Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szkoda, że 'Dziennik Wschodni' się tak stoczył, mam nadzieję, że to przejściowe, bo do tej pory nie spotkałem się z jakimś podobnym 'tworem' w ich wykonaniu. Szkoda, że biorą stronę osób popełniających czyn karalny i plotą bzdury oraz są subiektywni zamiast pisać obiektywnie, jak szanująca się gazeta. Mam nadzieję, że się poprawią.

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='muzzy']Szkoda, że 'Dziennik Wschodni' się tak stoczył, mam nadzieję, że to przejściowe, bo do tej pory nie spotkałem się z jakimś podobnym 'tworem' w ich wykonaniu. Szkoda, że biorą stronę osób popełniających czyn karalny i plotą bzdury oraz są subiektywni zamiast pisać obiektywnie, jak szanująca się gazeta. Mam nadzieję, że się poprawią.[/QUOTE]
W sumie może to i lepiej,że piszą "obiektywnie" bo zaraz posądzili by ich o stronniczość.
Szkoda tylko,że tekst zaczyna się błędnymi informacjami podając np. "na posesję policjanta..."

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']poczytałam, posmiała sie a teraz na poważnie:
jak będziecie miec jakies info o zblizającej sie wojnie to dajcie mi znac, wpakuje siebie i reszte w auto i przyjade do kliniki:diabloti:[/QUOTE]
Ok jest kilka boksów z wybiegami więc się pomieścimy:diabloti:

Posted

Madi ja bede jakos w marcu (bardziej początek niż srodek hihi) w lublinie ponownie na badaniach z Hamsterem , wiec moze tym razem sie uda nam spotkac- tylko pamietaj jestes moją znajomą (a raczej ja Twoją) wiec musimy sie poznac, zebysmy sie nie minely na korytarzu hahahaha

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']Madi ja bede jakos w marcu (bardziej początek niż srodek hihi) w lublinie ponownie na badaniach z Hamsterem , wiec moze tym razem sie uda nam spotkac- tylko pamietaj jestes moją znajomą (a raczej ja Twoją) wiec musimy sie poznac, zebysmy sie nie minely na korytarzu hahahaha[/QUOTE]
Może wreszcie się uda;)

Posted

Jak można napisać taki beznadziejny artykuł. Czy dziennikarz kontaktował się z LSOZ jako drugą stroną sprawy, by mieć rzetelne informacje ?

Baba się zestresowała :diabloti:, przynajmniej taka kara za znęcanie się nad psem. Mam nadzieję, że odczuwa też wstyd.

Posted

[quote name='toyota']Baba się zestresowała :diabloti:[/QUOTE]
Fakt, biedna kobieta. Tyle czasu była twarda i nie stresowała się tym, że chory i głodny pies stoi uwiązany tuż pod jej nosem, a tu przyszli źli państwo z LSOZ i ją zestresowali. Jak oni mogli?! :D Śmiech śmiechem, ale takim ludziom jak ona czy ten pożal się Boże 'policjant' wypadałoby współczuć, bo śmiem przypuszczać, że skoro nie są wrażliwi na cierpienie, to i dobrymi ludźmi też nie są.

Posted

Może Lady napisze jak DZW "kontaktował się" z nami próbując na około zrobić zdjęcia Reksowi bez naszej zgody:(
Filmik zgrany więc można rozpowszechniać może nie zniknie z sieci.
[url]http://www.youtube.com/watch?v=HIIjIh5sw5U[/url]

Posted

Zapraszam:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/203151-By%C5%82a-zag%C5%82odzona-i-bezdomna-teraz-szuka-wspania%C5%82ego-domu.?p=16397888#post16397888[/url]