Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 624
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
malutki nadal potrzebuje pomocy!!!!

Na pewno tak i równie długo będzie jeszcze jej potrzebował.
Zdrowiej biedaku, sprawiaj nam tylko miłe niespodzianki! :-)

Posted

chcialam dzis przelac kase na pomoc Groszkowi, jednak moj bank ma dzis prace remontowe, wysle jutro, jak nie zapomne.
musze zmniejszyc niestety darowizne na 20zl :(

Posted

Maluch jest z dnia na dzień lepszy. Jeszcze mu glut z nosa czasem wypadnie ale już lepiej oddycha. DO końca tygodnia bedzie w szpitalu - do niedzieli. Potem tymczas potrzebny - najlepiej bez innych psów (to słowa pani doktor). NIe chcodzi o mozliwośc razażenia ale o spokój. Ma zdrowieć i sienie przemęczać.
Ponieważ w piątek i sobotę mój mąż był w klinice z innym psem na kroplówce, miał okazje wymyziać Groszka. Mówi ze to same serduszko ! Taki kochany maluch .
Zrobiła fotki ale ich nie zgrał. Pomęcze go dzisiaj.
Grosio nadal dostaje antybiotyk i nadal codziennie kroplówki. Wczoraj przkuli wenflon w inne miesjce . Ma apetetyt. NIe dołączyły sie zadne nowe objawy.

Posted

amikat napisał(a):
Czy ktoś kto potraf moze mu zrobić wydrzeie na Fb.? Ja nie potrzafie. Oczywiscie reklamowo - żebracze

Przygotuj proszę tekst albo może inaczej, jeśli wolisz, post informacyjny:
- imię - Groszek
- wiek - ?
- w miarę przybliżone info (to uwiarygadnia sprawę), gdzie psiak obecnie przebywa (to co uznasz w tym względzie za istotne) - ?
- rozpoznanie, rokowania, obecny stan - ?
- o co prosimy (domyślam się, że pomoc finansowa i DT) - ?
- pełne dane wpłatowe - ?
- dane kontaktowe - ?
- zdjęcia - ?

To, co wyszczególniłam to podstawa do apelu o pomoc, przy braku takich info albo oddźwięk, na jakim nam zależy będzie mały albo będzie ale li tylko w postaci pytań (i pewno o to, co podałam powyżej).

Posted

Wieczorkiem jak znajdę chwilkę to przeleje 20zł od kora78 i ciut od siebie razem 50zł.
U mnie tymczas odpada bo czeka go działka-w jego stanie to niemożliwe. Pamiętam jak przychodziłam do tej pani z moim psem, Groszek bardzo się cieszył z towarzystwa i pozwalał się obwąchac, na dworku z daleka wywąchał psa i czekał aż piesek podejdzie i się z każdym witał. Ogonem merdał i widziałam, że mu się to podoba. Nie wiem czy dobrze go tak izolowac jak on tak lgnie do zwierzaków i ludzi. Może towarzystwo spokojnego psiaka- ale to moja opinia a nie fachowców

Posted

Kropeek - co z pierwszym postem?
Dasz radę?
Jak Twój pies?
Wszystko ok?

Allegro cegiełkowe dla Fundacji chyba kiedyś Bounty wystawiała.
Ale może mnie pamięć myli.

Posted

[quote name='kora78']
kropeek, napisz moze do moda, zeby 1 posta na siebie przejac, co?

[quote name='majqa']Kropeek, nie skusisz się na taką propozycję? Brakuje gospodarza wątku.

[quote name='kora78']potrzeba 1 post przejac

[quote name='Jasza']Kropeek - co z pierwszym postem?

Witam.

Już zrobione.

Kropeek prowadzi wątek.
Dostała też dodatkowy "pierwszy post". Piszę "tu" bo coś mi odpowiedzi na PW "nie wychodzą".

Pozdrawiam.