Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki dziś rano wyglądam Marcelka nie ma ,a był zawsze co robić?jadę autem z dzieckiem pod dom Marcelka i czekam czy wyjdą-wyszli pytam czy mogę zabrać nie było problemu!!!No to Marcelek do auta i jak najdalej jedziemy a dalej to już mamusianabank opisała!!!

• Replies 381
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sylwiaso napisał(a):
Cioteczki dziś rano wyglądam Marcelka nie ma ,a był zawsze co robić?jadę autem z dzieckiem pod dom Marcelka i czekam czy wyjdą-wyszli pytam czy mogę zabrać nie było problemu!!!No to Marcelek do auta i jak najdalej jedziemy a dalej to już mamusianabank opisała!!!

Ufff, bardzo się cieszę, że nie robili problemu...
Super, ze cukiereczek bezpieczny :D

Posted

majuska napisał(a):
Śliczota...zejdzie na pniu :)

mam nadzieję, bo się wepchał bez kolejki - zakochałam się i obiecałam mu, że go zabiorę, a już kolejna sunia czeka... :D :D :D

Posted

Marcelek jest naprawdę prześliczny i taki radosny pogodny :). Jak dobrze że nie musi już żebrać o odrobinę zainteresowania i miłości.

Posted

Florentynka napisał(a):
Bidny Hyziek, znów musiał oddać swoją obróżkę jakiejś przybłędzie, a w dodatku przybłęda się bierze za ustawianie... A Marcelek rzeczywiście jest urokliwy.

Wczoraj tylko miał fazę ustawiającą, dzisiaj znów są kolegami i śpią nawet jeden koło drugiego. Chyba pojął, że tu ma panować zgoda i koniec, a pies psu jest równy i kozaczenia nie ma. Kropka. :-)

Posted

mamanabank napisał(a):
Wczoraj tylko miał fazę ustawiającą, dzisiaj znów są kolegami i śpią nawet jeden koło drugiego. Chyba pojął, że tu ma panować zgoda i koniec, a pies psu jest równy i kozaczenia nie ma. Kropka. :-)

"pacz" pan,"pacz"pan...oczywiście!Kropka!

Posted

A potem idą gryźć szmatki, bo michy nie dostają

Sfrustrowany pies atakuje dzieci

Co widać również na tym filmiku, gryzie zaciekle, zajadle, bez litości (Hyziek cały czas piszczy w tle, a na koniec kradnie marchewkę, co poprawia mu znacznie samopoczucie)

[video=youtube;Advt5ZuU3B0]http://www.youtube.com/watch?v=Advt5ZuU3B0[/video]

Posted

Ciiii , ja zachowuję incognito w ten sposób ;)
( a po prawdzie tom matoł i sklerotyk, napisałam i nie czytam - wszystkie moje ważne notki w stylu "załatwić koniecznie" podzielają ten sam los - giną nigdy nieprzeczytane. No jakoś przywykłam do tego podpisu i nie skojarzyłam, że głupi w kontekście...)