NikaEla Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 ULV, czy dodzwoniła sie p. Iwona w sprawie Tośka???? Quote
Edi100 Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 ulv, jak zajrzysz napisz pw do Kora 78, kilka słów o Maluszku:)Zeby cioteczka wiedziała na co zwracać uwagę przy wizycie. Quote
NikaEla Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Czyli rozumiem, że trzymamy kciuki za wizytę PA u p. Iwony w Wałbrzychu ? Oby wypadła dobrze, Quote
Edi100 Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Kot bez łapki Bezik już w DT w Krakowie:):) Dziękuję, hurra! Quote
NikaEla Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Edi100 napisał(a):Kot bez łapki Bezik już w DT w Krakowie:):) Dziękuję, hurra! Bezik, Beza... ale słodko ;) następne będą Toffik, Irysek i Delicja ;) Quote
Edi100 Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Nikaragua napisał(a):Bezik, Beza... ale słodko ;) następne będą Toffik, Irysek i Delicja ;) Chyba coś w tym jest;) Quote
NikaEla Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Ponawiam pytanie: jak sprawa domku dla Tośka/Togusia????? Allegro się skończyło, nie wiem czy ponawiać. P. Iwona z Wałbrzycha stale zainteresowana.... Quote
kora78 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 przed chwila dpiero dzwonilam do p.Iwony. milo sie rozmawialo. wsteonie umowione jestesmy na wt-sr, ja musze sobie sprawy poustalac. jutro chyba sie nie wyrobie. i tak. pani pracuje niedaleko mojego miejsca zamieszkania, ma posade ....... sadze, ze dobrze przemawiajaca za charakterem pani. czy moge isc na wizyte do Jej miejsca pracy, czy musi byc w domu? przeraszam,ze tak pozno, mialam wekend zabiegany. Quote
NikaEla Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 kora78 napisał(a):przed chwila dpiero dzwonilam do p.Iwony. milo sie rozmawialo. wsteonie umowione jestesmy na wt-sr, ja musze sobie sprawy poustalac. jutro chyba sie nie wyrobie. i tak. pani pracuje niedaleko mojego miejsca zamieszkania, ma posade ....... sadze, ze dobrze przemawiajaca za charakterem pani. czy moge isc na wizyte do Jej miejsca pracy, czy musi byc w domu? przeraszam,ze tak pozno, mialam wekend zabiegany. O to dobrze :) dziś też rozmawiałam z P. Iwoną i bardzo już czeka na Togusia. jestem pewna (po rozmowach tel i mailach), ze to będzie dobry dom :) Quote
NikaEla Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 kora78 napisał(a):czyli moge jechac do pracy, czy mam do domu? nie wiem :( To Edi lub Ulv powinny odpiwiedzieć Quote
kora78 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 ok. do jutra i tak mamy czas :) wieczorem juz bede wiedziala, kiedy dam rade, zeby bylo predzej i mnie lzej Quote
Edi100 Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 kora78 napisał(a):ok. do jutra i tak mamy czas :) wieczorem juz bede wiedziala, kiedy dam rade, zeby bylo predzej i mnie lzej Gdybym mogła prosić, to bym prosiła o wizytę w domku. Quote
kora78 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Edi100 napisał(a):Gdybym mogła prosić, to bym prosiła o wizytę w domku. ok, dzis nie dam rady, mam wyjazd do wrocka popoludniu. umowie sie na jutro-pojutrze. pani pracuje do 15-16stej. relacje zdam wiec kolo 20stej, wtedy zawsze siedze dluzej na dogo. Quote
Edi100 Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 kora78 napisał(a):ok, dzis nie dam rady, mam wyjazd do wrocka popoludniu. umowie sie na jutro-pojutrze. pani pracuje do 15-16stej. relacje zdam wiec kolo 20stej, wtedy zawsze siedze dluzej na dogo. Bardzo, bardzo dziękuję:) Quote
NikaEla Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Oby domek okazał się dobry. Z rozmów wygląda, że tak będzie. Trzeba będzie jeszcze chyba pomyśleć o transporcie. Quote
Edi100 Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Nikaragua napisał(a):Oby domek okazał się dobry. Z rozmów wygląda, że tak będzie. Trzeba będzie jeszcze chyba pomyśleć o transporcie. Pani mobilna i kiedy rozmawiałyśmy gotowa był wsiadać w auto i po malucha:):) Quote
NikaEla Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 To super! W niedzielę po południu jak z nią rozmawiałam była już bardzo zniecierpliwiona czekaniem, chciała Tośka już tulić! Quote
kora78 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 sama dzis pani do mnie zadzwonila pytajac, to kiedy bede :) pani planuje wstepnie n czw po psa jechac, i pt wziela wolne, zeby 3 dni z nowy psem w nowym domu pobyc z mezem. bardzo rozsadnie :) juz ma go na tapecie w kompie. Quote
NikaEla Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 kora78 napisał(a):sama dzis pani do mnie zadzwonila pytajac, to kiedy bede :) pani planuje wstepnie n czw po psa jechac, i pt wziela wolne, zeby 3 dni z nowy psem w nowym domu pobyc z mezem. bardzo rozsadnie :) juz ma go na tapecie w kompie. Super, już go kocha! Quote
Edi100 Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 kora78 napisał(a):sama dzis pani do mnie zadzwonila pytajac, to kiedy bede :) pani planuje wstepnie n czw po psa jechac, i pt wziela wolne, zeby 3 dni z nowy psem w nowym domu pobyc z mezem. bardzo rozsadnie :) juz ma go na tapecie w kompie. Się przednio zapowiada!:) Quote
kora78 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 bylam na wizycie, siedzialam ponad godzine :D wiec wiecie, ze domek super :) dobrze psiaczek trafi, Togus, i imie zostanie :) Quote
NikaEla Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='kora78']bylam na wizycie, siedzialam ponad godzine :D wiec wiecie, ze domek super :) dobrze psiaczek trafi, Togus, i imie zostanie :)[/QUOTE] Aż się rozpłakałam z wzruszenia! Toguś - mój psi chrześniak najmilejszy:) Pędem mały do domku, i nie zapomnij o cioci, co Cię ogłosiła twojej Pani!!!! Quote
kora78 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 bedzie mial szelki, bedzie spal w lozku, bedzie mial kawalek ogrodka swoj, z kwiatkami i opalanie na sloneczku, bedzie wykasrowany i usuniete przestale mleczaki, bedzie jadal lepiej, niz jego pancio ;) bedzie sam w domu 8godz zostawal, ale to bedzie mial zrewanzowane :) a na wakacje bedzie jezdzil do Sławy, nad jezioro, rok w rok Quote
Recommended Posts