Marycha35 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 pomysł ze stroną super, z wirtualnymi adopcjami też:) Ciągle prowadzimy w wyścigu po jedzonko, ale zmniejsza się przewaga... Quote
Drzagodha Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Temida, kursuje ktoś od Was na Dolny Śląsk może? Mamy trochę karmy ze zbiórek do oddania, nam się nie przyda, a Wam pewnie tak. Nie jest ona jakaś rewelacyjna, bo dzieciaki zazwyczaj kupują Puffi, Chappi lub coś w ten deseń, ale zawsze coś... Quote
Hotel KADIF Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Też zagłosowałam! :) Strasznie zapadła mi w serce Dipsi. Jest urocza!:loveu: Jakiej jest wielkości i ile może ważyć? Quote
Drzagodha Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Czy te psiaki, które są na tej stronie schroniska są jeszcze do adopcji? Jak tak, to tu widzę psiaki w typie goldena i boksia. Możesz im zrobić większe zdjęcia i napisać parę słów? Ruszę zaraz znajomości. Jak macie w schronie coś w typie jakiejś szwajcarskiej rasy (berneńczyki np.), rottki, basety, akity, labki lub sznaucery to też dawaj ;) Quote
Temida Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Dif Dipsi to taki średniak do 15 kg, ale jest CUDOWNA :) Na Dolny Śląsk zawsze ktoś kursuje, trzeba poszukać. Zależy gdzie dokładnie. Wszystkie psiaki z 1-szej są do adopcji. A które Ci na goldena i boksia podpadają. Nestor pod coś podpada z pasterskich, ale nie wiem, rottka rasowego mam, ale Pomorska Rottka ma go przejąć, labka to już widziałaś moja Mania w hotelu i chart Sonar, ale dziewczyny też już powiadomione. Quote
MagdaH Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Temida, dzięki za pw, na razie podnoszę wątek A tak offtopowo: proponuję usunąć wszystkie posty - będzie więcej miejsca na reklamę:diabloti: Quote
majqa Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='MagdaH'](...) proponuję usunąć wszystkie posty - będzie więcej miejsca na reklamę:diabloti:[/QUOTE] Zdecydowanie jestem za... Quote
Isadora7 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='MagdaH']Temida, dzięki za pw, na razie podnoszę wątek A tak offtopowo: proponuję usunąć wszystkie posty - będzie więcej miejsca na reklamę:diabloti:[/QUOTE] z boku tych reklam masz takie coś >> klikasz i zwijasz Quote
Temida Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Mnie też o Pongo bardzo serduszko boli :oops: Quote
MagdaH Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='Isadora7']z boku tych reklam masz takie coś >> klikasz i zwijasz[/QUOTE] Zwijam, Isadorko, zwijam za każdym razem gdziekolwiek wchodzę, zwijam jak chcę coś napisać, zwijam jak chce przeczytać, generalnie moja obecność na dogo to w większosci zwijanie:roll: Quote
Isadora7 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='MagdaH'][...], generalnie moja obecność na dogo to w większosci zwijanie:roll:[/QUOTE] umarłam z rechotu :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Temida Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 :) Ach to zwijanie :) Isadorko dotarł meil. Quote
Isadora7 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='Temida']:) Ach to zwijanie :) Isadorko dotarł meil.[/QUOTE] Tak dotarł, teraz myślę nad formą :) Quote
Iljova Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='MagdaH']Zwijam, Isadorko, zwijam za każdym razem gdziekolwiek wchodzę, zwijam jak chcę coś napisać, zwijam jak chce przeczytać, generalnie moja obecność na dogo to w większosci zwijanie:roll:[/QUOTE] nie tylko Isadorkę to rozbawiło :-) mnie też. Powiem tylko tyle że nie mam tego problemu ;-) spytacie dlaczego? Bo z netu korzystam w komórce i mam spokój :-) Trzymam kciuki za Schronisko w Radomsku !!! :-) Quote
MagdaH Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='Iljova']Bo z netu korzystam w komórce i mam spokój :-)[/QUOTE] No widzisz, szczęściaro, a ja ani w komórce ani w łazience nie mam zasięgu :shake: Quote
Iljova Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,...... To Ci się udało !!! Pewnie przez tą bliskość browara jesteś taka dowcipna??? ;-) ;-) ;-) ;-) Quote
Kamila_s Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 zapisuje sie na watek na zaproszenie.. dodalam wszystkie informacje na swoj dosc spory profilek na n-k....podajac informacje z psiakami,danymi do wplat i danymi do kontaktu Quote
Kamila_s Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 mam nadzieje,ze to w jakis sposob pomoze i przyciagnie uwage troszke wiecej ludzi.... czy dary mozna wysylac tez poczta??????? Quote
Temida Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Kamilko można wysyłać pocztą. Pewnie. A to szczeniaczki, które w piątek nam podrzucono. [URL="http://img821.imageshack.us/i/img0041gv.jpg/"][IMG]http://img821.imageshack.us/img821/5445/img0041gv.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://img849.imageshack.us/i/img0037t.jpg/][IMG]http://img849.imageshack.us/img849/388/img0037t.jpg[/IMG][/URL] Quote
Kamila_s Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Temida na adres schorniska rozmiem mozna wysylac tak?????? Quote
Recommended Posts