Jump to content
Dogomania

Spanielka Tusia - w NOWYM DOMKU! Dziękujemy wszystkim za pomoc!

Recommended Posts

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Do Cockermanki, czy gdzieś indziej?
Nie zapomnijcie zmierzyć Tusinkę przy okazji. ;)

nie ma szans zeby ktos ja wozil z bielska do zywca, blisko lecznicy jest zaprzyjazniona fryzjerka i tam bedzie jezdzila

• Replies 251
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jarek szymanski napisał(a):
Jestem gotow pokryc jej koszty wstepne 500-700 zl
Tak na marginesie to mam identycznego spanielka (Chucky) 11 lat madry niezalezny ale bardzo wrazliwy.Pewnie Tusia tez wiec prosze jej w moim (naszym - Chucky i Saba /Golden Retriever) pomoc.
Dziekujemy i pozdrawiamy

Prosze napisac gdzie wyslac pieniadze.?????????????????
To pytanie do Budryska i Klaudus.
Tak sadze przynajmniej.

Halo, halo. Dogomaniak oferował pomoc a nie dostał konta. Proszę się poprawić:nono:

Posted

winter7 napisał(a):
Halo, halo. Dogomaniak oferował pomoc a nie dostał konta. Proszę się poprawić:nono:

Konto już zostało podane;) Będę księgową Tusi.Rozliczenie znajdzie się w poście nr.1 (przez skaczące posty jestem wyżej niż założycielka;p)

Posted

Kochani, przepraszam że przychodzę do Was z prośbą, ale jesteśmy w krytycznej sytuacji. Mamy dzień na uzbieranie deklaracji. Psiak wraca z adopcji po tygodniu, bo stał się agresywny dla domowników. Wcześniej był 7 lat w schronisku. Nie chcemy aby tam wrócił. Może chociaż jakiś piątak....

http://www.dogomania.pl/threads/199799-Pimpu%C5%9B-nie-mo%C5%BCe-d%C5%82u%C5%BCej-zosta%C4%87-w-domu.Grozi-mu-powr%C3%B3t-do-schronu.PILNIE-DEKLARACJE!

Posted

Z Allegro cegiełkowego powinno być jeszcze na koncie stowarzyszenia 50 zł i na moim jest chyba coś koło 60 zł. Poza tym powinny być jeszcze wpłaty na lecznicę od osób z forum spanielowego.

Czy Tusinka przy okazji kąpieli została już zmierzona?

Posted

[quote name='Avilia']Dostałam informację,że dług Tusi na dzień dzisiejszy wynosi 650zł+50zł fryzjer.
Przelewam 700zł które mam na koncie na konto lecznicy.
I 700 zł dotarło do lecznicy.
Dziękujemy Panie Jarku z całego serca...
To gigantyczna pomoc!

Posted

jarek szymanski napisał(a):
Jak to sie stalo ze nagle wszyscy znikneli z watku??????????
Co slychac u Tusi????

Mnie też to niepokoi. :roll:
Pytam już od dawna jakie wyszły wyniki zeskrobin. Do tej pory żadnej odpowiedzi... :shake:
W ogóle na co sunia jest leczona i czy są jakiekolwiek efekty?
Czy sunia została zmierzona tak jak prosiłam?

Rozliczenia też brak, a pieniądze były wpłacane i na konto lecznicy i na konto Stowarzyszenia Nero. Ja też mam część na swoim koncie.
No więc czekamy na rozliczenie ile pieniążków udało się uzbierać na leczenie Tusi.

Czekamy w ogóle na jakieś wieści o suni. :cool3:

Posted

u Tusi wszystko ok
2 razy w tyg ma kapiele lecznicze - 50 zł za wizyte
skora minimalnie poprawiala sie
zostala obcieta prawie do samej skory

prosilam lecznice o przygotowanie wypiski na temat calkowitego kosztu leczenia do tej pory i kwoty otrzymanych wplat

szukamy pilnie ds dla niej zeby uciec przed kosztami
jestem pewna ze jak tylko wroci do zdrowia to domek szybko znajdziemy bo jest cudna

ze wzgledow osobistych jestem malo na dogo, w razie pytan prosze o sms, oddzwonie