*Magda* Posted May 23, 2014 Author Posted May 23, 2014 dOgLoV napisał(a):Tez śliczne , wybacz , nie czuje sie dzisiaj za dobrze :eviltong: Dziś wybaczam ;) Quote
marta1624 Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 magdabroy napisał(a):A Theosiowo Torkowe, to już nie :mad: Nawet lepsze :D Quote
angineuuka Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 marta1624 napisał(a):Nawet lepsze :D brzydsze :p Quote
*Magda* Posted May 23, 2014 Author Posted May 23, 2014 marta1624 napisał(a):Nawet lepsze :D Angi napisał(a):brzydsze :p To się zdecydujcie :eviltong: Quote
agaga21 Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 magdabroy napisał(a):Jakby kto pytał, to idę spać :eviltong: o tej porze????:-o Quote
*Magda* Posted May 24, 2014 Author Posted May 24, 2014 agaga21 napisał(a):o tej porze????:-o Przed snem jeszcze troszkę czytam ;) agutka napisał(a):Dzień dobry :):multi: marta1624 napisał(a):Doberek Magda i smacznego grilla ;) Hejka :) Ja tak dziś tylko przelotem na dogo :) Quote
Baski_Kropka Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Ja też ide na grilla.. tylko pogoda się coś pierniczy :( Mam nadzieje, że nie lunie bo nie zdzierżę karkówki z piekarnika!! ;( Quote
Baski_Kropka Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Pysznie, chociaż pewnie nie mnie pytasz :P :P :P Quote
agutka Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Magda nieźle zabalowałaś skoro jeszcze cię niema ;) Quote
*Magda* Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 Gdyby kogoś to interesowało, to wróciłam :eviltong: dOgLoV napisał(a):hejka ;) jak tam po grillu ?;) Hej :) Bardzo fajnie :p Najadłam się jak prosiak :diabloti: Baski_Kropka napisał(a):Pysznie, chociaż pewnie nie mnie pytasz :P :P :P Ja co prawda nie zdążyłam wczoraj Cię zapytać, ale cieszę się, że grill się udał :) Quote
*Magda* Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 agutka napisał(a):Magda nieźle zabalowałaś skoro jeszcze cię niema ;) Wróciliśmy godzinę temu, ale musiałam się ogarnąć ;) Człowiek jedzie do kogoś na jedną noc, a pakowanie jak na tydzień :evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 agutka napisał(a):skąd ja to znam :) To przez Theosia :mad: Dla siebie, to bym wzięła tylko bieliznę, jakieś ciuchy na zmianę i szczoteczkę do zębów ;) A jemu to łóżeczko, kilka ubranek na zmianę, a teraz jeszcze nocnik musiałam zabrać :evil_lol: Ehhh :roll: Quote
łamAga Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 magdabroy napisał(a):Wróciliśmy godzinę temu, ale musiałam się ogarnąć ;) Człowiek jedzie do kogoś na jedną noc, a pakowanie jak na tydzień :evil_lol: nooo ba tak juz jest z imprezami calo nocnymi ;) ale najwazniejsze ze sie wyszalałaś troszke ;) Quote
Baski_Kropka Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 A ja jestem mega zmęczona... i chyba mnie coś choróbsko bierze :( Theoś już nocnikowy? :D Quote
*Magda* Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 dOgLoV napisał(a):nooo ba tak juz jest z imprezami calo nocnymi ;) ale najwazniejsze ze sie wyszalałaś troszke ;) Przed północą byłam już w łóżku :eviltong: A o 6 rano pobudka :roll: Baski_Kropka napisał(a):A ja jestem mega zmęczona... i chyba mnie coś choróbsko bierze :( Theoś już nocnikowy? :D Ja też jestem zmęczona :roll: Theoś nocnikuje się od prawie 3 tyg. i idzie mu całkiem fajnie :) Nie chciałam, żeby na półtora dnia znowu był w pampersie, więc nocnik trzeba było zabrać :D Już jest tak fajnie, że np. wczoraj i dziś jak jechał autem (40km w jedną stronę) to bez pieluchy na tyłku :p A wczoraj, to nawet podczas drogi pokazał, że chce siku, zatrzymaliśmy się na poboczu i zrobił co miał zrobić :multi: Quote
Baski_Kropka Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 No to super! Bratanek mój, siku opanował w trymiga, gorzej z qpą :P Wolał schować się do szafy albo za kanapę czy gdzieś i kucnąć strzelić w majty niż na nocnik :P Ale w końcu się przemógł i teraz sadzi do kibelka, bo w nocniku jak robi to... smyra go po udzie :P xD Quote
*Magda* Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 Baski_Kropka napisał(a):No to super! Bratanek mój, siku opanował w trymiga, gorzej z qpą :P Wolał schować się do szafy albo za kanapę czy gdzieś i kucnąć strzelić w majty niż na nocnik :P Ale w końcu się przemógł i teraz sadzi do kibelka, bo w nocniku jak robi to... smyra go po udzie :P xD No, ja się bardzo cieszę, bo był taki moment, że myślałam, że odpuścimy :roll: dOgLoV napisał(a):To jeszcze nie tak źle ;) Może i nie tak źle, ale... O 2 w nocy Theoś stwierdził, że będzie spał z nami. No, ok ;) Ale było gorąco w pokoju i otworzyłam okno. Co przejechało jakieś auto, to Theoś gadka "ałtko" i "dydydy" :mdleje: Po prawie 30 min. miałam dość i zamknęłam okno. Prawie się ugotowaliśmy. Jak młody zasnął, to go przeniosłam ponownie do łóżeczka i dopiero znowu mogłam spać ;)Tak więc spałam mniej niż 5h :eviltong: Quote
Recommended Posts