Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
ojej, Theodorek :loveu: piękny chłopak :) Ja jutro z mama zostajemy z Margaretką na noc.:)Rodzice jej ida na ostatki :p

Miłej opieki ;) A rodzice niech się dobrze bawią :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Miłej opieki ;) A rodzice niech się dobrze bawią :)

To wyjątkowo grzeczne dziecko :loveu: Mało płacze, z porównaniem do jej brata, gdy był w jej wieku :eviltong:
Jak byłam u nich, to pobiła rekord w spaniu w nocy :D poszła o 20, a wstała na jedzenie dopiero o 6 :crazyeye: :cool3:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
To wyjątkowo grzeczne dziecko :loveu: Mało płacze, z porównaniem do jej brata, gdy był w jej wieku :eviltong:
Jak byłam u nich, to pobiła rekord w spaniu w nocy :D poszła o 20, a wstała na jedzenie dopiero o 6 :crazyeye: :cool3:

A Wam zrobi na złość i obudzi się szybciej :evil_lol:

Theoś je kolację o 18 i kilka razy obudził się dopiero o 3-4 nad ranem :multi: ale przeważnie budzi się koło północy ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
A Wam zrobi na złość i obudzi się szybciej :evil_lol:

Theoś je kolację o 18 i kilka razy obudził się dopiero o 3-4 nad ranem :multi: ale przeważnie budzi się koło północy ;)

To i tak grzecznie :) My o 19 zawsze dopiero ją kąpaliśmy :D no, ale każdy ustala swojemu dziecku dzień, jak mu wygodnie :)

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
To i tak grzecznie :) My o 19 zawsze dopiero ją kąpaliśmy :D no, ale każdy ustala swojemu dziecku dzień, jak mu wygodnie :)

Theoś o 18:30 już śpi :) I choć nie raz chciałam go przetrzymać dłużej, to się nie da :shake: To jest jego pora i nic się nie da zrobić :roll: Ale za to ja mam więcej czasu na dogo :D:D:D

Posted

magdabroy napisał(a):
Theoś o 18:30 już śpi :) I choć nie raz chciałam go przetrzymać dłużej, to się nie da :shake: To jest jego pora i nic się nie da zrobić :roll: Ale za to ja mam więcej czasu na dogo :D:D:D

No tak, moja ciocia wgl mało na necie siedzi :D ale zawsze tak było. :) tylko służbowe sprawy przy komputerze albo czasem tak posiedzieć na fb :p woli robić inne rzeczy :D

Posted

magdabroy napisał(a):

Niech pomyślę :hmmmm: Może wydaje Ci się większy dlatego, że rośnie?!

Właśnie siedzę z farbą na włosach ;) Ciekawe jaki będzie efekt :roll:

Hmmm .... a wiesz że to nawet wysoce prawdopodobne ?? :diabloti:

ooo a jaki robisz kolorek ?? :cool3:

ps . rano jadłam pączka z budyniem :jumpie:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Hmmm .... a wiesz że to nawet wysoce prawdopodobne ?? :diabloti:

ooo a jaki robisz kolorek ?? :cool3:

ps . rano jadłam pączka z budyniem :jumpie:

I sprawa się wyjaśniła :p

Jasny blond ;) Zawsze miałam miodowy blond, a teraz chcę troszkę jaśniejsze ;) Jak mi się nie spodoba, to jutro jadę po inną farbę :evil_lol:

:obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic:

Posted

Dobry wieczór :)
Ale się zrobiło tutaj planowo-rasowo :siara:

Nonono... dresik elegancik 8) - pierwsza klasa :loveu: A Theoś powinien reklamować ubranka, no urodzony model z niego :loveu:

Posted

Ty$ka napisał(a):
Ale się zrobiło tutaj planowo-rasowo :siara:

Nonono... dresik elegancik 8) - pierwsza klasa :loveu: A Theoś powinien reklamować ubranka, no urodzony model z niego :loveu:

Prowadzimy poradnik w doborze ras :D

Dziękuję :loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):
I sprawa się wyjaśniła :p

Jasny blond ;) Zawsze miałam miodowy blond, a teraz chcę troszkę jaśniejsze ;) Jak mi się nie spodoba, to jutro jadę po inną farbę :evil_lol:

:obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic:

Tylko sobie nie spal tymi farbami włosów tak jak ja , teraz musze czekac aż dojdą do siebie zanim cokolwiek zaczne znowu kombinować :shake: no i oczywiście obowiązkowo poproszę zdjęcie nowego kolorku :diabloti:

i nie fochamy mi się tu :-x

Posted

dOgLoV napisał(a):
Tylko sobie nie spal tymi farbami włosów tak jak ja , teraz musze czekac aż dojdą do siebie zanim cokolwiek zaczne znowu kombinować :shake: no i oczywiście obowiązkowo poproszę zdjęcie nowego kolorku :diabloti:

i nie fochamy mi się tu :-x

Farba zmyta, kolor może być ;) Choć po raz kolejny dochodzę do wniosku, że normalna farba jest lepsza niż te, które się nakłada w piance jak szampon :roll: Żadnych zdjęć nie będę robić :eviltong: Chyba że się gdzieś załapię przypadkiem na fotkę :)

Będę się fochać :eviltong: Trzeba było nie pisać o pączku z budyniem :placz:

Posted

magdabroy napisał(a):
Farba zmyta, kolor może być ;) Choć po raz kolejny dochodzę do wniosku, że normalna farba jest lepsza niż te, które się nakłada w piance jak szampon :roll: Żadnych zdjęć nie będę robić :eviltong: Chyba że się gdzieś załapię przypadkiem na fotkę :)

Będę się fochać :eviltong: Trzeba było nie pisać o pączku z budyniem :placz:

mógł Ci Bogdan nałożyć farbę :diabloti: a że Ci nie nałożył to niech Ci chociaż przypadkiem zdjęcie zrobi :eviltong:

ale taki był niezbyt świeży jak Cie to pocieszy :eviltong:

dobranoc ;)

Posted

[quote name='vege*']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9448_zps37198071.jpg
takie tam z rąsi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol:

[quote name='phase']O to najlepsze! :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9448_zps37198071.jpg

Przystojniak. http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9428_zpsb61da1b6.jpg :)

Dzięki :)

[quote name='marta.k9080']i się nie podzieliłaś...a nam nie przywieźli:placz:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9451_zps81495c0b.jpg

dawaj pysia....

Pysio jest najlepszy :D