Viris Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Imię: Luna Wiek: 3 miesiące płeć: suka rasa: mix Miasto: Ostrowiec Świętokrzyski sterylizacja: nie szczepienia: dwa razy odrobaczona, szczepienie niebawem Kontakt w sprawie adopcji: 608339230 [email protected] Opis sunia przebywa pod opieką OSPZ Animals z Ostrowca Pies przebywa pod opieką OSPZ Animals : http://www.dogomania.pl/threads/200462 Luna mimo młodego wieku już dwa razy otarła się o śmierć! Została znaleziona jako młody szczeniaczek, była przemarznięta. Potem przyplątała się jakaś wirusówka. Na szczęście dzięki staraniom wolontariuszy i lekarza udało się jej wyjść na prostą. Teraz pilnie szuka domu (przebywa w domu tymczasowym, ale może tu zostać kilka dni). Uczy się spacerować na smyczy i zachowywać czystość w domu. Została dwa razy odrobaczona i odpchlona. Całym wielkim serduchem kocha człowieka i szuka z nim kontaktu. Wywala brzuszek do głaskania, dzielnie znosi podróże samochodem i kąpiele. Jak dorośnie będzie dużym psem! ROZLICZENIE: WYDATKI: - 150zł - leczenie, kroplówki (opłacone z darowizn) - 35 zł - szczepienie (10 luty 2011) (opłacone z darowizn) - 140 zł - Płatny DT plus wyżywienie WPŁATY: +50 zł - monia&nero +46,50 zł - ania +43, 50 zł - wpłata z bazarku Anny Antoniny (cała kwota 62,50 - reszta na transport Boksi) SALDO 0 zł! :) Koszt pobytu Luny w DT to 10 zł za dobę plus wyżywienie (kurczak, marchew). Luna przebywała w DT od 31 stycznia do 10 lutego . Kwarantannę spędza u Wioli u której była Nuka z Sudołu. Ogromnie dziękujemy! Quote
Agnieszka_K Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 wooow jaka modelka:D cudna sunia podnoszę, musi szybciutko znaleźć domek! Quote
AnnaAntonina Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Mocno trzymam kciuki za Lunę i intensywnie ogłaszam:) Quote
Viris Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Na razie niestety brak telefonów o Lunkę :( Quote
AnnaAntonina Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Viris napisał(a):Na razie niestety brak telefonów o Lunkę :( Tak sobie myślę, że gdydby ogłoszenie dawało możliwość przebywania z Lunką nawet przez 5 minut, to chętni waliliby drzwiami i oknami. Trudno oddać słowami, jakim uroczym, kochanym i mądrym jest pieskiem. Quote
kycia1 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Podnoszę temat :) . Zakochałam się w Niej :loveu: . Quote
AnnaAntonina Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Wstawaj Lunko i pokazuj się Ciotkom i Wujkom. Aż trudno mi uwierzyć, że nikt nie dzwoni pytać o tego Aniołka. Quote
Agnieszka_K Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Pokazałam Lunkę mamie-też stwierdziła, że to modelka! i że tak pięknie i dostojnie pozuje, że powinna na wybieg iść!:) może to jakiś champion będzie;p no ona cuuudna jest! domki powinny się zabijać!:) Quote
Viris Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 do Aniołka jej daleko. Ciapy zjadła, buty z szafek wyciąga. Wszystko trzeba chować. Quote
AnnaAntonina Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Viris napisał(a):do Aniołka jej daleko. Ciapy zjadła, buty z szafek wyciąga. Wszystko trzeba chować. Mój pies to dopiero ma dziwne kapciowo-kulinarne upodobania. Bardzo lubi jeść kości, takie, na których jest jeszcze troszkę mięska. Świeżej oczywiście nie ruszy, odczeka dobę, aż zacznie odpowiednio pachnieć. No i wtedy taką kosteczkę w słodką mordkę i do kapcia, który gdzieś tam sobie leży na podłodze... I dopiero się rozkoszuje smakiem, aż go na tym przyłapię. Na szczęście rzadko pada na moje kapcie, częściej na TŻowe:evil_lol: Tak czy siak podbijam anielsko-diabelską Lunkę. To co robi to uroki szczenięctwa są:) Quote
Agnieszka_K Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 może i diabełek ale rozkoszna jest z tymi minkami;) Quote
Viris Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Prosimy o kciuki za Lunkę dziś o 20 :) Quote
Clio Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 A domek tak blisko był ,na wyciągniecie reki . Hopsaj diablico w anielskiej skórze do góry:( Quote
AnnaAntonina Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Zapraszam na bazarek: The Bodyshop i Celine Dion dla Lunki: http://www.dogomania.pl/threads/202079 Quote
edek Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Byłam przekonana, że dziewczyna zostanie zaadaptowana, taka piękność jak można sie jej oprzeć :). Może nowi właściciele jej się nie spodobali :) Quote
Viris Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Niestety właściciele bardzo kochani i zakochani w Lunie, przeszkodą stało się wynajmowane mieszkanie i jego właściciel ;( Quote
Recommended Posts