Ty$ka Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Jakie dzieci zachwycone wodą! :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/zdjecia/DSC_8154_zps9388ba7c.jpg buahahaha, w ogóle nie przerażają ją fale :p Dobranoc, Magdo. Quote
marta1624 Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Ale dzieciaczki zachwycone :loveu: Zwłaszcza Tora :loveu: Quote
kalyna Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/zdjecia/DSC_8154_zps9388ba7c.jpg wszystkie zdjęcia ładne, ale to najpiękniejsze :loveu: :loveu: ta piłka to na pewno Mka? Quote
agutka Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 łał fotki Torki :loveu: radocha na pysku wymalowana ;) Quote
łamAga Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Hejka ;) świetne fotki :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
łamAga Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Tutaj też cisza , trzeba opatentowac coś na wydłużenie czasu :lol: Quote
marta1624 Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 dOgLoV napisał(a):Tutaj też cisza , trzeba opatentowac coś na wydłużenie czasu :lol: Aga masz dużo wolnego- działaj :D Quote
łamAga Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 marta1624 napisał(a):Aga masz dużo wolnego- działaj :D staram się ale to nie takie proste :eviltong: Quote
marta1624 Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 dOgLoV napisał(a):staram się ale to nie takie proste :eviltong: No co ty, przecież to prościutkie :D Quote
łamAga Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 marta1624 napisał(a):No co ty, przecież to prościutkie :D Trzeba by sprawić żeby Magda była zapylona , wtedy znowu by była w domu i miała by czas na dogo :lol: Quote
3 x Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 dOgLoV napisał(a):Trzeba by sprawić żeby Magda była zapylona , wtedy znowu by była w domu i miała by czas na dogo :lol: ale że co? że my mamy sie tym zająć? ;) Quote
łamAga Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 3 x napisał(a):ale że co? że my mamy sie tym zająć? ;) Gdyby szło było by fajnie :eviltong: bo taka cisza na dogo że aż przeraża :roll: zaczynam sie bać żę dogo się dla nas konczy :-( Quote
*Magda* Posted September 4, 2014 Author Posted September 4, 2014 Aleksandra95 napisał(a):http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/zdjecia/DSC_8152_zps22763376.jpg Super fota! :) Dzięki :) Ty$ka napisał(a): http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/zdjecia/DSC_8154_zps9388ba7c.jpg buahahaha, w ogóle nie przerażają ją fale :p Dobranoc, Magdo. W ogóle :diabloti: marta1624 napisał(a):Ale dzieciaczki zachwycone :loveu: Zwłaszcza Tora Tora kocha wodę i nawet fakt, że miała cieczkę nie zakręcił jej w głowie i wybierała wodę i piłkę, a nie psy :multi: kalyna napisał(a):http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/zdjecia/DSC_8154_zps9388ba7c.jpg wszystkie zdjęcia ładne, ale to najpiękniejsze :loveu: ta piłka to na pewno Mka? Dziękuję Alinko :) Ta piłka, to niezniszczalna Chuckit :p agutka napisał(a):łał fotki Torki :loveu: radocha na pysku wymalowana :) dOgLoV napisał(a):Hejka ;) świetne fotki :loveu::loveu: Hej Aguś :) Dziękuję :) Izabela124. napisał(a):Super fotałki Madzia :) Dzięki Iza :) Paulina94 napisał(a):Torusia ślicznotka :p Wiem :loveu: dOgLoV napisał(a):Tutaj też cisza , trzeba opatentowac coś na wydłużenie czasu :lol: Oj tak, poproszę :roll: dOgLoV napisał(a):Trzeba by sprawić żeby Magda była zapylona , wtedy znowu by była w domu i miała by czas na dogo :lol: Piszę się na to :p 3 x napisał(a):ale że co? że my mamy sie tym zająć? ;) A macie jakiegoś fajnego rudzielca? :razz: dOgLoV napisał(a):Gdyby szło było by fajnie :eviltong: bo taka cisza na dogo że aż przeraża :roll: zaczynam sie bać żę dogo się dla nas konczy :-( Kurcze, co mam zrobić, że mi doba jest za krótka :placz: Quote
Pani Profesor Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 wszyscy zajęci, nawet ja :eviltong: Quote
łamAga Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Ja mam na oku fajnego rudzielca :evil_lol: jak byłam u rodziców to leciało na wspólnej i musze powiedzieć że seralowy daniel jest coraz bardziej przystojny :loveu: a do tego miał taki fajny duży zarost mrrr :loveu: Quote
kalyna Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 magdabroy napisał(a):Dziękuję Alinko :) Ta piłka, to niezniszczalna Chuckit :p :loveu: wiem, chodziło mi o rozmiar :evil_lol: bo coś mi się duża wydaje, albo Tory pyszczek taki mały :siara: Quote
*Magda* Posted September 4, 2014 Author Posted September 4, 2014 Pani Profesor napisał(a):wszyscy zajęci, nawet ja :eviltong: A jesteś już chociaż zdrowa? dOgLoV napisał(a):Ja mam na oku fajnego rudzielca :evil_lol: jak byłam u rodziców to leciało na wspólnej i musze powiedzieć że seralowy daniel jest coraz bardziej przystojny :loveu: a do tego miał taki fajny duży zarost mrrr :loveu: No :loveu: Quote
*Magda* Posted September 4, 2014 Author Posted September 4, 2014 kalyna napisał(a)::loveu: wiem, chodziło mi o rozmiar :evil_lol: bo coś mi się duża wydaje, albo Tory pyszczek taki mały :siara: A może M, nie pamiętam :oops: Quote
łamAga Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 magdabroy napisał(a): No :loveu: ej a wiesz ze ja moge mieć rude dziecko ? :eviltong: Sebek jest blondyn a ja ciemna :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 4, 2014 Author Posted September 4, 2014 dOgLoV napisał(a):ej a wiesz ze ja moge mieć rude dziecko ? :eviltong: Sebek jest blondyn a ja ciemna :evil_lol: Nie ma reguły :eviltong: Mam koleżankę z podstawówki, gdzie ona i jej brat rudzi jak marchewki, a rodzice oboje ciemni ;) To są geny i nigdy nie wiesz co wyjdzie :diabloti: Quote
łamAga Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 magdabroy napisał(a):Nie ma reguły :eviltong: Mam koleżankę z podstawówki, gdzie ona i jej brat rudzi jak marchewki, a rodzice oboje ciemni ;) To są geny i nigdy nie wiesz co wyjdzie :diabloti: Kinder niespodzianka :evil_lol: u moich sąsiadów na blokach tak jest , Ona ciemna ale farbowana na blond On ciemny i jeden syn ma włosy takie powiedzmy ciemny blond a drugi rude jak marchewa :niewiem: Quote
*Magda* Posted September 4, 2014 Author Posted September 4, 2014 Łapcie kolejne foty ;) Mamo, fala mnie dogoniła! Quote
Recommended Posts