Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

phase napisał(a):
Już jest mistrzem min. :loveu:

Hihihihi :evil_lol:

Ada_Mirra napisał(a):
dokładnie :loveu: schruupeęę Gooo :evil_lol:

Znowu chcą mi go zjeść :eviltong:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Zabierze Teosiowi tą wode morską bo od malego sie nauczy do kropelek i tak jak ciocia ( czyli ja :evil_lol: ) zostanie kroplomanem :evil_lol:

Zabiorę, ale wtedy ciocia przyjdzie się z nim męczyć, żeby mu kozy z nosa wyciągnąć :eviltong:

Posted

magdabroy napisał(a):
Zabiorę, ale wtedy ciocia przyjdzie się z nim męczyć, żeby mu kozy z nosa wyciągnąć :eviltong:

bleeeee , nie :shake: co to to nie :shake::eviltong: zawsze mame i siostre wyzywalam bo jak zaczynałam jesc obiad to one zaczynaly wybierac Marysi kozy z nosa i jeszcze to komentowały :roll::eviltong:

Posted

dOgLoV napisał(a):
bleeeee , nie :shake: co to to nie :shake::eviltong: zawsze mame i siostre wyzywalam bo jak zaczynałam jesc obiad to one zaczynaly wybierac Marysi kozy z nosa i jeszcze to komentowały :roll::eviltong:

Nie no ja tego przy posiłkach nie robię :shake: I jakoś mnie nie rajcuje komentować co mu z nosa wyciągam :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Nie no ja tego przy posiłkach nie robię :shake: I jakoś mnie nie rajcuje komentować co mu z nosa wyciągam :evil_lol:

hahahahaha a u mnie tak robiły oby dwie i mama i siostra :evil_lol: to samo było jak była pełna pieluszka , zamiast wziac ja normalnie przebrac to musiały komentować :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

hej,

czemu dopiero teraz tu wpadłam hmm...? Zwierzaki śliczności,tylko miziać..:p

Posted

[quote name='dOgLoV']hahahahaha a u mnie tak robiły oby dwie i mama i siostra :evil_lol: to samo było jak była pełna pieluszka , zamiast wziac ja normalnie przebrac to musiały komentować :evil_lol:

To Bogdan jak ma młodego przebrać i jest coś więcej niż sik, to mnie woła :evil_lol:

[quote name='Klaudia&Aza']Doczekałam się zdjęć futerek i wcale tak długo nie czekałam :evil_lol::loveu:

Bo się zmobilizowałam :)

[quote name='marta.k9080']hej,

czemu dopiero teraz tu wpadłam hmm...? Zwierzaki śliczności,tylko miziać..:p

Nie wiem czemu dopiero teraz :roll: Dziękuję :)

[quote name='agaciaaa']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7428.jpg jaki przystojniak :loveu:

Dzięki :)

Posted

Ada_Mirra napisał(a):
hej :) ja bym Go schrupywała co chwilę :p
pozdrawiamy :D

Ty$ka napisał(a):
Cześć :)

Jak Theoś szybko rośnie :loveu:

vaness napisał(a):
Theoś to już facet :loveu:

Dzięki dziewczyny :) Cieszę się, że Theoś tak się Wam podoba :)

dOgLoV napisał(a):
Hejka ;)

sie Bogdanowi nie dziwie :eviltong: musisz sprawic mu maske tlenową to sie moze przełamie :evil_lol:

A ja muszę bez maski i żyję :mad::eviltong:

Posted

magdabroy napisał(a):
Ja tam z tym problemów nie mam ;)

Jestem w nim tak zakochana, że wszystko mogę przy nim robić :) A jego jeden uśmiech wynagradza wszystko :loveu:

Moze jak bede miała swoje dziecko to tez bede w ten sposób na to patrzyła ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):
Moze jak bede miała swoje dziecko to tez bede w ten sposób na to patrzyła ;)

Napewno ;) Zobaczysz, że nic nie będzie Cię brzydzić itp. Taki dzidziuś zasługuje na takie "poświęcenie" :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Napewno ;) Zobaczysz, że nic nie będzie Cię brzydzić itp. Taki dzidziuś zasługuje na takie "poświęcenie" :)

ale jeszcze troche poczekam az sie o tym przekonam ;)