Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikaragua napisał(a):
Dziewczyny i co z domkiem dla Tośka? Bo znów mam maile (pani nie może dodzwonić się na nr z ogłoszenia)

Na mój nikt w jego sprawie nie dzwonił:(
Nic nie wiem:(
Beza dzis jedzie na awaryjny DT do xmartix, bo nie mam wyboru:(
Moze któraś cioteczka się ulituje nad Bezą i nami do 11-go marca?

Posted

Edi100 napisał(a):
Na mój nikt w jego sprawie nie dzwonił:(
Nic nie wiem:(

Cytuję: dzień dobry zainteresował mnie ten uroczy szczeniak:) proszę o kontakt, ponieważ nie mogę się dodzwonić na Pani numer Iwona (był nr tel i nazwisko, ale tu nie podaję) W ogłoszeniu w allegro podałam nr: 976647066 lub 609325217

Posted

Nikaragua napisał(a):
Cytuję: dzień dobry zainteresował mnie ten uroczy szczeniak:) proszę o kontakt, ponieważ nie mogę się dodzwonić na Pani numer Iwona (był nr tel i nazwisko, ale tu nie podaję) W ogłoszeniu w allegro podałam nr: 976647066 lub 609325217

Ten drugi na pewno ulv.Wyslę jej sms

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Na razie nie wypalił żaden dom. Dzis dzwoniła Pani z Wałbrzycha, pisała podobno też maila. Potrzebna wizyta!!!

To szukamy kogoś z Wałbrzycha!

Posted

Nikaragua napisał(a):

Edi, posłałam SMS tej pani twój nr tel, odpisała, że że zadzwoni

Posted

Nikaragua napisał(a):
Edi, posłałam SMS tej pani twój nr tel, odpisała, że że zadzwoni

Tak, własnie rozmawiałam. Pani jest gotowa wsiadać w auto i jechać po Niego!
Przesyłam ulv nr, bo nie wiem czy ma. Trzeba szybko wizytkę zrobić, jak domek cud to siooo
Wiem, ze sami dorośli w domu.Piesio ich odszedł 2 misiące temu. Miał wode w płuchach:(

Posted

Nikaragua napisał(a):
W Wałbrzychu sa ludzie! na wątku Gimzo widziałam np. kora78. A co z tą panią pod Zgorzelcem?

Kora 78, to już pisze do Niej!

Posted

Edi100 napisał(a):
Tak, własnie rozmawiałam. Pani jest gotowa wsiadać w auto i jechać po Niego!
Przesyłam ulv nr, bo nie wiem czy ma. Trzeba szybko wizytkę zrobić, jak domek cud to siooo
Wiem, ze sami dorośli w domu.Piesio ich odszedł 2 misiące temu. Miał wode w płuchach:(

Napisała do mnie, że dzwoniła i czeka na tel od Ulv. A jakie miasto? ten Wałbrzych to ten sam dom czy inny?

Posted

Nikaragua napisał(a):
Napisała do mnie, że dzwoniła i czeka na tel od Ulv. A jakie miasto? ten Wałbrzych to ten sam dom czy inny?

Chyba ten sam. Napisałam do ulv, bo ma wyłączony telefon.
Napisałam tez do Kora78
Oj czekam i kciuki zaciskam!

Posted

Edi100 napisał(a):
Chyba ten sam. Napisałam do ulv, bo ma wyłączony telefon.
Napisałam tez do Kora78
Oj czekam i kciuki zaciskam!

Och ta Ulv. Tez pisałam do niej maila i PW i nic .... Pani Iwona, Sms-uje do mnie, że czeka na tel od Magdy. Radziłam jaj dzwonić do skutku ;)