Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przed chwila dpiero dzwonilam do p.Iwony. milo sie rozmawialo. wsteonie umowione jestesmy na wt-sr, ja musze sobie sprawy poustalac. jutro chyba sie nie wyrobie.
i tak. pani pracuje niedaleko mojego miejsca zamieszkania, ma posade ....... sadze, ze dobrze przemawiajaca za charakterem pani. czy moge isc na wizyte do Jej miejsca pracy, czy musi byc w domu?

przeraszam,ze tak pozno, mialam wekend zabiegany.

Posted

kora78 napisał(a):
przed chwila dpiero dzwonilam do p.Iwony. milo sie rozmawialo. wsteonie umowione jestesmy na wt-sr, ja musze sobie sprawy poustalac. jutro chyba sie nie wyrobie.
i tak. pani pracuje niedaleko mojego miejsca zamieszkania, ma posade ....... sadze, ze dobrze przemawiajaca za charakterem pani. czy moge isc na wizyte do Jej miejsca pracy, czy musi byc w domu?

przeraszam,ze tak pozno, mialam wekend zabiegany.

O to dobrze :) dziś też rozmawiałam z P. Iwoną i bardzo już czeka na Togusia. jestem pewna (po rozmowach tel i mailach), ze to będzie dobry dom :)

Posted

kora78 napisał(a):
ok. do jutra i tak mamy czas :) wieczorem juz bede wiedziala, kiedy dam rade, zeby bylo predzej i mnie lzej

Gdybym mogła prosić, to bym prosiła o wizytę w domku.

Posted

Edi100 napisał(a):
Gdybym mogła prosić, to bym prosiła o wizytę w domku.

ok, dzis nie dam rady, mam wyjazd do wrocka popoludniu.

umowie sie na jutro-pojutrze. pani pracuje do 15-16stej. relacje zdam wiec kolo 20stej, wtedy zawsze siedze dluzej na dogo.

Posted

kora78 napisał(a):
ok, dzis nie dam rady, mam wyjazd do wrocka popoludniu.

umowie sie na jutro-pojutrze. pani pracuje do 15-16stej. relacje zdam wiec kolo 20stej, wtedy zawsze siedze dluzej na dogo.

Bardzo, bardzo dziękuję:)

Posted

Nikaragua napisał(a):
Oby domek okazał się dobry. Z rozmów wygląda, że tak będzie. Trzeba będzie jeszcze chyba pomyśleć o transporcie.

Pani mobilna i kiedy rozmawiałyśmy gotowa był wsiadać w auto i po malucha:):)

Posted

sama dzis pani do mnie zadzwonila pytajac, to kiedy bede :)
pani planuje wstepnie n czw po psa jechac, i pt wziela wolne, zeby 3 dni z nowy psem w nowym domu pobyc z mezem. bardzo rozsadnie :)

juz ma go na tapecie w kompie.

Posted

kora78 napisał(a):
pani planuje wstepnie n czw po psa jechac, i pt wziela wolne, zeby 3 dni z nowy psem w nowym domu pobyc z mezem. bardzo rozsadnie :)

Super, już go kocha!

Posted

kora78 napisał(a):

Się przednio zapowiada!:)

Posted

[quote name='kora78']bylam na wizycie, siedzialam ponad godzine :D wiec wiecie, ze domek super :)
dobrze psiaczek trafi, Togus, i imie zostanie :)[/QUOTE]

Aż się rozpłakałam z wzruszenia! Toguś - mój psi chrześniak najmilejszy:) Pędem mały do domku, i nie zapomnij o cioci, co Cię ogłosiła twojej Pani!!!!

Posted

bedzie mial szelki, bedzie spal w lozku, bedzie mial kawalek ogrodka swoj, z kwiatkami i opalanie na sloneczku, bedzie wykasrowany i usuniete przestale mleczaki, bedzie jadal lepiej, niz jego pancio ;)
bedzie sam w domu 8godz zostawal, ale to bedzie mial zrewanzowane :) a na wakacje bedzie jezdzil do Sławy, nad jezioro, rok w rok