Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj znów zadyma z dziennikarzami którzy szukają dziury w całej tej sprawie:shake:.
Lady zdałam mi relację będąc przypadkiem w klinice. Jestem teraz spokojniejsza bo wiem,że pilnują Reksa jak skrzynki złota:evil_lol:

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='IVV']moze cala ta sytuacja z Reksiem pomoze innym lancuchowym psiakom....[/QUOTE]
Mam nadzieję, bo ogólnie wszelkie sprawy z nim związane są bardzo nieprzyjemne.

Posted

[quote name='MaDi']Dzisiaj znów zadyma z dziennikarzami którzy szukają dziury w całej tej sprawie:shake:[/QUOTE]
Znaczy do Was, czyli do LSOZ, jakieś pretensje mają? :crazyeye:

Posted

[quote name='Diora']A o co dokładnie chodzi tym dziennikarzom? Co im się nie podoba?[/QUOTE]
Z tego co mi wiadomo cały czas próbują wybielić właściciela....

Posted

[quote name='muzzy']Znaczy do Was, czyli do LSOZ, jakieś pretensje mają? :crazyeye:[/QUOTE]
Dokładnie nie wiem pewnie coś napiszą to zobaczymy:evil_lol:
Sam widziałeś Reksa w dniu jego przyjazdu więc chyba nie muszę wyjaśniać,że były podstawy do interwencji;)
Zaraz założę wątek nowej suni:shake:

Posted

[quote name='MaDi']Z tego co mi wiadomo cały czas próbują wybielić właściciela....[/QUOTE]
A możesz zdradzić skąd są ci dziennikarze? Chciałbym na przyszłość wiedzieć, do jakich gazet/stacji tv zniechęcać znajomych.

Posted

[quote name='MaDi']Sam widziałeś Reksa w dniu jego przyjazdu więc chyba nie muszę wyjaśniać,że były podstawy do interwencji;)[/QUOTE]
Wiadomo, że były. Jeśli osoby niezorientowane (w tym przypadku dziennikarze) twierdzą inaczej, to tylko świadczy o ich znikomych kompetencjach. Dlatego ponawiam prośbę o zdradzenie z jakich redakcji są ci dziennikarze.

Posted

Ja myślę, że to nie tyle dziennikarze twierdzą inaczej, co właściciele psa i ich znajomi - a że są z policji, to nakręcają sprawę, żeby wyszło na to, że LSOZ sobie wymyśla, a chudość psa to ustawienie świateł.

Posted

[quote name='ladySwallow']Ja myślę, że to nie tyle dziennikarze twierdzą inaczej, co właściciele psa i ich znajomi - a że są z policji, to nakręcają sprawę, żeby wyszło na to, że LSOZ sobie wymyśla, a chudość psa to ustawienie świateł.[/QUOTE]
Mam identyczne zdanie na ten temat....
Zapraszam do Grzybki:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/202911-%C5%81ysa-zagrzybiona-i-bezdomna...kto-da-dom?p=16374202#post16374202[/url]

Posted

[quote name='muzzy']A możesz zdradzić skąd są ci dziennikarze? Chciałbym na przyszłość wiedzieć, do jakich gazet/stacji tv zniechęcać znajomych.[/QUOTE]
Nasze regionalne;) Zobaczymy co napiszą bo chyba sprawa została nieco załagodzona, wysłałam im nawet zdjęcia.

Posted

[quote name='MaDi']Nasze regionalne;) Zobaczymy co napiszą bo chyba sprawa została nieco załagodzona, wysłałam im nawet zdjęcia.[/QUOTE]
Daj znać, jakbyś wiedziała, że coś gdzieś napisali. Z góry dzięki.

Posted

[quote name='MaDi']O niedobra LSOZ:diabloti:
[url]http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110223/CHELM/488100408[/url][/QUOTE]

Ja nie wiem, jak mogliście?! :shake: :diabloti:

Posted

[quote name='evel']Ja nie wiem, jak mogliście?! :shake: :diabloti:[/QUOTE]
Ja też nie przecież takie szelki to luksus dodatkowe chłodzenie itp. a krew na łapach i uszach pewnie z powodu nowej mody:angryy:
P.S. Nie wiedziałam,że posterunki policji znajdują się na prywatnych posesjach:crazyeye:

Posted

[quote name='MaDi']Nie no sikam:evil_lol:[/QUOTE]

Ty się śmiejesz, a ja co? Przyszłam do kliniki, a tu doktor biega, rozstawia wszystkich po kątach, wydaje rozkazy a studenciaki biegają w popłochu, reagując na kiwnięcie palcem :evil_lol: I te dyżury od wejścia i z powrotem :lol: Normalnie konspira, ale przynajmniej wiemy, gdzie się udać, jak wybuchnie wojna :evil_lol: Tam będziemy bezpieczne!

Posted

[quote name='ladySwallow']Ty się śmiejesz, a ja co? Przyszłam do kliniki, a tu doktor biega, rozstawia wszystkich po kątach, wydaje rozkazy a studenciaki biegają w popłochu, reagując na kiwnięcie palcem :evil_lol: I te dyżury od wejścia i z powrotem :lol: Normalnie konspira, ale przynajmniej wiemy, gdzie się udać, jak wybuchnie wojna :evil_lol: Tam będziemy bezpieczne![/QUOTE]
:roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='as_ko']To już przy kolejnej aukcji, teraz już nic nie mogę zmienić, tylko ewentualnie dopisać na samym dole.[/QUOTE]

Kurcze, mnie się pokićkało - miałam na myśli zmianę tytułu wątku.

Posted

[quote name='matrioszka2']Kurcze, mnie się pokićkało - miałam na myśli zmianę tytułu wątku.[/QUOTE]
Myślę że jest ok jak coś będziemy działać przy następnej.

Posted

[quote name='matrioszka2']Zmienić tytuł wątku - nie aukcji.[/QUOTE]
Faktycznie mam dzisiaj problemy z komunikacją:(
Czekam w takim razie na propozycje.