Jump to content
Dogomania

[MLB] BIERKA - Boży Pies wyprosił jej życie ... i dom w ... Niemczech !!!

Recommended Posts

Posted

Biereczka w dniu opuszczania kliniki (+2kg od dnia znalezienia)
[FONT=MS Shell Dlg 2]

[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]
[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]

[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]
[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]
[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]

[/FONT]

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=MS Shell Dlg 2]
[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]

[/FONT]

[/FONT]
[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]

[/FONT]
[/FONT]

Posted

Dobrze będzie ;) Moja Julka też była szkielecikiem - wyniszczył ją i głód i masakryczny stan zapalny. A teraz... kto ją później poznał, to nie wierzy ;)
Bierka jeszcze da czadu ;)

Posted

Mam zdjęcia Bierki z DT:) Troszkę zamazane, bo telefoniczne, ale są!

Dziś na spacerze Bierka zrobiła pani Joli straszną awanturę o kawałek czegoś, co znalazła w liściach. Krzyczała, szczekała, szarpała - przecież ten kawałek białka nie może się zmarnować!!!
Biedny suń - walczyła zaciekle. Pani Jola musiała ją wziąć na ręce i zabrać stamtąd. Bierka była zrozpaczona...

Posted

malibo57 napisał(a):
Przy pieszczotach wykryto u Bierki kilka ranek, wyglądają, jak po pogryzieniu. Oczywiście, już się goją.
Tak, Bierka leci w górę z każdą godziną, dosłownie w oczach:)

Nie piła, nie jadła, jest pogryziona- typowy przypadek...ale nie w tym miejscu nie znaleziono nieprawidłowości w dobrostanie zwierząt- krew mnie zalewa.

Posted

i ja zaglądam...
urosła z dnia na dzien, to chyba swietne rokowania daje sunieczce
ech dziewczyny, sciskam i nieustannie podziwiam

Bierka pysio troche jak collie? łapki szczupłe długie? damulka, ale juz sobie wyobrazam jej zachowanie przy misce :D

Posted

No, pysio jest "collakowate":)
Bierka bardzo zdecydowanie odgryzła sie dziś Szancie, która przezyła szok z tego tytułu. Co dalej? Ano, zobaczymy albo się pogodzą, albo Biereczka będzie musiała zmienić DT. Bierka absolutnie nie zaczepia, reaguje tylko wtedy, kiedy Szanta na nią hyca.

Posted

Biereczka obżarła się nowej karmy, swojej i Szanty:/ I ma coś, co się nazywa, hmm...no, wszyscy wiecie:p
Od jutra głodówka, węgiel i Fermactiv, a potem postny ryżyk i powolne wprowadzanie nowej karmy. Oj, będzie zabawa! Głodomorek się wścieknie.

Posted

Byłam dzisiaj u Bierki i reszty psiaków :loveu::

To zupełnie nie ten pies co pamiętam! Była u mnie dwa dni, ale tylko grzechotały jej kostyrki, jedzenie 6 razy dziennie w małych porcjach itd...
Teraz ma ładną sierść (po kąpieli nie można było z tego całego brudu co z niej spłynąć umyć wanny-tak się ten syf lepił) i nie widać jej gołym okiem żeber. Oczywiście jak się ją głaszcze kości sterczą, ale już "nie przebijają skóry" ;). Pani Jola mówi, że Bierka może cały dzień stać przy kolanach i "się głaskać". Jest miłym i spokojnym psiakiem.:p