Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Imię: Luna
rasa:
mix
Miasto: Ostrowiec Świętokrzyski
sterylizacja:
nie
szczepienia: dwa razy odrobaczona, szczepienie niebawem
Kontakt w sprawie adopcji
: 608339230 [email protected]
Opis sunia przebywa pod opieką OSPZ Animals z Ostrowca

Pies przebywa pod opieką OSPZ Animals : http://www.dogomania.pl/threads/200462

Luna mimo młodego wieku już dwa razy otarła się o śmierć!
Została znaleziona jako młody szczeniaczek, była przemarznięta. Potem przyplątała się jakaś wirusówka. Na szczęście dzięki staraniom wolontariuszy i lekarza udało się jej wyjść na prostą. Teraz pilnie szuka domu (przebywa w domu tymczasowym, ale może tu zostać kilka dni). Uczy się spacerować na smyczy i zachowywać czystość w domu.

Została dwa razy odrobaczona i odpchlona.

Całym wielkim serduchem kocha człowieka i szuka z nim kontaktu. Wywala brzuszek do głaskania, dzielnie znosi podróże samochodem i kąpiele.

Jak dorośnie będzie dużym psem!

ROZLICZENIE:

WYDATKI:
- 150zł - leczenie, kroplówki
(opłacone z darowizn)
- 35 zł - szczepienie (10 luty 2011) (opłacone z darowizn)
- 140 zł - Płatny DT plus wyżywienie

WPŁATY:
+50 zł - monia&nero
+46,50 zł - ania

+43, 50 zł - wpłata z bazarku Anny Antoniny (cała kwota 62,50 - reszta na transport Boksi)

SALDO 0 zł! :)

Koszt pobytu Luny w DT to 10 zł za dobę plus wyżywienie (kurczak, marchew). Luna przebywała w DT od 31 stycznia do 10 lutego . Kwarantannę spędza u Wioli u której była Nuka z Sudołu. Ogromnie dziękujemy!

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Viris napisał(a):
Na razie niestety brak telefonów o Lunkę :(

Tak sobie myślę, że gdydby ogłoszenie dawało możliwość przebywania z Lunką nawet przez 5 minut, to chętni waliliby drzwiami i oknami. Trudno oddać słowami, jakim uroczym, kochanym i mądrym jest pieskiem.

Posted

Pokazałam Lunkę mamie-też stwierdziła, że to modelka! i że tak pięknie i dostojnie pozuje, że powinna na wybieg iść!:) może to jakiś champion będzie;p
no ona cuuudna jest! domki powinny się zabijać!:)

Posted

Viris napisał(a):
do Aniołka jej daleko. Ciapy zjadła, buty z szafek wyciąga. Wszystko trzeba chować.

Mój pies to dopiero ma dziwne kapciowo-kulinarne upodobania. Bardzo lubi jeść kości, takie, na których jest jeszcze troszkę mięska. Świeżej oczywiście nie ruszy, odczeka dobę, aż zacznie odpowiednio pachnieć. No i wtedy taką kosteczkę w słodką mordkę i do kapcia, który gdzieś tam sobie leży na podłodze... I dopiero się rozkoszuje smakiem, aż go na tym przyłapię. Na szczęście rzadko pada na moje kapcie, częściej na TŻowe:evil_lol:

Tak czy siak podbijam anielsko-diabelską Lunkę. To co robi to uroki szczenięctwa są:)

Posted

Byłam przekonana, że dziewczyna zostanie zaadaptowana, taka piękność jak można sie jej oprzeć :). Może nowi właściciele jej się nie spodobali :)