Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dOgLoV napisał(a):
Dziekuje , skorzystam bo mam na obiad jakieś mięcho :no-no-no:

Ale ja mięcho oprócz zupki też będę miała ;) Ale nie będę Cię zmuszać do mięcha, będzie więcej dla mnie :evil_lol:

Posted

Plażowa Torka :loveu::loveu::loveu::loveu:

mam wrazenie ze tą piłke to ona ma wmontowana w pysk :evil_lol:

magdabroy napisał(a):
Ale ja mięcho oprócz zupki też będę miała ;) Ale nie będę Cię zmuszać do mięcha, będzie więcej dla mnie :evil_lol:

A to smacznego życze ;)

Posted

Ja czasem też :evil_lol: Nigdy nie miałam tak nakręconego psa na piłkę ;) Dziś rano nawet minęła się z psem ramie w ramię i nawet go nie obwąchnęła, bo miała piłkę :)

Dziękuję ;)

Posted

[quote name='biscuit']No wiesz... dlaczego taka interesowność? :evil_lol:

Bo to pies pracujący i musi zapracować na siebie ;)

[quote name='Kaaasia']Torka zamieniła kijek na piłeczkę :lol:

Odwrotnie :) Tora zamienia piłkę na patyk jak pani jest nie dobra i nie zabiera piłki na spacer ;)

[quote name='understandme']http://i1169.photobucket.com/albums/...y/DSC_5655.jpg ale żółwik się z niej zrobił :D

:D:D

Posted

panbazyl napisał(a):
jakie śliczne te foty z piaskownicy! i jaka duża ta piaskownica! Pozdrawiamy mocno!

Będzie jeszcze jedna porcja zdjęć z piaskownicy, a potem będzie Tora w kwiatach :loveu:
Dziękujemy i też pozdrawiamy :)

Posted

magdabroy napisał(a):

Odwrotnie :) Tora zamienia piłkę na patyk jak pani jest nie dobra i nie zabiera piłki na spacer ;)

Jak można sie tak znęcać nad biednym pieseczkiem :evil_lol:

Posted

No to kamień z serca. Przynajmniej już o macieżyński się martwić nie musisz :-) Dobrze, że w zasadzie wszystko juz się skończyło :-)

A Torka jest niezmowrdowana z tą piłeczką swoją :-) Ile ta kobieta ma siły do tego biegania to głowa mała. Mohja Birra by wyba wymiękła ;-)

Posted

[quote name='Sheltii']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_5655.jpg to mi się podoba :) jaka ona piękna i radosna!

Torka ciągle jest radosna i pełna energi :) Czasem się zastanawiam czy nie mam psa z ADHD :D

[quote name=':: FiGa ::']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_5651.jpg
Myslalam ze nad morzem byliscie ;)

Milego dnia Kochani :loveu:

Nie, nie byliśmy :shake: Mój mężuś znalazł sobie teran na quada właśnie na takich piaskach ;) Ale jak pogoda dopisze, to w weekend jedziemy nad morze :multi:

[quote name='Ptysiak']Śliczniutka ta Twoja Tora:) Słodki ma pyszczek, nic tylko kochać :loveu:

Pozdrawiam serdecznie wraz z Ptysiakiem :)

Dziękuję :) Twój Ptysiek też jest śliczniutki i niedługo będzie taki jak moja Tora albo i większy ;)

Posted

kalyna napisał(a):
eh nie martw się, bo owczarek niemiecki=aport :) więc wszystko z Torą w porządku ;)

łooo morze :loveu: ehh dobrze Wam :p

Tylko ile można :crazyeye: Ona będzie już ledwo szła, ale jak jest piłka w zasięgu wzroku, to choćby miała za nią biec z jęzorem przy ziemi to pobiegnie :D To ja muszę decydować kiedy koniec, bo ona nie zna umiaru :)

Się jeszcze okaże ;) Wszystko zależy już tylko od pogody ;)