Baski_Kropka Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Angi napisał(a):siemaaaaaa :D ...albo sie nie ma :P Quote
*Magda* Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 Baski_Kropka napisał(a):...albo sie nie ma :P Też tak może być :D Quote
*Magda* Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 dOgLoV napisał(a):co tam ?;) Stara bida :eviltong: Młody zjadł kolacje i ogląda Reksia :) Bogdan w pracy, a ja kwitnę z nudów :roll: A za miesiąc mi się to skończy :placz: Quote
łamAga Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Ale Ci zazdroszczę , chcesz to sie zamienię ;) dzisiaj myślałam że okwitne , Sebastian spał po nocce , na dworze lało więc nie mogłam jechac do mamy , siedziałam i gapiłam sie w monitor ehhh Quote
angineuuka Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 [quote name='magdabroy']Stara bida :eviltong: Młody zjadł kolacje i ogląda Reksia :) Bogdan w pracy, a ja kwitnę z nudów :roll: A za miesiąc mi się to skończy :placz: i dobrze :evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 Bardzo chętnie się zamienię :p A Sebek niech nie traci czasu na sen :evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 Angi napisał(a):i dobrze :evil_lol: Na Ciebie zawsze można liczyć :eviltong: Quote
łamAga Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 magdabroy napisał(a):Bardzo chętnie się zamienię :p A Sebek niech nie traci czasu na sen :evil_lol: spoko ;) nooo nie dosyć że śpi w pracy to jeszcze w domu do co najmniej 14:30 :mad: Quote
*Magda* Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 Angi napisał(a):na was tez :lol: Polecamy się na przyszłość :grins: dOgLoV napisał(a): nooo nie dosyć że śpi w pracy to jeszcze w domu do co najmniej 14:30 :mad: To co on robi, że w pracy śpi? Quote
łamAga Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 magdabroy napisał(a):Polecamy się na przyszłość :grins: To co on robi, że w pracy śpi? nic , dlatego śpi :diabloti: On robi na maszynach numerycznych , nastawi sobie robote i samo sie robi a On sobie śpi , nastawi sobie nudzik na 5tą sztuki odbierze i niby ze pracował :eviltong: Quote
*Magda* Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 dOgLoV napisał(a):nic , dlatego śpi :diabloti: On robi na maszynach numerycznych , nastawi sobie robote i samo sie robi a On sobie śpi , nastawi sobie nudzik na 5tą sztuki odbierze i niby ze pracował :eviltong: Taki to pożyje :diabloti: Quote
łamAga Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 magdabroy napisał(a):Taki to pożyje :diabloti: Nooooooo dokładnie ;) Quote
*Magda* Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 Baski_Kropka napisał(a):Ja dzisiaj spałam do 10 :D Do 10 :crazyeye: Do takiej godziny, to ja spałam ostatni raz, jakieś 4 lata temu, jak jeszcze Tory nie miałam :eviltong: Quote
łamAga Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 ja do 7 :30 z przerwami , jak seba przyjechał z pracy sie obudziłam na dobre i koniec spania , a moja bratowa mi dzisiaj mówiła ze wstała o 11:15 hehe Quote
*Magda* Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 dOgLoV napisał(a):ja do 7 :30 z przerwami , jak seba przyjechał z pracy sie obudziłam na dobre i koniec spania , a moja bratowa mi dzisiaj mówiła ze wstała o 11:15 hehe Następna, co pożyje :evil_lol: marta.k9080 napisał(a):dobry ;) Hej Martuśka :) dOgLoV napisał(a):ooo helo ;) Co się udzielasz, jak to nie do Ciebie było :diabloti::eviltong: Quote
łamAga Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 magdabroy napisał(a):Następna, co pożyje :evil_lol: Co się udzielasz, jak to nie do Ciebie było :diabloti::eviltong: Nooo , ona potrafi pospać , zazdroszcze jej ;) dopiero jak to napisała zorientowałam sie ze to nie mój wątek ale nie chciało mi sie już edytowac :eviltong: Quote
*Magda* Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 dOgLoV napisał(a): dopiero jak to napisała zorientowałam sie ze to nie mój wątek ale nie chciało mi sie już edytowac :eviltong: Ty, to jesteś zakręcona :evil_lol: Quote
Recommended Posts