Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tylko wiesz, ja nie jestem lekarzem. To, że coś jest nie tak, powinien powiedzieć mi lekarz pediatra! To nie jest normalne, żeby dziecko, w ciągu 2 lat miało 5x zapalenie ucha! A ja jeździłam po pediatrach i szpitalach i zawsze kończyło się to tylko antybiotykiem :/ Gdyby to było 1-2x, to ok. Ale z tymi uszami były problemy co 3-4 miesiące :(

P.S.

Uciekam spać :P

Posted

Dlatego dobrze że "MY" rodzice jestesmy tak wyczuleni na to co sie z naszymi dziećmi dzieje , i ktoś może mi mówić że jestem nadopiekuńcza ale jak widze że dziecku coś jest to będę to drążyła aż nie dore do sedna sprawy , widzisz Tobie się to opłaciło , Theos bedzie mógł Ci w przyszłosci podziekowac za to że słyszy lepiej , a może że w ogóle slyszy na to uszko bo lekarze to debile , mój brat jak był mały miał zapalenie ucha środkowego , ponad 40 stopni gorączki , widział już jakies kółka na suficie których nie było a w szpitalu tak go wyleczyli że ma dziure w uchu do dnia dzisiejszego i 80 % ubytku słuchu na to ucho :/

Dobranoc ;)

Posted

Dzięki Angi :*

Po wczorajszym dniu, chyba mam za mało problemów :/

Nie wiem czy to wczorajszy stres czy coś innego, ale...
Byłam dziś ze sobą u gina i aparatura pokazała skurcze porodowe sad.gifthink.gif Ja ich nie czułam, ale pani doktor powiedziała, że to nie są te skurcze przepowiadające, bo były za silne.
Muszę łykać magnez 3x dziennie i to w podwójnej dawce. A jeśli zacznę czuć skurcze albo będę mieć bóle, to mam nie bawić się w karetkę czy wizytę u niej, tylko mam natychmiast jechać do szpitala sad.gif

Posted

Niemieckie szpitale są dużo lepsze niż Polskie :P

Nie na darmo wiele polek jeździ pod koniec ciąży do Niemiec, żeby rodzić właśnie po zachodniej stronie granicy :P

Poza tym, co jakby coś się zaczęło dziać w drodze?

Mamy do przejechania 1000km w jedną stronę, a to w najlepszym razie 9h jazdy autem :/

Posted

Ja też bym nie ryzykował podróży ;)

Nie będę ryzykować ;)

Tylko nie wiem jak wytrzymam z Bogdanem te 2 tygodnie :D

Dawno tyle czasu ze sobą nie spędziliśmy :P

Pomodle się za Teo, aby wszystko było ok :)

Dziękuję :*

lepiej żebyś w Niemcach urodziła , zdecydowanie ;)

Sama opieka lepsza ;)

A już pomijam fakt, że potem za dużo papierkowych spraw mielibyśmy do załatwienia, gdybym urodziła w PL ;)

Aguś, możesz poczekać z imieniem do 7 stycznia?

Posted

7 stycznia mam kolejną wizytę u lekarza z usg, więc wolę się upewnić czy będzie chłopak :P

Powinnam mieć wizytę między świętami, ale pani doktor się urlopuje i dopiero po Nowym Roku się umówiłam ;)