ch*jowo się pisze :/ tylko nie zabłądz :P ja na telefonie nie umiem obsługiwać dogo :/ Quote
mar....ka Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Mariolka, nie przekręcaj faktów :P jechałam modlić się o Twój rozum i mój przy okazji, a nie odwrotnie :P A teraz idę z suka na spacer.Niee wiem kiedy wejdę na dogo, bo z telefonu ch*jowo się pisze :/ jakby na to nie patrzeć, rozumu brak :P Tysiąc razy mówiłam, że z telefonu nie chce mi się wchodzić :P Quote
mar....ka Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 1 minutę temu, łamAga napisał: Wy się jeszcze ludzicie ze rozum odzyskacie ? buahahahahahahahaha naiwniary :P my nie chciałyśmy go odzyskać, tylko pierwszy raz dostać :P popatrz, przeczytała komplementy i zwiała Quote
łamAga Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 3 minuty temu, mar....ka napisał: my nie chciałyśmy go odzyskać, tylko pierwszy raz dostać :P popatrz, przeczytała komplementy i zwiała Myslałam że go zgubiłyscie tak jak ja , po slubie :D mówiłam że jest cwana :P Quote
mar....ka Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Przed chwilą, łamAga napisał: Myslałam że go zgubiłyscie tak jak ja , po slubie :D mówiłam że jest cwana :P miałam iść, ale nie mogę tego pozostawić bez komentarza heh, skoro wyszłaś za mąż, to pewnie zgubiłaś jeszcze przed ślubem :P Quote
angineuuka Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Nie, ze Magdy nie ma to nikogo nie ma :P Mi się na dogo rzadko chce wchodzic, nawet jak Magda jest xD Quote
łamAga Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 23 godziny temu, mar....ka napisał: miałam iść, ale nie mogę tego pozostawić bez komentarza heh, skoro wyszłaś za mąż, to pewnie zgubiłaś jeszcze przed ślubem :P Fuck .... święta racja .... :D 22 godziny temu, angineuuka napisał: Nie, ze Magdy nie ma to nikogo nie ma :P Mi się na dogo rzadko chce wchodzic, nawet jak Magda jest xD Bo Ty lyń jesteś :P Quote
Aleksa. Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 Ja w pracy do nocy. natomiast już położyłam dziecko spać :D Quote
*Magda* Posted December 17, 2016 Author Posted December 17, 2016 Ja już ledwo widzę i zaraz idę spać :P Quote
łamAga Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 A ja do wtorku bez laptopa wiec za duzo ode mnie nie wymagajcie :P poza tym od jutra zmiana popoludniowa od 14 do 22 wiec se raczej nie pogadamy :P Quote
*Magda* Posted December 18, 2016 Author Posted December 18, 2016 Hej laski :) https://goo.gl/photos/rhhWbBy6v6ZNakSD8 Quote
łamAga Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 No i bia bedzie w temacie :D Nadal jestem w szoku ze tak duzo zdjec zrobiliscie :) Quote
*Magda* Posted December 18, 2016 Author Posted December 18, 2016 To Mariolka, ja mam tylko 2 filmy :P Quote
Recommended Posts