edek Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Viris napisał(a):Niestety właściciele bardzo kochani i zakochani w Lunie, przeszkodą stało się wynajmowane mieszkanie i jego właściciel ;( w takiej sytuacji to bardzo szkoda, że adopcja nie doszła do skutku. Trzymam kciuki maleńka księżniczko :) Quote
AnnaAntonina Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Szkoda, bo wszyscy bardzo się cieszyliśmy. Domek spadł jak z nieba, w idealnym momencie, w tym samym mieście. Ale to było za piękne, żeby było prawdziwe. Quote
Viris Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Podnoszę Lunkę, wczoraj diabełek przeprowadził się do innego DT. Quote
Agnieszka_K Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 dopiero zobaczyłam info, szkoda, że domek nie wypalił ale na pewno ślicznota znajdzie nowy;) a gdzie jest teraz na DT? w tej samej miejscowości? Quote
Viris Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Tak, nawet na tym samym Osiedlu :) Quote
Agnieszka_K Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Viris napisał(a):Tak, nawet na tym samym Osiedlu :) to daleko się nie przeprowadzała;p Lunka niuchaj za domkiem pięknoto! Quote
Angel33 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 ona ma coś w oczach, szkoda że moja buldożka jest tak bardzo zazdrosna bo wzięłabym ją do siebie. niestety też mam psa z drugiej ręki i w domku gdzie była o wszystko musiała walczyć, nie chcę jej skazywać na to u siebie. no cóż trzymam kciuki, żeby słonko szybko znalazła domek bo jest wyjątkowo urocza :) Quote
Vlk Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 piękna :) a jaką ma super sesję zdjęciową :) wolałabym co prawda na ciemnym tle (takie moje zboczenie ;) ) ale... i tak Lunka jest gwiazda jak malowanie :) i piękną ma maść. Cud, miód :) Quote
Agnieszka_K Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 witajcie cioteczki, witaj śliczna modelko!;) ja się też napatrzeć na nią w tej sesji nie mogę, wszystkim pokazuję;p no a gdzie się chętni opiekunowie pochowali? Quote
Viris Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Prosimy o kciuki w SOBOTĘ, tylko tym razem wszystkie ciotki trzymać!!!! Quote
Becia66 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Viris napisał(a):Prosimy o kciuki w SOBOTĘ, tylko tym razem wszystkie ciotki trzymać!!!! to i ja do was dołączam coby było nas więcej. A sunia prześliczna....:loveu: Quote
Viris Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Kciuki za Lunę przekładamy na jutro ;) Prosimy ściskać mocno! Quote
edek Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Ja tak na zapas trzymam kciuki od wtorku. Mam nadzieje, że się piękności poszczęści :) Quote
Viris Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Lunka pojechała do nowego domku!!! :) Quote
Becia66 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Viris napisał(a):Lunka pojechała do nowego domku!!! :) Rewelacja, napisz coś więcej o rodzinie i jak się Lunka podobała bo to naprawdę cudo !!!:loveu: Quote
edek Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Bardzo się cieszę, powodzenia maleńka :) Quote
Viris Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Młodzi ludzie z Warszawy. Planowali przyjazd po Lunkę, ale po drodze udało się znaleźć inne rozwiązanie i spotkaliśmy się dzisiaj rankiem na trasie. Podpisana umowa i obiecane zdjęcia. nastawieni na naukę Lunki dobrych manier itp. Luna podbiegła do nich bez krępacji, miziasta sunia i tyle. Bardzo ładnie jeździ samochodem :) Quote
Agnieszka_K Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 jej chwilę mnie nie było a tu już takie cudowne wieści!!!:D wspaniale bardzo się cieszę!:multi::multi::multi: Quote
Viris Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Dla fanów sesji zdjęciowej Luny - we czwartek kilka naszych zwierzaków też będzie pozować ;) Quote
Agnieszka_K Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Viris napisał(a):Dla fanów sesji zdjęciowej Luny - we czwartek kilka naszych zwierzaków też będzie pozować ;) to ja nie mogę się doczekać:loveu: czy będą może zdjęcia Afryki? bo jestem jej ogromną cichą wielbicielką! mam nadzieję, że czuje się już lepiej... Quote
Vlk Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 haha super :) taka dobra sesja zdjęciowa jednak dużo daje :) oprócz niesamowitej urody modelki :) Quote
Agnieszka_K Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 i jak tam z tą sesją cioteczko? bo moja ciekawość mnie wykończy:) Quote
Recommended Posts