Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jestem juuż
kciuki puścić można :p tzn na pewno te trzymane za powodzenie wizyty ;)

Tak jak myślałyśmy intuicja nas nie zawiodła...byłyśmy we dwie z Linssi i nawet jakbyśmy się chciały do czegoś doczepić to nie mamy do czego :evil_lol:

Domek taki jakiego życzyłabym sobie dla wszystkich psów..bo kota jak się okazało jednego państwo mają adoptowanego 2 lata temu od nas ;) rozsądne podejście, świetna okolica, a przedewszystkim ogromna miłość do czterołapych stworów

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Odbyłam przemiłą rozmowę z nową Panią grzyweczek :)

Jestem bardzo dobrej myśli i naprawdę wierzę, że Tinka i Rokiś będą tam szczęliwi !!!!

uffffffffffffffffffff, kamień z serca :)

Posted

[quote name='Poker']to puszczamy kciuki.Czyli teraz trzeba zrobić ustalenia organizacyjne i kupić Ewance stos chustek do wycierania łezek.[/QUOTE]

... żal po jednej grzywce można utulić jedynie .....

........... następną grzywką ;)

ale stos chusteczek też się przyda !!!

Posted

cieszę się ,że maluchy będą miały wspaniały domek.
Mam trochę niezręczne pytanie. Zrobiłam bazarek na grzywki i teraz nie wiem czy pieniądze będą potrzebne , by pokryć koszty ich leczenia czy tez mogę przeznaczyć na inne biedy ,a DS pokryje te koszty ?

Posted

Tak sobie teraz o tym wszystkim myślę i nie wiem jak to nazwać? Po tak długim czasie coś mnie skusiło,żeby zajżeć na to forum,odrazu wpadłam na post o Tince i Rokim i do tego znałam wspaniałych ludzi,którzy chcą grzywacza (a nawet dwa)... Przypadek to chyba nie jest..? Strasznie się cieszę! I do tego tak blisko mnie będą! Wymiziam jak już się zaaklimatyzują w nowym domku!

Posted

[quote name='Karolina.B']Tak sobie teraz o tym wszystkim myślę i nie wiem jak to nazwać? Po tak długim czasie coś mnie skusiło,żeby zajżeć na to forum,odrazu wpadłam na post o Tince i Rokim i do tego znałam wspaniałych ludzi,którzy chcą grzywacza (a nawet dwa)... Przypadek to chyba nie jest..? Strasznie się cieszę! I do tego tak blisko mnie będą! Wymiziam jak już się zaaklimatyzują w nowym domku![/QUOTE]
Zdarzają się właśnie takie niesamowite sytuacje i całe szczęście. To dzięki Twojej pomocy maluszki będą miały raj.

Posted

[B][SIZE=2][COLOR=black]Dzięki dziewczyny za trzymanie kciuków i słowa wsparcia ... :loveu:[/COLOR][/SIZE][/B]

.... nie powiem, łatwo nie było, decyzja kosztowała mnie wiele dni i nocy rozważań, co dla grzywek będzie najlepsze .........

teraz jestem już pewna, że wybrałam optymalne rozwiązanie !!!!
... oczywiście nie sama ;)

[B]... nie wierzę w przypadki ....... po prostu tak miało być !!!!! :p[/B]

Państwo przyjeżdżają po Tinkę i Rokiego w najbliższą niedzielę, bardzo się cieszę, że poznamy się osobiście, wszak teraz będą naszą rodziną :loveu:

Posted

Dzięki Malwinko za odwiedziny :)

... dobrze pamiętam, jak rok temu adoptowałaś Luckiego, obserwowałam jego losy odkąd był u Agnieszki na DT ... piękny pies wyrósł z tego słodkiego dzieciaka :)

Posted

[B][SIZE=2]Jak wiadomo, wszystko co dobre się kiedyś kończy .......... :-( [/SIZE][/B]

[B][SIZE=2]...................... mam dla Was już ostatnią wiadomość .................... [/SIZE][/B]

[B][SIZE=2]moje ukochane grzyweczki, jadą właśnie do swojego nowego domu do Kielc ....[/SIZE][/B]

[B][SIZE=2]:multi:/:placz:/:multi:/:placz:/:-(:-(:-(/:multi::multi::multi:/:-(:-(:-(/:multi::multi::multi:[/SIZE][/B]

[B][SIZE=2]Państwo zdecydowali, że nie będą czekać do niedzieli i odwiedzili na dzisiaj, [/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2]spędziliśmy bardzo miło czas rozmawiając o naszch skarbach ... :loveu::loveu::loveu:[/SIZE][/B]

[B][SIZE=2]Następne relacje już z dmu Tinki i Rokiego ... [/SIZE][/B]

[B][SIZE=2]mam nadzieję, na zdjęcia i wieści z nowego domku.[/SIZE][/B]

Posted

Cieszę się że małżonkowie jadą do swojego domu a jednocześnie rozumiem Twoje mieszane uczucia . Taka radość przez łzy . Nie będę się powtarzać bo kiedyś już o tym pisałam na wątku Zuni .

Posted

Ale wiadomość roku. Super domek i jeszcze dla dwójeczki .Bardzo się cieszę .Ewanko, trzymaj się dzielnie.
Mam nadzieję,że domek będzie się nam tu sprawozdawał.
Ewanko,. czy możesz napisać co z kasą? Muszę coś zrobić z pieniędzmi z weneckiego bazarku.