ewes Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='pralinka94']a wiadomo coś jak się czuje Hoshi? :([/QUOTE] Z tego co wiem Hoshi wczoraj miał jakieś problemy z okiem. Quote
madzia.uje93 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='ewes']Z tego co wiem Hoshi wczoraj miał jakieś problemy z okiem.[/QUOTE] Ale to z okiem to już chyba od dłuższego czsu miał...? Quote
soboz4 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Hoshi miał zabieg, podwijały mu się rzęsy i drażniły oko, jedno oko zagoiło się już bardzo ładnie, ale te drugie miała otwartą ranę, nie wiem dlaczego, ale wyglądało wczoraj nie za ładnie,wet. na pewno to obejrzał i zobaczymy co na to powie. Może tak a reakcja jest normalna... Quote
Ojcik Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Zauważyłam, że Hoshi ostatnio przytył, zrobił się z niego prawdziwy przystojniak, co mam nadzieję przyciągnie potencjalnych kandydatów na nowych właścicieli. Może to troszeczkę dziwne, ale Hoshi podczas zabawy wydaje z siebie dziwne, "niedźwiedzie dźwięki"(może ma w sobie coś z tego zwierzaczka):) Oto kilka nowych zdjęć: Quote
saphira18 Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 mam nadzieję że dzisiejsze odwiedziny "potencjalnych właścicieli" udadzą się i nie długo Hoshi będzie grzał dupkę w domku:) Quote
Ojcik Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Też mam taką nadzieję, państwo naprawdę byli bardzo sympatyczni, Hoshi byłby dla nich idealnym psem:) Quote
kimiji Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Fajnie jakby Hoshi poszedł do domku, nie ma to jak patrzeć na psa odjeżdżającego/odchodzącego do domu, normalnie nie zastąpione:) A jak tam z tym okiem, bo na zdjęciach nic nie widzę, a jakoś dzisiaj nie zwracałam na Hoshiego uwagi, byłam zbyt zainteresowana Habrem xD Quote
kimiji Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Tak w ogóle to z Hoshiego niezły model się robi, zawodowo pozuje do zdjęć:D Quote
ewes Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 trzymam kciuku za Hoshiego. A jeśli chodzi o oko to już lepiej... niestety nie znam szczegółów,ale wiem, że lepiej :) Quote
basia_hugo Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Hoshi wykazuje niesamowitą motywację do nauki, zadziwił mnie chłopak :) Chcę podkreślić, że warto przy nim używać klikera, cichych słów, delikatnych ruchów i jak najwięcej dawać mu swobody, bo on jest bardzo ostrożny w kontakcie. Lekkie dotykanie po bokach i po klatce z przodu mu pasuje, a przy szybszych ruchach albo za wcześnie to skóra mu specyficznie drga, spina się chłopak. Lubi wąchać po twarzy, włosach. Hoshi bardzo delikatnie brał mi jedzenie z ręki, fajnie też wchodzi w przeciąganie sznurem (sznur musi się żywo ruszać!!) i bezproblemowo puszczał, oczywiście by za chwilę dalej się świetnie bawić. Fajny pies!! Quote
Ojcik Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Tak, Hoshi zdecydowanie lubi zabawę sznurem, przeciąganie, kradnięcie i kombinowanie co zrobić żeby mi go nie oddać, a co do nauki to faktycznie ostatnio stał się ambitny, co mnie bardzo cieszy:). Quote
Istar19 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Hoshi poczuł się lepiej to i do aktywnego życia ma więcej chęci :) tylko aby domek wypalił... Quote
pralinka94 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 no w końcu wiosna idzie, nie ma co się dziwić :D Quote
kimiji Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 A ci ludzie co mieli przyjść, żeby z nim na spacer iść, to nie przyszli bo im się nie chciało z powodu pogody czy nie mogli ewentualnie zrezygnowali(oczywiście nie zapeszając!!!)? Quote
Ojcik Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Mam nadzieję, że nie zrezygnowali bo to naprawdę fajny dom, ale jeśli nie, to na pewno znajdzie się ktoś inny:) Hoshi był dzisiaj bardzo hmm... radosny(?), bawił się z Ejlą, a swoimi "niedźwiedzimi pomrukiwaniami" przeszedł sam siebie. Może to Ejla tak na niego działa. Ale tak poza tym to mam wrażenie, że nasza współpraca układa się coraz lepiej, Hoshi to naprawdę mądry pies:D. Quote
kimiji Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 I co tam u ciebie Hoshi? Widziałam, że ostatnio (czyt. wczoraj) ładnie warowałeś na śniegu, chociaż miałeś opory, ale było nieźle jak na ciebie wielkoludzie:D Quote
Ojcik Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Tak, maluszek już coraz ładniej łapie komendy, a komenda "waruj" to naprawdę duży przełom!!! Quote
kimiji Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 No to pozostaje tylko gratulować i dalej wspierać uparciucha :D Quote
kimiji Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Może doczekamy się kiedyś piruetów w powietrzu?:D Wiem, że będzie baaaaardzo ciężko, ale trzeba w psa wierzyć, nie Daria?;) Quote
ewes Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 największe wyzwanie Hoshiego na najbliższy czas to przejść tunel agility bez wstawania w środku :) ale piruety też by ciekawie wyglądały :) Quote
Ojcik Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Tak może z tymi piruetami to w czwartek coś zdziałamy :) ale perfekcyjnie wyjdą za jakieś 2 m-ce :D, zapraszamy też Plamkę do wspólnych piruetów... a może Hoshi będzie robił za tunel dla Plamki :) Quote
Recommended Posts