muzzy Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Szkoda, że 'Dziennik Wschodni' się tak stoczył, mam nadzieję, że to przejściowe, bo do tej pory nie spotkałem się z jakimś podobnym 'tworem' w ich wykonaniu. Szkoda, że biorą stronę osób popełniających czyn karalny i plotą bzdury oraz są subiektywni zamiast pisać obiektywnie, jak szanująca się gazeta. Mam nadzieję, że się poprawią. Quote
MaDi Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 [quote name='muzzy']Szkoda, że 'Dziennik Wschodni' się tak stoczył, mam nadzieję, że to przejściowe, bo do tej pory nie spotkałem się z jakimś podobnym 'tworem' w ich wykonaniu. Szkoda, że biorą stronę osób popełniających czyn karalny i plotą bzdury oraz są subiektywni zamiast pisać obiektywnie, jak szanująca się gazeta. Mam nadzieję, że się poprawią.[/QUOTE] W sumie może to i lepiej,że piszą "obiektywnie" bo zaraz posądzili by ich o stronniczość. Szkoda tylko,że tekst zaczyna się błędnymi informacjami podając np. "na posesję policjanta..." Quote
sacred PIRANHA Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 poczytałam, posmiała sie a teraz na poważnie: jak będziecie miec jakies info o zblizającej sie wojnie to dajcie mi znac, wpakuje siebie i reszte w auto i przyjade do kliniki:diabloti: Quote
MaDi Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 [quote name='sacred PIRANHA']poczytałam, posmiała sie a teraz na poważnie: jak będziecie miec jakies info o zblizającej sie wojnie to dajcie mi znac, wpakuje siebie i reszte w auto i przyjade do kliniki:diabloti:[/QUOTE] Ok jest kilka boksów z wybiegami więc się pomieścimy:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Madi ja bede jakos w marcu (bardziej początek niż srodek hihi) w lublinie ponownie na badaniach z Hamsterem , wiec moze tym razem sie uda nam spotkac- tylko pamietaj jestes moją znajomą (a raczej ja Twoją) wiec musimy sie poznac, zebysmy sie nie minely na korytarzu hahahaha Quote
MaDi Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 [quote name='sacred PIRANHA']Madi ja bede jakos w marcu (bardziej początek niż srodek hihi) w lublinie ponownie na badaniach z Hamsterem , wiec moze tym razem sie uda nam spotkac- tylko pamietaj jestes moją znajomą (a raczej ja Twoją) wiec musimy sie poznac, zebysmy sie nie minely na korytarzu hahahaha[/QUOTE] Może wreszcie się uda;) Quote
toyota Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Jak można napisać taki beznadziejny artykuł. Czy dziennikarz kontaktował się z LSOZ jako drugą stroną sprawy, by mieć rzetelne informacje ? Baba się zestresowała :diabloti:, przynajmniej taka kara za znęcanie się nad psem. Mam nadzieję, że odczuwa też wstyd. Quote
muzzy Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 [quote name='toyota']Baba się zestresowała :diabloti:[/QUOTE] Fakt, biedna kobieta. Tyle czasu była twarda i nie stresowała się tym, że chory i głodny pies stoi uwiązany tuż pod jej nosem, a tu przyszli źli państwo z LSOZ i ją zestresowali. Jak oni mogli?! :D Śmiech śmiechem, ale takim ludziom jak ona czy ten pożal się Boże 'policjant' wypadałoby współczuć, bo śmiem przypuszczać, że skoro nie są wrażliwi na cierpienie, to i dobrymi ludźmi też nie są. Quote
plastelina Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 masakra jakaś ten artykuł!! Ola przecież jemu tam było na pewno dobrze, osoba pisząca artykuł kontaktowała się z Wami? Quote
IVV Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 nic dziwnego ,ze panuje w Pl taki ciemogrod, jak amatorskie gryzipiorki steruja swiadomoscia masy ...ehhh Quote
MaDi Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Może Lady napisze jak DZW "kontaktował się" z nami próbując na około zrobić zdjęcia Reksowi bez naszej zgody:( Filmik zgrany więc można rozpowszechniać może nie zniknie z sieci. [url]http://www.youtube.com/watch?v=HIIjIh5sw5U[/url] Quote
LadyS Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 No nieładnie zrobili, nagle zadzwonili do doktora,że już jadą - więc doktor pozamykał psy i zakazał ich wpuszczać ;) Quote
MaDi Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 Reks od chwili pierwszego ważenia przytył 4,7kg. Quote
delfy2000 Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Artykul jest po prostu bezwartosciowy. Ale psom i ludziom moze zaszkodzic. Quote
MaDi Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 [quote name='IVV']i tego sie troche wlasnie obawiam ...[/QUOTE] Takie życie;) Quote
MaDi Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Chyba wrócili po rozum do głowy;) [url]http://uwaga.onet.pl/44479,news,,rex_pies_policjanta_-_nowe_wiadomosci,reportaz.html[/url] Quote
andegawenka Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [quote name='MaDi']Chyba wrócili po rozum do głowy;) [url]http://uwaga.onet.pl/44479,news,,rex_pies_policjanta_-_nowe_wiadomosci,reportaz.html[/url][/QUOTE] ...a może przeczytali wątek? Quote
MaDi Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 [quote name='andegawenka']...a może przeczytali wątek?[/QUOTE] Niech czytają, może wyjdzie Im to na zdrowie. Quote
MaDi Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Zapraszam: [url]http://www.dogomania.pl/threads/203151-By%C5%82a-zag%C5%82odzona-i-bezdomna-teraz-szuka-wspania%C5%82ego-domu.?p=16397888#post16397888[/url] Quote
MaDi Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Podnoszę i proszę o wsparcie finansowe dla Reksa. Quote
Recommended Posts