MaDi Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Dzisiaj znów zadyma z dziennikarzami którzy szukają dziury w całej tej sprawie:shake:. Lady zdałam mi relację będąc przypadkiem w klinice. Jestem teraz spokojniejsza bo wiem,że pilnują Reksa jak skrzynki złota:evil_lol: Quote
IVV Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 moze cala ta sytuacja z Reksiem pomoze innym lancuchowym psiakom.... Quote
MaDi Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 [quote name='IVV']moze cala ta sytuacja z Reksiem pomoze innym lancuchowym psiakom....[/QUOTE] Mam nadzieję, bo ogólnie wszelkie sprawy z nim związane są bardzo nieprzyjemne. Quote
muzzy Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [quote name='MaDi']Dzisiaj znów zadyma z dziennikarzami którzy szukają dziury w całej tej sprawie:shake:[/QUOTE] Znaczy do Was, czyli do LSOZ, jakieś pretensje mają? :crazyeye: Quote
Diora Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 A o co dokładnie chodzi tym dziennikarzom? Co im się nie podoba? Quote
MaDi Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 [quote name='Diora']A o co dokładnie chodzi tym dziennikarzom? Co im się nie podoba?[/QUOTE] Z tego co mi wiadomo cały czas próbują wybielić właściciela.... Quote
MaDi Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 [quote name='muzzy']Znaczy do Was, czyli do LSOZ, jakieś pretensje mają? :crazyeye:[/QUOTE] Dokładnie nie wiem pewnie coś napiszą to zobaczymy:evil_lol: Sam widziałeś Reksa w dniu jego przyjazdu więc chyba nie muszę wyjaśniać,że były podstawy do interwencji;) Zaraz założę wątek nowej suni:shake: Quote
muzzy Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [quote name='MaDi']Z tego co mi wiadomo cały czas próbują wybielić właściciela....[/QUOTE] A możesz zdradzić skąd są ci dziennikarze? Chciałbym na przyszłość wiedzieć, do jakich gazet/stacji tv zniechęcać znajomych. Quote
muzzy Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [quote name='MaDi']Sam widziałeś Reksa w dniu jego przyjazdu więc chyba nie muszę wyjaśniać,że były podstawy do interwencji;)[/QUOTE] Wiadomo, że były. Jeśli osoby niezorientowane (w tym przypadku dziennikarze) twierdzą inaczej, to tylko świadczy o ich znikomych kompetencjach. Dlatego ponawiam prośbę o zdradzenie z jakich redakcji są ci dziennikarze. Quote
LadyS Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Ja myślę, że to nie tyle dziennikarze twierdzą inaczej, co właściciele psa i ich znajomi - a że są z policji, to nakręcają sprawę, żeby wyszło na to, że LSOZ sobie wymyśla, a chudość psa to ustawienie świateł. Quote
MaDi Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 [quote name='ladySwallow']Ja myślę, że to nie tyle dziennikarze twierdzą inaczej, co właściciele psa i ich znajomi - a że są z policji, to nakręcają sprawę, żeby wyszło na to, że LSOZ sobie wymyśla, a chudość psa to ustawienie świateł.[/QUOTE] Mam identyczne zdanie na ten temat.... Zapraszam do Grzybki: [url]http://www.dogomania.pl/threads/202911-%C5%81ysa-zagrzybiona-i-bezdomna...kto-da-dom?p=16374202#post16374202[/url] Quote
MaDi Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 [quote name='muzzy']A możesz zdradzić skąd są ci dziennikarze? Chciałbym na przyszłość wiedzieć, do jakich gazet/stacji tv zniechęcać znajomych.[/QUOTE] Nasze regionalne;) Zobaczymy co napiszą bo chyba sprawa została nieco załagodzona, wysłałam im nawet zdjęcia. Quote
muzzy Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [quote name='MaDi']Nasze regionalne;) Zobaczymy co napiszą bo chyba sprawa została nieco załagodzona, wysłałam im nawet zdjęcia.[/QUOTE] Daj znać, jakbyś wiedziała, że coś gdzieś napisali. Z góry dzięki. Quote
MaDi Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 O niedobra LSOZ:diabloti: [url]http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110223/CHELM/488100408[/url] Quote
evel Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [quote name='MaDi']O niedobra LSOZ:diabloti: [url]http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110223/CHELM/488100408[/url][/QUOTE] Ja nie wiem, jak mogliście?! :shake: :diabloti: Quote
MaDi Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 [quote name='evel']Ja nie wiem, jak mogliście?! :shake: :diabloti:[/QUOTE] Ja też nie przecież takie szelki to luksus dodatkowe chłodzenie itp. a krew na łapach i uszach pewnie z powodu nowej mody:angryy: P.S. Nie wiedziałam,że posterunki policji znajdują się na prywatnych posesjach:crazyeye: Quote
LadyS Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Dopiekło im, że doktor wystawił straże :evil_lol: Quote
MaDi Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 [quote name='ladySwallow']Dopiekło im, że doktor wystawił straże :evil_lol:[/QUOTE] Nie no sikam:evil_lol: Quote
LadyS Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [quote name='MaDi']Nie no sikam:evil_lol:[/QUOTE] Ty się śmiejesz, a ja co? Przyszłam do kliniki, a tu doktor biega, rozstawia wszystkich po kątach, wydaje rozkazy a studenciaki biegają w popłochu, reagując na kiwnięcie palcem :evil_lol: I te dyżury od wejścia i z powrotem :lol: Normalnie konspira, ale przynajmniej wiemy, gdzie się udać, jak wybuchnie wojna :evil_lol: Tam będziemy bezpieczne! Quote
MaDi Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 [quote name='ladySwallow']Ty się śmiejesz, a ja co? Przyszłam do kliniki, a tu doktor biega, rozstawia wszystkich po kątach, wydaje rozkazy a studenciaki biegają w popłochu, reagując na kiwnięcie palcem :evil_lol: I te dyżury od wejścia i z powrotem :lol: Normalnie konspira, ale przynajmniej wiemy, gdzie się udać, jak wybuchnie wojna :evil_lol: Tam będziemy bezpieczne![/QUOTE] :roflt::roflt::roflt: Quote
matrioszka2 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [quote name='as_ko']To już przy kolejnej aukcji, teraz już nic nie mogę zmienić, tylko ewentualnie dopisać na samym dole.[/QUOTE] Kurcze, mnie się pokićkało - miałam na myśli zmianę tytułu wątku. Quote
MaDi Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 [quote name='matrioszka2']Kurcze, mnie się pokićkało - miałam na myśli zmianę tytułu wątku.[/QUOTE] Myślę że jest ok jak coś będziemy działać przy następnej. Quote
matrioszka2 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Zmienić tytuł wątku - nie aukcji. Quote
MaDi Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 [quote name='matrioszka2']Zmienić tytuł wątku - nie aukcji.[/QUOTE] Faktycznie mam dzisiaj problemy z komunikacją:( Czekam w takim razie na propozycje. Quote
Recommended Posts