Jump to content
Dogomania

Spanielka Tusia - w NOWYM DOMKU! Dziękujemy wszystkim za pomoc!

Recommended Posts

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
u Tusi wszystko ok
2 razy w tyg ma kapiele lecznicze - 50 zł za wizyte
skora minimalnie poprawiala sie
zostala obcieta prawie do samej skory

prosilam lecznice o przygotowanie wypiski na temat calkowitego kosztu leczenia do tej pory i kwoty otrzymanych wplat

szukamy pilnie ds dla niej zeby uciec przed kosztami
jestem pewna ze jak tylko wroci do zdrowia to domek szybko znajdziemy bo jest cudna

ze wzgledow osobistych jestem malo na dogo, w razie pytan prosze o sms, oddzwonie

W takim razie ja chyba będę musiała zadzwonić, bo już trochę osób pyta co u Tusi, a tu info bardzo skromne.

Przede wszystkim najważniejsze pytanie, co Tusi dolega? Co wykazały wyniki zeskrobin?
Bez takiego podstawowego info nawet nie ma co myśleć o DT czy DS, każdy najpierw będzie chciał wiedzieć co spowodowało taki stan skóry i czy to jest zaraźliwe.

No i jeszcze jakieś informacje o charakterze bardziej szczegółowe też by się przydały. ;)

• Replies 251
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

opis choroby:
zapalenie skory na tle alergicznym i/lub nuzencowym - podejrzenie-w tym czasie nie robi sie bad. na alergii - powiklane wtornie zakazeniem bakteryjnym i grzybiczym,
jak sie ociepli-kwiecien-diagnostyka alergii plus bad HP wycinka skory przy okazji sterylizacji
zeskrobina byla bad. 3 razy i nie znaleziono nuzenca, ale to nie znaczy, ze go tam nie ma-b.rzadko udaje sie go znalezc

jak sie uda to wezme dzisiaj Tosie do siebie na weekend i porobie fotki

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
opis choroby:
zapalenie skory na tle alergicznym i/lub nuzencowym - podejrzenie-w tym czasie nie robi sie bad. na alergii - powiklane wtornie zakazeniem bakteryjnym i grzybiczym,
jak sie ociepli-kwiecien-diagnostyka alergii plus bad HP wycinka skory przy okazji sterylizacji
zeskrobina byla bad. 3 razy i nie znaleziono nuzenca, ale to nie znaczy, ze go tam nie ma-b.rzadko udaje sie go znalezc

jak sie uda to wezme dzisiaj Tosie do siebie na weekend i porobie fotki

Bardzo dziękuję za informacje. :p
W takim razie czekamy na nowe zdjęcia Tusinki, przydadzą się do ogłoszeń. :cool3:

Posted

Kurczę, 50zł za kąpiel prawie łysego psa to strasznie dużo...nie wiem, czy osobą kąpiąca nie ma wiedzy,że to psica w potrzebie i nie dysponuje niespożytymi finansami?

A, ubranko uszyte - jutro będzie u Tusi :-)