Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='coronaaj']Mozesz jej wyslac...cos wybierze...[/QUOTE]

Fotki są w poście 96 plus to z 99. Chyba wystarczy? Jeśli nie, to podeślę jeszcze kilka na maila tylko poproszę o maila na PW.

• Replies 365
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='joanna83']Fotki są w poście 96 plus to z 99. Chyba wystarczy? Jeśli nie, to podeślę jeszcze kilka na maila tylko poproszę o maila na PW.[/QUOTE]

Podaje jeszcze raz kontakt i maila na ogloszenia dla Pepe i Jokiego (ten sam DT)

[B]604 250 839 i mail [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/B]

[B]Musze znalesc Faith35 [/B][B] maila...[/B]

[B]

[/B]

Posted

[quote name='Bjuta']Taki młody wątek i tyle ma stron! Dajcie nr konta, to coś jednorazowo wrzucę na przystojniaczka.[/QUOTE]

Przepraszam za zwloke ale juz wyslalam na pw...dzieki ..

Posted

Joki stał się ulubieńcem pana domu :) Podobno świetnie się chłopak bawi, jest pełny życia i energii. W następnym tygodniu kastracja. Więcej informacji i fotki wkrótce...

Posted

[B]Mea culpa....przez facebook nie zauwazylam maila od DT..zreszta nie bylo mnie...[/B]

[B]Joki [/B]będzie miał kastrację w tym tygodniu. Śpi wyłącznie na łóżku...wiem, że może nie powinnam tak robić i mu pozwalać,ale Joki jest ulubiencem mojego meza i caly czas slysze, jaki pies cudowny, a jaki biedny, bo niewidomy.
Joki uwielbia bawic sie pilka. Jest niesamowicie sympatyczny, przymilny i wesoly. Ma bardzo dobry apetyt. Lubi wszystko, ostatnio odkrylismy, ze z przyjemnoscia zjada jablka, gruszki i surowe marchewki. Lubi spacery.Chodzimy nad pobliska rzeke. Oczywiscie na smyczy. Joki jest super:)

No to czekamy na wiesci z kastracji...ale zaraz sa nastepne wiesci...chlopaki dostaly paczuszke od ...maja nowe sweterki...szampony len, Melasse, etc...

Posted

[B]Znowu wiesci od DT...[/B]

Hej Alu:) Witamy serdecznie:)

Alu, Pepe poprawił się prawie o 1/2 kilograma!!! Dzisiaj się ważyliśmy u weta.

[B]Kastracja Jokiego we wtorek.[/B]

Alu dziękujemy za przesyłkę. Doszły trzy ubranka,komplet uprzęży i len,i melisa. Podpowiesz,co z tymi lekami?
Ale mieliśmy radości z tymi ubrankami:)))) Pepe dzisiaj poszedł w pasiastym swetreku do lekarza.

Pozdrawiamy serdecznie...."

[B]No to trzymamay kciuki za kastracje Jokiego...we wtorek...[/B]jestem ciekawa czy sweterek pasuje na [B]Jokiego [/B]byly dwa woieksze i jeden mniejszy...bede sie pytac ale mam nowe dla nich ubranka takie zimowe ale w Polsce dalej
zimno....u nas za goraco jakies ponad 22C...Pako ledwo dycha , wszyscy spia i czekaja na rytual co wieczorny, zabawy z pilkami, zabaweczka Pako ta co ma w pyszczku na podpisie, a my ledwo zipiemy...Borrego malo chce sie bawic...Bully lata za pilka jak mlodzieniaszek...konczy 21 maja 13 lat...ur w 1998

Posted

[B]Nastepne wiesci dzisiejsze od DT...[/B]

[B]..."[/B]Ja bym tych łobuzów nikomu nie dała;). No, po prawdzie,to mój mąż zakochał się w Jokim. Bo Pepe bardziej za mną. Te psy są tak cudowne,że nie mam słów. Pepe to wredota. Ledwo 4 kg waży, a gania wszystkich, Jokiego też. a Jokuś waży 16 kg i mierzy ok 40 cm. Najlepsze to jest to,że on gania moje psy,a one ważą po 30 kg:) Serio-ma Pepe charrakter.Dzisiaj się obśmiałam,bo moja córka-taka chudzina,7 lat,19kg wagi, wysiada z samochodu. Ja patrzę: moja torebka na ramieniu, Pepe na smyczy...No upadłam ze śmiechu:) I tak poszli do domu. Pepe jest leciutki, to czasami widzę, jak mała bierze Pepka pod pachę i wracają razem z podwórka:)

[B]Joki to kolejne sto pociech. Zaraz po kastracji lecimy do Garncarza. Tak bym chciała,żeby Joki widział. On jest tak pocieszny. Tak pięknie bawi się piłką. Mam nadzieję, że tę piłeczkę zobaczy. On,wspaniale się uczy otoczenia. Jest bardzo ufny. Ufa nam bardzo, co bardzo wzrusza.[/B]
[B]Dzisiaj robiłam sałatkę. Kroiłam takie swojskie ogórki kwaszone. Joki mi towarzyszył:) Dostał kawałek i zjadł ze smakiem. Ostanio obieram jedną marchewkę corce, a drugą Jokiemu. I tak chrupią.[/B]

[B]I tak się zastanawiam...Kto te psiaki porzucił??? Bo one są naprawdę świetne:)[/B]

[B]Pozdrawiamy:)...."[/B]

[B]Sama sie pisze na te ogorki...[/B]

Posted

Oj coś czuję, że domkowi tymczasowemu ciężko będzie się z Jokisiem rozstać :)
Dobrze, że już niedługo straci jajeczka, bo wyobrażam sobie jak trudno okiełznać takiego stworka ;)

Cioteczki odwiedzajcie Jokisia!
Przypominam, że nadal brakuje nam pieniążków na kastrację i badania malucha, a jest szansa że będzie widział... [B]Może ktoś dorzuci grosik? :modla:[/B]

Posted

Witam serdecznie jestem bardzo zainteresowana Jokim jaka jest mozliwosc adopcji ? A przede wszystkim jaki psiaczek ma stosunek do dzieci (3 i 6 lat) . Jest boski , miałam zamiar wziac kudłacza ze schronu w Kutnie ale okazało sie ze małych dzieci nie lubi (przed chwila dostałam taki meil). Prosze o jakies informacje, mieszkam w Kutnie i szukam psiaka do kochania i przytulania rozpieszczania i zabawy ... :)

Posted

[quote name='sabinka']Witam serdecznie jestem bardzo zainteresowana Jokim jaka jest mozliwosc adopcji ? A przede wszystkim jaki psiaczek ma stosunek do dzieci (3 i 6 lat) . Jest boski , miałam zamiar wziac kudłacza ze schronu w Kutnie ale okazało sie ze małych dzieci nie lubi (przed chwila dostałam taki meil). Prosze o jakies informacje, mieszkam w Kutnie i szukam psiaka do kochania i przytulania rozpieszczania i zabawy ... :)[/QUOTE]

[B]Sabinko[/B], Joki mieszka z dzieckiem i z tego co wiem, wszystko jest między nimi ok. Podaję Ci na PW numer telefonu do opiekunki Jokiego. Ona powie Ci o nim wszystko co zechcesz, bo zna go najlepiej ;)

Posted

[quote name='dominikabankert']ponawiam pytanie?[/QUOTE]

Dopiero zauważyła pytanie :)
Mam już zdjęcia ciuszków (musiałam poprosić jaanna019 o zrobienie fotek, bo mój aparat jest popsuty) i zabieram się do robienia bazarku, bo kasiorka potrzebna na ucięcie jajeczek i badania krwi :)
Jak tylko zrobię, to wstawię link oczywiście. To będzie mój pierwszy w życiu bazarek...

Posted

[B]ZAPRASZAM cioteczki na bazarek dla Jokisia :)[/B]
[url]http://www.dogomania.pl/threads/204519-Damskie-ciuszki-na-%C5%9Blepego-pudelka-do-30.03-godz.20?p=16534346#post16534346[/url]