MaDi Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 [quote name='plastelina']wazelinka;p ja bym zwariowała po tygodniu mając tyle na głowie:|[/QUOTE] Do wariactwa się nie przyznam:eviltong: Quote
jogolcia@pdx Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 [quote name='IVV']Jolus strasznie sie ostatnio ociagasz ;)[/QUOTE] Jaa??????????????? To oszczerstwo przecież IVV :-) Przyleciałam momentalnie po zaproszeniu MaDi .... I pięknie dziękuję za czekoladki przywitalne Andegawenko, szczególnie te z ciemną czekoladą (a propos rodzajów/gatunków, to przypomniała mi się historia z jednej z moich podróży do Polski - na pytanie jakie mają dostępne wina stewardesa odpowiedziała mi : białe i czerwone, i nie wiedziała dlaczego zaśmiewałam się serdecznie przez kilka minut...) MaDi - NIGDY sie nie przyznawaj, po prostu "świruj głupa" jak to się w niekórych środowiskach mówi.... ;-) Quote
MaDi Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Świruje ile tylko mogę i jak mogę:evil_lol: Quote
MaDi Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 W poniedziałek rozmowa z przełożonym policjanta. Ciekawa jestem co powie, miał dużo czasu aby się przygotować... Quote
muzzy Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 [quote name='MaDi']W poniedziałek rozmowa z przełożonym policjanta.[/QUOTE] Znaczy ktoś ze Straży będzie z nim rozmawiał, czy policja/prokuratura/(czy kto tam się sprawą zajmuje)? Bo jeśli ktoś z LSOZ, to daj znać po rozmowie, jakie było podejście przełożonego. A czy TVN nadal interesuje się tą sprawą? Quote
E-S Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 O proszę, psia ofiara policjanta. Więcej razy niż 2 zakuć go w krowi łańcuch nie mógł ? Zapisuję oczywiście. Quote
MaDi Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 [quote name='muzzy']Znaczy ktoś ze Straży będzie z nim rozmawiał, czy policja/prokuratura/(czy kto tam się sprawą zajmuje)? Bo jeśli ktoś z LSOZ, to daj znać po rozmowie, jakie było podejście przełożonego. A czy TVN nadal interesuje się tą sprawą?[/QUOTE] Jadę razem ze Zdzichem, TVN też ma w planie nalot:evil_lol: Quote
MaDi Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 [quote name='E-S']O proszę, psia ofiara policjanta. Więcej razy niż 2 zakuć go w krowi łańcuch nie mógł ? Zapisuję oczywiście.[/QUOTE] Widocznie bał się...bo podobno Reks miał być agresywny:roll: Dzisiaj kąpaliśmy we dwójkę Reksia mordercę i jakoś mam wszystkie paluszki:diabloti: Quote
faith35 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 i tutaj też trafiłam.. Reksiu, nie wiem, jak mogę Ci pomóc.. na pewno nie pomocą finansową, ani bazarkiem, bo szkoła się zaczyna i nie będę miała jak nadzorować tego wszystkiego.. porozsyłam wątek ;) Quote
iwop Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 ciekawe, czy zostanie pociągnięty do odpowiedzialności sk.. Quote
IVV Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [quote name='MaDi']Jadę razem ze Zdzichem, TVN też ma w planie nalot:evil_lol:[/QUOTE] pozdrowienia dla Zdzicha ;) trzymam za Was kciuki!!!!! Quote
E-S Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [quote name='MaDi']Widocznie bał się...bo podobno Reks miał być agresywny:roll: Dzisiaj kąpaliśmy we dwójkę Reksia mordercę i jakoś mam wszystkie paluszki:diabloti:[/QUOTE] Jakby go okręcił tym łańcuchem jak baleron tak z 5 razy to niewątpliwie pies by natychmiastowo złagodniał ;). Moim zdaniem jest to sposób myślenia niestety typowy dla większości policjantów: jak się spuści komuś łomot i żreć ani pić nie da to zbawiennie wpłynie to na wywołanie u pobitego miłości do oprawców ... nie komentujcie tego postu bo jest na granicy odp. Quote
MaDi Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 [quote name='faith35']i tutaj też trafiłam.. Reksiu, nie wiem, jak mogę Ci pomóc.. na pewno nie pomocą finansową, ani bazarkiem, bo szkoła się zaczyna i nie będę miała jak nadzorować tego wszystkiego.. porozsyłam wątek ;)[/QUOTE] Dziękuję,że jesteś teraz wiem,że będzie ruch na wątku;) Quote
barbara.h Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [quote name='MaDi']Widocznie bał się...bo podobno Reks miał być agresywny:roll: Dzisiaj kąpaliśmy we dwójkę Reksia mordercę i jakoś mam wszystkie paluszki:diabloti:[/QUOTE] Ciekawa jestem który z psów jest bardziej agresywny!!! :cool3: Quote
plastelina Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 a jak psina się czuje teraz?przytył już chociaż troszkę? Quote
jogolcia@pdx Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 [url=http://www.picturesanimations.com/valentine][img]http://www.picturesanimations.com/v/valentine/d4.gif[/img][/url] Quote
MaDi Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Reks ma się dobrze boczki mu się odessały. Zapraszam na dzisiejsze wydanie UWAGI w TVNie o 19.50. Na końcu podobno ma być Reksio, natomiast w najbliższym czasie pewnie cały odcinek zostanie mu poświęcony. Pismo do prokuratury złożone.Afera jest straszna mam nadzieję,że "nie ukręcą głowy sprawie". Ze względu na dobro Reksa będę pisała tutaj mało o podejmowanych krokach. Proszę osoby które mogą wesprzeć Reksa finansowo lub rzeczowo o pomoc:oops: Quote
LadyS Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Reksio, ten z żółtą apaszką koło Zuzi to pewnie on ;) dziś mnie obszczekał, ale potem nawet merdał - nie odważyłam się pchać łap :evil_lol: Quote
faith35 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 właśnie chciałam przyjść z nowitami o reportażu w TVN :evil_lol: [B]MaDi[/B], powiedz mi, jak będziesz w tym reportażu, to jaki masz kolor włosów? Bo wiem, że będzie tam jakaś blondynka.. i nie wiem, bo chciałabym wiedzieć, jak wyglądasz :diabloti: Quote
matahari81 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 tez widzialam zapowiedz bede ogladala:) Quote
Recommended Posts