Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agucha napisał(a):
No właśnie...
Pytań jest wiele, a jak odpowiadam póki co TYLKO na nie - ludzie chyba olewają... Ciekawe co mby było jakby się dowiedzieli o UA i wizytach wszelakich...

Myślę,że dobrze znasz odpowiedź na to pytanie;)

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ladySwallow napisał(a):
I co, była dziś wizyta?

Jadę dopiero za trochę bo wizyta będzie może z noclegiem oczywiście szczeniaczka nie moim. Wyprawka podobno już czeka.

Posted

MaDi napisał(a):
Jadę dopiero za trochę bo wizyta będzie może z noclegiem oczywiście szczeniaczka nie moim. Wyprawka podobno już czeka.

Oo, fajnie by było. Nie szkoda Ci srajtuchów oddawać? :lol:

Posted

ladySwallow napisał(a):
Oo, fajnie by było. Nie szkoda Ci srajtuchów oddawać? :lol:

Pewnie,że szkoda ale moje psy są obrażone a ja muszę uważać aby Dingo nie zjadł jakiegoś srajtka no i szczekają już bardzo głośno;)

Posted

MaDi napisał(a):
Pewnie,że szkoda ale moje psy są obrażone a ja muszę uważać aby Dingo nie zjadł jakiegoś srajtka no i szczekają już bardzo głośno;)

Hihi, no tak, to prawda. Oby domek był dobry, czas już maleństwom do swojego lokum. Dziś znów miałam maila w sprawie niby-pinczerki, zadałam podstawowe pytania, ciekawe czy ktoś odpowie ;)

Posted

ladySwallow napisał(a):
Hihi, no tak, to prawda. Oby domek był dobry, czas już maleństwom do swojego lokum. Dziś znów miałam maila w sprawie niby-pinczerki, zadałam podstawowe pytania, ciekawe czy ktoś odpowie ;)

Ta niby pinczerka jest bardziej niby terierką z kilkoma dłuższymi włosami.

Posted

Było tak...
Pojechaliśmy wraz z całą gromadką aby sprawdzić cierpliwość nowych opiekunów:diabloti:
Gonitwy po dużym mieszkaniu były wspaniałą atrakcją. Do nowego pięknego czerwonego spanka zapakowała się oczywiście Czupa:roll:.Czupa z Yorkiem:eviltong: pierwsze wywąchały miejsce w którym jest jedzenie. Sznupka jak to ona siedziała sobie cichutko,ale po czasie też zaczęła interesować się otoczeniem głównie odbiciem w lustrze:evil_lol:
Nie napisałam najważniejszego zaszło nieporozumienie i Państwo czekali na łaciatego szczeniaka:crazyeye: Trochę obserwacji i burza mózgów która zostaje, Pańcia chce Sznupke, a Pan Czupe no i co? Sznupa/Kropka bo taka biedna malutka a te dwa łobuzy mają ją w nosie no i ma kilka białych włosów na klacie czyli taka trochę łaciata:evil_lol:
Sms z domu "Kropki":
Kropka jest cudowna!Zrobiła kupke na dywan,już nas pokochała, nie boi się i chciałaby się bawić ale jest bardzo zmęczona. Wierci się teraz na legowisku. Sama trafiła na matę i zrobiła siusiu. Będzie nam razem cudownie:)

Posted

Agucha napisał(a):
Która to jest Sznupa? :lol:
Potraciłam się w tych imionach?

Sznupa to czarnula z brodą;) kolejna psina u studentki weterynarii.
Dzisiaj do domu idzie też podpalana sunia:multi: zaprzyjaźniony domek:lol:

Posted

MaDi napisał(a):

Zdejmę więc obie sunie z ogłoszeń.

Posted

ladySwallow napisał(a):
Zdejmę więc obie sunie z ogłoszeń.

Ok bo po letnie szczeniaki wciąż czasami dzwonią w sumie to zawsze jakaś szansa na dom;)

Posted

MaDi napisał(a):

Ach, to ta z bokobrodami :lol:

Wspaniałe wieści! :)

Zostaje tylko ta krótkowłosa czarnuszka?

Posted

IVV napisał(a):
to tylko jedna dziewczynka zostala -ta najmniejsza ?

Czarna krótkowłosa, najmniejsza była sznupkowa;)
Czupa roznosi cały dom, dopadła nawet śpiącą kotkę i prawie zalizała w ostatniej chwili złapałam ją na ręce bo kicia by ją zjadła:evil_lol:
Psy uciekły, ew. ratunku szukają na łóżku które też już nie jest bezpieczne:roll:

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
zarazek szuka domku!!!!

Zarazek...urocza bystra sunia;)
Byłyśmy właśnie u weta, pazurki przycięte, odrobaczona 3 raz i zważona 2,1kg.