Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W moim słowniku nie ma słowa wyspac się , ide spać po 21 wstaje o 8smej i tak chodze niewyspana , chyba bardziej sie wysypiałam jak chodziłam do pracy , człowiek był zmeczony to i sen był lepszy ;)

Ja też sie zapisalam kiedys na kurs bo miał sie odbyc w naszej firmie i jakos do dzisiaj się nie odbył :shake:

A jak juz sobie zrobisz ten kurs tzn odświerzysz to pewnie będą Cię bardziej "potrzebować " i tez bedziesz spokojniejsza o stanowisko ;)

Posted

Tylko już widzę miny tych facetów co teraz jeżdżą wózkami :megagrin:  Na tym dziale co jestem ja, to żadna kobieta nie jeździ ;)

Ale Kris mnie chce, bo pamięta, jak pracowałyśmy razem poprzednim razem i wie jak pracuję :grins:

Posted

Pewnie zaczną trząś portkami że ich wygryziesz :D

Nie, tak źle nie będzie ;)

Ale domyślam się, że za moimi plecami będą komentarze, że sobie nie dam rady, że to nie jest robota dla baby itp. ;)

Posted

Nie, tak źle nie będzie ;)

Ale domyślam się, że za moimi plecami będą komentarze, że sobie nie dam rady, że to nie jest robota dla baby itp. ;)

No do wtedy im pokażesz na co Cię stać :D

Dobranoc ;)

Posted

Ja już zaciskam  :loveu: ale to na pewno tylko formalność ;)

Się okaże czy formalność :diabloti:  5 lat nie jeździłam, więc wszystko się może zdarzyć :peace:

Posted

Quwa ja bym chyba wszystko na drodze przestawiła jadąc tym , to sie chyba nie da tego prowadzić żeby jechać prosto :D

Da się da ;)

Wbrew pozorom, jeździ się tym tak samo łatwo jak normalnym widlakiem :)

Posted

Ja jak z boku na to patrzyłam to mi sie wydawało że bym pomyliła pewnie w którą strone musze skręcic kierownice zeby pojechac w daną strone bo pedaly gazu , hamulec to można na pamieć wykuć , chyba , tak mi sie wydaje heh

Posted

Ja jak z boku na to patrzyłam to mi sie wydawało że bym pomyliła pewnie w którą strone musze skręcic kierownice zeby pojechac w daną strone bo pedaly gazu , hamulec to można na pamieć wykuć , chyba , tak mi sie wydaje heh

Gaz i hamulec jest tak samo ułożony jak w aucie ;)

A skręcasz też jak w aucie kierwnicą :)