*Magda* Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 phase napisał(a):Już jest mistrzem min. :loveu: Hihihihi :evil_lol: Ada_Mirra napisał(a):dokładnie :loveu: schruupeęę Gooo :evil_lol: Znowu chcą mi go zjeść :eviltong: Quote
łamAga Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 słodziak nad słodziaki :loveu::loveu::loveu::loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7483.jpg:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 [quote name='dOgLoV']słodziak nad słodziaki :loveu::loveu::loveu::loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7483.jpg:loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękuję :loveu: Quote
łamAga Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Zabierze Teosiowi tą wode morską bo od malego sie nauczy do kropelek i tak jak ciocia ( czyli ja :evil_lol: ) zostanie kroplomanem :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 dOgLoV napisał(a):Zabierze Teosiowi tą wode morską bo od malego sie nauczy do kropelek i tak jak ciocia ( czyli ja :evil_lol: ) zostanie kroplomanem :evil_lol: Zabiorę, ale wtedy ciocia przyjdzie się z nim męczyć, żeby mu kozy z nosa wyciągnąć :eviltong: Quote
łamAga Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 magdabroy napisał(a):Zabiorę, ale wtedy ciocia przyjdzie się z nim męczyć, żeby mu kozy z nosa wyciągnąć :eviltong: bleeeee , nie :shake: co to to nie :shake::eviltong: zawsze mame i siostre wyzywalam bo jak zaczynałam jesc obiad to one zaczynaly wybierac Marysi kozy z nosa i jeszcze to komentowały :roll::eviltong: Quote
*Magda* Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 dOgLoV napisał(a):bleeeee , nie :shake: co to to nie :shake::eviltong: zawsze mame i siostre wyzywalam bo jak zaczynałam jesc obiad to one zaczynaly wybierac Marysi kozy z nosa i jeszcze to komentowały :roll::eviltong: Nie no ja tego przy posiłkach nie robię :shake: I jakoś mnie nie rajcuje komentować co mu z nosa wyciągam :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 magdabroy napisał(a):Nie no ja tego przy posiłkach nie robię :shake: I jakoś mnie nie rajcuje komentować co mu z nosa wyciągam :evil_lol: hahahahaha a u mnie tak robiły oby dwie i mama i siostra :evil_lol: to samo było jak była pełna pieluszka , zamiast wziac ja normalnie przebrac to musiały komentować :evil_lol: Quote
Klaudia&Aza Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Doczekałam się zdjęć futerek i wcale tak długo nie czekałam :evil_lol::loveu: Quote
Guest wolfheart Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 hej, czemu dopiero teraz tu wpadłam hmm...? Zwierzaki śliczności,tylko miziać..:p Quote
agaciaaa Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7428.jpg jaki przystojniak :loveu: Quote
*Magda* Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 [quote name='dOgLoV']hahahahaha a u mnie tak robiły oby dwie i mama i siostra :evil_lol: to samo było jak była pełna pieluszka , zamiast wziac ja normalnie przebrac to musiały komentować :evil_lol: To Bogdan jak ma młodego przebrać i jest coś więcej niż sik, to mnie woła :evil_lol: [quote name='Klaudia&Aza']Doczekałam się zdjęć futerek i wcale tak długo nie czekałam :evil_lol::loveu: Bo się zmobilizowałam :) [quote name='marta.k9080']hej, czemu dopiero teraz tu wpadłam hmm...? Zwierzaki śliczności,tylko miziać..:p Nie wiem czemu dopiero teraz :roll: Dziękuję :) [quote name='agaciaaa']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7428.jpg jaki przystojniak :loveu: Dzięki :) Quote
Ada_Mirra Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 hej :) ja bym Go schrupywała co chwilę :p pozdrawiamy :D Quote
Ty$ka Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Cześć :) Jak Theoś szybko rośnie :loveu: Quote
łamAga Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Hejka ;) sie Bogdanowi nie dziwie :eviltong: musisz sprawic mu maske tlenową to sie moze przełamie :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 Ada_Mirra napisał(a):hej :) ja bym Go schrupywała co chwilę :p pozdrawiamy :D Ty$ka napisał(a):Cześć :) Jak Theoś szybko rośnie :loveu: vaness napisał(a):Theoś to już facet :loveu: Dzięki dziewczyny :) Cieszę się, że Theoś tak się Wam podoba :) dOgLoV napisał(a):Hejka ;) sie Bogdanowi nie dziwie :eviltong: musisz sprawic mu maske tlenową to sie moze przełamie :evil_lol: A ja muszę bez maski i żyję :mad::eviltong: Quote
łamAga Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 [quote name='magdabroy'] A ja muszę bez maski i żyję :mad::eviltong: z naciskiem na słowo "muszę" Quote
*Magda* Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 Ja tam z tym problemów nie mam ;) Jestem w nim tak zakochana, że wszystko mogę przy nim robić :) A jego jeden uśmiech wynagradza wszystko :loveu: Quote
łamAga Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 magdabroy napisał(a):Ja tam z tym problemów nie mam ;) Jestem w nim tak zakochana, że wszystko mogę przy nim robić :) A jego jeden uśmiech wynagradza wszystko :loveu: Moze jak bede miała swoje dziecko to tez bede w ten sposób na to patrzyła ;) Quote
*Magda* Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 dOgLoV napisał(a):Moze jak bede miała swoje dziecko to tez bede w ten sposób na to patrzyła ;) Napewno ;) Zobaczysz, że nic nie będzie Cię brzydzić itp. Taki dzidziuś zasługuje na takie "poświęcenie" :) Quote
łamAga Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 magdabroy napisał(a):Napewno ;) Zobaczysz, że nic nie będzie Cię brzydzić itp. Taki dzidziuś zasługuje na takie "poświęcenie" :) ale jeszcze troche poczekam az sie o tym przekonam ;) Quote
Ptysiak Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Dobry wieczór Madziu :) http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7483.jpg od razu ma się lepszy humor :loveu: Quote
*Magda* Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 Dobry wieczór Iza :) Cieszę się, że Theoś choć trochę poprawił Ci humor ;) Quote
Ptysiak Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 magdabroy napisał(a):Dobry wieczór Iza :) Cieszę się, że Theoś choć trochę poprawił Ci humor ;) Jak mógłby taki słodziak nie poprawić :) Quote
Recommended Posts