Asia & Ginger Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 BUDRYSEK napisał(a):u Tusi wszystko ok 2 razy w tyg ma kapiele lecznicze - 50 zł za wizyte skora minimalnie poprawiala sie zostala obcieta prawie do samej skory prosilam lecznice o przygotowanie wypiski na temat calkowitego kosztu leczenia do tej pory i kwoty otrzymanych wplat szukamy pilnie ds dla niej zeby uciec przed kosztami jestem pewna ze jak tylko wroci do zdrowia to domek szybko znajdziemy bo jest cudna **** ze wzgledow osobistych jestem malo na dogo, w razie pytan prosze o sms, oddzwonie W takim razie ja chyba będę musiała zadzwonić, bo już trochę osób pyta co u Tusi, a tu info bardzo skromne. Przede wszystkim najważniejsze pytanie, co Tusi dolega? Co wykazały wyniki zeskrobin? Bez takiego podstawowego info nawet nie ma co myśleć o DT czy DS, każdy najpierw będzie chciał wiedzieć co spowodowało taki stan skóry i czy to jest zaraźliwe. No i jeszcze jakieś informacje o charakterze bardziej szczegółowe też by się przydały. ;) Quote
BUDRYSEK Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 opis choroby: zapalenie skory na tle alergicznym i/lub nuzencowym - podejrzenie-w tym czasie nie robi sie bad. na alergii - powiklane wtornie zakazeniem bakteryjnym i grzybiczym, jak sie ociepli-kwiecien-diagnostyka alergii plus bad HP wycinka skory przy okazji sterylizacji zeskrobina byla bad. 3 razy i nie znaleziono nuzenca, ale to nie znaczy, ze go tam nie ma-b.rzadko udaje sie go znalezc jak sie uda to wezme dzisiaj Tosie do siebie na weekend i porobie fotki Quote
Asia & Ginger Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 BUDRYSEK napisał(a):opis choroby: zapalenie skory na tle alergicznym i/lub nuzencowym - podejrzenie-w tym czasie nie robi sie bad. na alergii - powiklane wtornie zakazeniem bakteryjnym i grzybiczym, jak sie ociepli-kwiecien-diagnostyka alergii plus bad HP wycinka skory przy okazji sterylizacji zeskrobina byla bad. 3 razy i nie znaleziono nuzenca, ale to nie znaczy, ze go tam nie ma-b.rzadko udaje sie go znalezc jak sie uda to wezme dzisiaj Tosie do siebie na weekend i porobie fotki Bardzo dziękuję za informacje. :p W takim razie czekamy na nowe zdjęcia Tusinki, przydadzą się do ogłoszeń. :cool3: Quote
cockermanka Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Kurczę, 50zł za kąpiel prawie łysego psa to strasznie dużo...nie wiem, czy osobą kąpiąca nie ma wiedzy,że to psica w potrzebie i nie dysponuje niespożytymi finansami? A, ubranko uszyte - jutro będzie u Tusi :-) Quote
BUDRYSEK Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 nie moge ich odwrocic...prosze o pomoc ;) Tusia pojechala na weekend do moich znajomych, dziekuje Wam :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us juz bedziemy kapac ja sami :) Quote
Asia & Ginger Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Ale łysolek! :loveu: :loveu: :loveu: Budrysek a masz może jakieś fotki grzbieciku albo pupinki? Quote
cockermanka Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Ale pysio chyba lepiej wygląda... Przy tak chorej skórze, taka fryzura niewątpliwie jest najlepsza. Quote
Iljova Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Witaj Tusiu śliczna suniu ! Wiecie już o tym ? Wyniknęła nieprzyjemna sprawa dot. Arktyki, przeczytajcie na tym wątku, zamieszczam link http://www.dogomania.pl/threads/204773-Domowy-hotel-w-oborze-DT-u-Arktyki?p=16563264&posted=1#post16563264 Quote
BUDRYSEK Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us <script src='http://img850.imageshack.us/shareable/?i=dsc07567m.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript> Quote
BUDRYSEK Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
BUDRYSEK Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
LILUtosi Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Ale piękne maleństwo i widać że jest poprawa .... Quote
Iljova Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Witaj Tusiu kochana :-) śliczna jesteś, będzie dobrze. Quote
monika083 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 jest ogromna poprawa...jeszcze troszke i domki beda sie o nia bily Quote
Cleo2008 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 [quote name='BUDRYSEK']nie moge ich odwrocic...prosze o pomoc ;) Tusia pojechala na weekend do moich znajomych, dziekuje Wam :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us juz bedziemy kapac ja sami :) piesio duzo duzo duzo lepiej wyglada niz na pierwszych zdjeciach!!! :) Quote
Asia & Ginger Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Skóra Tusi wygląda dużo dużo lepiej! Nie jest już zaczerwieniona i jakby mniej zrogowaciała. :p http://img853.imageshack.us/img853/7749/dsc07593.jpg Ta fotka jest najlepsza! Tusia powinna zawsze się tak wylegiwać! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
monika083 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 cioteczki, mozna ja zaczac oglaszac? czy po wyleczeniu Tusia bedzie juz zdrowa, czy ta choroba to jakies przewlekle zaplenie, ktore wiaze sie z ciaglym podleczaniem? Quote
Cleo2008 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 potrzebuje nr konta na tusie, dzieki z gory za przeslanie na pw Quote
BUDRYSEK Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Cleo2008 napisał(a):potrzebuje nr konta na tusie, dzieki z gory za przeslanie na pw wysylam pw :) Quote
BUDRYSEK Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 chyba mozemy zaczac ja juz oglaszac? skora wyglada o wiele lepiej moze ktos pomoc z ogloszeniami? Quote
monika083 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 BUDRYSEK napisał(a):chyba mozemy zaczac ja juz oglaszac? skora wyglada o wiele lepiej moze ktos pomoc z ogloszeniami? ja pomoge:) Quote
monika083 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 allegro: http://allegro.pl/spanielka-tusia-czy-maszynka-do-rodzenia-adoptuj-i1543730092.html Quote
BUDRYSEK Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='monika083']allegro: http://allegro.pl/spanielka-tusia-czy-maszynka-do-rodzenia-adoptuj-i1543730092.html super! dzieki :) Quote
Recommended Posts