Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='IVV']Jolus strasznie sie ostatnio ociagasz ;)[/QUOTE]

Jaa??????????????? To oszczerstwo przecież IVV :-) Przyleciałam momentalnie po zaproszeniu MaDi ....

I pięknie dziękuję za czekoladki przywitalne Andegawenko, szczególnie te z ciemną czekoladą (a propos rodzajów/gatunków, to przypomniała mi się historia z jednej z moich podróży do Polski - na pytanie jakie mają dostępne wina stewardesa odpowiedziała mi : białe i czerwone, i nie wiedziała dlaczego zaśmiewałam się serdecznie przez kilka minut...)

MaDi - NIGDY sie nie przyznawaj, po prostu "świruj głupa" jak to się w niekórych środowiskach mówi.... ;-)

Posted

[quote name='MaDi']W poniedziałek rozmowa z przełożonym policjanta.[/QUOTE]
Znaczy ktoś ze Straży będzie z nim rozmawiał, czy policja/prokuratura/(czy kto tam się sprawą zajmuje)? Bo jeśli ktoś z LSOZ, to daj znać po rozmowie, jakie było podejście przełożonego. A czy TVN nadal interesuje się tą sprawą?

Posted

[quote name='muzzy']Znaczy ktoś ze Straży będzie z nim rozmawiał, czy policja/prokuratura/(czy kto tam się sprawą zajmuje)? Bo jeśli ktoś z LSOZ, to daj znać po rozmowie, jakie było podejście przełożonego. A czy TVN nadal interesuje się tą sprawą?[/QUOTE]
Jadę razem ze Zdzichem, TVN też ma w planie nalot:evil_lol:

Posted

[quote name='E-S']O proszę, psia ofiara policjanta. Więcej razy niż 2 zakuć go w krowi łańcuch nie mógł ?
Zapisuję oczywiście.[/QUOTE]
Widocznie bał się...bo podobno Reks miał być agresywny:roll:
Dzisiaj kąpaliśmy we dwójkę Reksia mordercę i jakoś mam wszystkie paluszki:diabloti:

Posted

i tutaj też trafiłam.. Reksiu, nie wiem, jak mogę Ci pomóc.. na pewno nie pomocą finansową, ani bazarkiem, bo szkoła się zaczyna i nie będę miała jak nadzorować tego wszystkiego.. porozsyłam wątek ;)

Posted

[quote name='MaDi']Widocznie bał się...bo podobno Reks miał być agresywny:roll:
Dzisiaj kąpaliśmy we dwójkę Reksia mordercę i jakoś mam wszystkie paluszki:diabloti:[/QUOTE]

Jakby go okręcił tym łańcuchem jak baleron tak z 5 razy to niewątpliwie pies by natychmiastowo złagodniał ;). Moim zdaniem jest to sposób myślenia niestety typowy dla większości policjantów: jak się spuści komuś łomot i żreć ani pić nie da to zbawiennie wpłynie to na wywołanie u pobitego miłości do oprawców ... nie komentujcie tego postu bo jest na granicy odp.

Posted

[quote name='faith35']i tutaj też trafiłam.. Reksiu, nie wiem, jak mogę Ci pomóc.. na pewno nie pomocą finansową, ani bazarkiem, bo szkoła się zaczyna i nie będę miała jak nadzorować tego wszystkiego.. porozsyłam wątek ;)[/QUOTE]
Dziękuję,że jesteś teraz wiem,że będzie ruch na wątku;)

Posted

[quote name='MaDi']Widocznie bał się...bo podobno Reks miał być agresywny:roll:
Dzisiaj kąpaliśmy we dwójkę Reksia mordercę i jakoś mam wszystkie paluszki:diabloti:[/QUOTE]

Ciekawa jestem który z psów jest bardziej agresywny!!! :cool3:

Posted

Reks ma się dobrze boczki mu się odessały.
Zapraszam na dzisiejsze wydanie UWAGI w TVNie o 19.50. Na końcu podobno ma być Reksio, natomiast w najbliższym czasie pewnie cały odcinek zostanie mu poświęcony.
Pismo do prokuratury złożone.Afera jest straszna mam nadzieję,że "nie ukręcą głowy sprawie".
Ze względu na dobro Reksa będę pisała tutaj mało o podejmowanych krokach.
Proszę osoby które mogą wesprzeć Reksa finansowo lub rzeczowo o pomoc:oops:

Posted

właśnie chciałam przyjść z nowitami o reportażu w TVN :evil_lol: [B]MaDi[/B], powiedz mi, jak będziesz w tym reportażu, to jaki masz kolor włosów? Bo wiem, że będzie tam jakaś blondynka.. i nie wiem, bo chciałabym wiedzieć, jak wyglądasz :diabloti: