mar....ka Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 oj nie pisałaś mi o Lumpku, dzisiaj skupiłaś się na Wietnamce (tak nazywa swoją synową a moja bratanicę :P) Obejrzałam foty , co zrobiłaś z Torcią , kiedy pływałaś statkiem??? Quote
*Magda* Posted August 5, 2016 Author Posted August 5, 2016 2 godziny temu, Aleksa. napisał: Cześć! i masz mi wysyłać :D Nie :P 45 minut temu, majoka napisał: oj nie pisałaś mi o Lumpku, dzisiaj skupiłaś się na Wietnamce (tak nazywa swoją synową a moja bratanicę :P) Obejrzałam foty , co zrobiłaś z Torcią , kiedy pływałaś statkiem??? A jakoś tak wyszło :P Tora też płynęła statkiem :) Oto dowód: Tu ją częściowo widać. I proszę się nie śmiać ze mnie, bo się nie malowałam i próbowałam czy mleko dla Nathana nie jest gorące :P 1 Quote
łamAga Posted August 6, 2016 Posted August 6, 2016 Dobra , dobra , już nie ściemniaj , mleko biednemu dziecku wypijasz i jeszcze wymyślasz usprawiedliwienia ! :P Biedny Lumpek ;( no ale taka jest starość , niestety ;( Quote
mar....ka Posted August 6, 2016 Posted August 6, 2016 hehehe jasne że wciągasz mleczko Młodemu. Jeśli myślisz iż będziesz tak piękna i gładka jak Nathuś, to się baaardzo mylisz :PPPP Quote
*Magda* Posted August 7, 2016 Author Posted August 7, 2016 17 godzin temu, dOgLoV napisał: Magda daj jakieś fotki :P Nie mam :P 2 godziny temu, Ania :) napisał: Sobota była pewnie gdzieś imprezowala :p Miałam gości i robiliśmy grilla. Poszłam spać o 1 w nocy :/ Quote
*Magda* Posted August 7, 2016 Author Posted August 7, 2016 Pojechaliśmy na basen i nawet tyłka nie zamoczyłam :/ Tam gdzie jeździmy zawsze, kolejka do kasy na około 25-30m. Zrezygnowaliśmy, bo to bez sensu, żeby czekać z pół godziny do kasy, a potem jeszcze się obijać o ludzi w basenie :( Pojechaliśmy na drugi basen, a tam informacja, że od 1.08 do 21.08 mają jakąś rewizję i basen zamknięty :mad: Bogdan chciał jechać jeszcze na trzeci, ale mi się już nie chciało dalej autem jeździć i wróciliśmy do domu. Quote
mar....ka Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 26 minut temu, *Magda* napisał: Pojechaliśmy na basen i nawet tyłka nie zamoczyłam :/ Tam gdzie jeździmy zawsze, kolejka do kasy na około 25-30m. Zrezygnowaliśmy, bo to bez sensu, żeby czekać z pół godziny do kasy, a potem jeszcze się obijać o ludzi w basenie :( Pojechaliśmy na drugi basen, a tam informacja, że od 1.08 do 21.08 mają jakąś rewizję i basen zamknięty :mad: Bogdan chciał jechać jeszcze na trzeci, ale mi się już nie chciało dalej autem jeździć i wróciliśmy do domu. pozwiedzałaś miasto :P Swoja drogą ile macie mieszkańców (macie przynajmniej 3 baseny)??? Quote
mar....ka Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 chyba się obraziła za to, że powiedziałam iż nie będzie taka piękna i gładka jak Nathuś :P Quote
łamAga Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 5 minut temu, majoka napisał: chyba się obraziła za to, że powiedziałam iż nie będzie taka piękna i gładka jak Nathuś :P Taaa i jest teraz pewnie na jakimś zabiegu gładkości :D :P 1 Quote
mar....ka Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 jeszcze się tymi igłami co przed porodem nakłuwa :P Quote
*Magda* Posted August 7, 2016 Author Posted August 7, 2016 5 godzin temu, majoka napisał: pozwiedzałaś miasto :P Swoja drogą ile macie mieszkańców (macie przynajmniej 3 baseny)??? Kilka miast, bo każdy basen w innym :P U nas jest basen, ale otwarty w tak dziwnych godzinach, że nigdy tam nie byliśmy :P Co do mieszkańców, to ciężko powiedzieć, bo to mała wiocha jest. Meldunek mam w mieście obok, do którego nasze Bracht "przyklejono" kilka lat temu. I nadal widnieje nazwa Bracht, ale tak poprawnie to powinnam pisać, że mieszkam w Bruggen :) A to ma około 15 tyś. mieszkańców ;) 22 minut temu, majoka napisał: odsypiasz grilla czy co??? Chciałam, ale nie miałam kiedy :/ 13 minut temu, dOgLoV napisał: Magda coś ostatnio nas olewa ;( :P Odezwała się ta co siedzi na dogo :P Quote
łamAga Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: Odezwała się ta co siedzi na dogo :P Nosz kurde czasu coś mi brak :P Quote
*Magda* Posted August 7, 2016 Author Posted August 7, 2016 Teraz, dOgLoV napisał: Nosz kurde czasu coś mi brak :P No mi też :P I kto jak kto, ale Ty powinnaś to wiedzieć :P Quote
mar....ka Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 to co robiłaś, jak nie miałaś kiedy odespać??? Quote
łamAga Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: No mi też :P I kto jak kto, ale Ty powinnaś to wiedzieć :P Wiem wiem ;) Quote
*Magda* Posted August 7, 2016 Author Posted August 7, 2016 2 minuty temu, majoka napisał: to co robiłaś, jak nie miałaś kiedy odespać??? Nathan jest taki nerwowy, że nie można go nawet na chwilę zostawić samego :( Biedak tak gryzie wszystko, żeby dziąsła nie swędziały, że aż mi go szkoda :( A zęba nie widać, więc ch*j go wie ile te jego nerwy potrwają :/ 1 minutę temu, dOgLoV napisał: Wiem wiem ;) No ;) Quote
mar....ka Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 oj biedaczek, spuchnięte tez pewnie nie są (dziąsła)??? Quote
*Magda* Posted August 7, 2016 Author Posted August 7, 2016 Teraz, majoka napisał: oj biedaczek, spuchnięte tez pewnie nie są (dziąsła)??? Właśnie są i już bardzo długo. Do tego ślini się tak, że aż ma czerwone plamy po obu stronach buzi. I chodzi albo czerwony albo biały od kremu :D Quote
Recommended Posts