Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Viris napisał(a):
Niestety właściciele bardzo kochani i zakochani w Lunie, przeszkodą stało się wynajmowane mieszkanie i jego właściciel ;(

w takiej sytuacji to bardzo szkoda, że adopcja nie doszła do skutku. Trzymam kciuki maleńka księżniczko :)

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ona ma coś w oczach, szkoda że moja buldożka jest tak bardzo zazdrosna bo wzięłabym ją do siebie. niestety też mam psa z drugiej ręki i w domku gdzie była o wszystko musiała walczyć, nie chcę jej skazywać na to u siebie. no cóż trzymam kciuki, żeby słonko szybko znalazła domek bo jest wyjątkowo urocza :)

Posted

piękna :) a jaką ma super sesję zdjęciową :) wolałabym co prawda na ciemnym tle (takie moje zboczenie ;) ) ale... i tak Lunka jest gwiazda jak malowanie :) i piękną ma maść. Cud, miód :)

Posted

Młodzi ludzie z Warszawy. Planowali przyjazd po Lunkę, ale po drodze udało się znaleźć inne rozwiązanie i spotkaliśmy się dzisiaj rankiem na trasie. Podpisana umowa i obiecane zdjęcia. nastawieni na naukę Lunki dobrych manier itp. Luna podbiegła do nich bez krępacji, miziasta sunia i tyle. Bardzo ładnie jeździ samochodem :)

Posted

Viris napisał(a):
Dla fanów sesji zdjęciowej Luny - we czwartek kilka naszych zwierzaków też będzie pozować ;)

to ja nie mogę się doczekać:loveu:
czy będą może zdjęcia Afryki? bo jestem jej ogromną cichą wielbicielką! mam nadzieję, że czuje się już lepiej...