Jump to content
Dogomania

Kraków Leśna GRUBCIAznalazła swoje miejsce na ziemi.jest bezpieczna, ma ogromny teren

Recommended Posts

Posted

Ach21 zrobiła na razie 120 plakatów grubci, ale jeszcze będzie próbować drukować!!!:loveu:

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam już 120 plakatów. Z racji kuracji Bunga (2x dziennie u weta) plus spacery plus moje psy nie dam rady ich powiesić, a byłby dobrze zrobić to w ten weekend. kto pomoze?

Posted

aga, jutro moge do ciebie wpasc, pewnie jakos wieczorem, jeszcze dam znac czy napewno dam rade ale powinnam moc, przywioze ci troche grosza i smycze ktore u mnie zamowilas, ok?
potem po drodze cos popowieszam
pamietaj ze w niedziele musisz ze mna jechac do schronu, napewno dasz rade?

Posted

dziekuję Kiwi i czywiście, że pojadę z Tobą. napisz mi na pw. o której.

Posted

Acha żebyś mnie zastała to najlepiej byłoby po 20 -tej.

Posted

Jejku a co tu takie zmiany na forum, jakieś ramki, i inne cuda...
Kiwi jak tam egzamin? Mi jeden poszedł, drugi nie:( Masz miły głos przez telefon, ludzie Ci pewnie ufają, jak gdzieś dzwonisz w sprawie psów:)
A jak tam nasza Grubcia najgrubsza?

Posted

Trop napisał(a):
ja dodrukowywuję plakaty dla Mordki i będę rozwieszać, mogę też wziąć trochę Twoich plakatów Aga :)

No to super. dzięki.

Posted

Co do tego jak grubcia no to ja nie wiem niestety nic nowego. natomiast bardzo dziękuję pani Justynie ktora jej wysłała do hotelu prezent w postaci 15 kilogramów karmy suchej dla grubasów. :lol::loveu:
w przyszły piatek jest program "Kundel". Mogę wziąć trzy psy. Grubcia się nie nadaje... no kurczę.. tylko jej fotkę wezmę... a co do psów to nie wiem, co będzie z Bungiem, jesli wszystko dobrze to on... , poza tym jeden pies hotelowy (niech mar. gajko decyduje który) i może sunia mix boksera od trop. Gdyby Bungo nie mógl jechać to wtedy jeszcze jednego z hotelu weźmiemy. :lol:

Posted

AgaG napisał(a):
w przyszły piatek jest program "Kundel". (...) może sunia mix boksera od trop.

o rany !!! byłoby cudnie :loveu::loveu::loveu:

Posted

o rany, moja tato ktory dzisiaj sprawdzil poczte, oneimiał!
przyszlam do domu a on od razu co to co ty robisz psi smalec sprz
edajesz??

poza tym dostajemy maile typu:

witam
mialam zglaszac ta sprawe do allegro ale jak przeczytalam to wiem o co chodzi dobrze ze to nie prawdziwy psi smalec
pozdr

Rany boskie, o mało nie dostałam zawału! Nazwa aukcji jest chwytliwa, ale... przerażająca. Czy mogę zasugerować złagodzenie?
Pozdrawiam i życzę sukcesu w ratowaniu psiny (też mam przybłędkę).

i inne tego typu:/

a aga, nie dotarłam do ciebie dzisiaj:(
caly dzien zawalony a cod o egzmianow to roznie mzoe byc ;)
pozyjemy zobaczymy:0

Posted

Kiwuś gdybyś dotarła to i tak byś mnie nie zastała... dziś byłam albo na polu z ktorymś z psów, albo w samochodzie z Bungiem, albo w kanciapoie Bunga, albo w gabinecie weterynaryjnym albo w aptece albo z telefonem w jednej łapie a z mięsem dla psów w drugiej.... na obiad zjadłam rodzynki (i to nie paczkę lecz jakąś resztkę, którą przez przypadek znalazłam) no AgaG ma pełne łapy roboty:mad::mad::placz::placz:

Posted

leśna będzie miała w poniedziałek ściągane szwy. dzwonilam do pana Tomka i wezmie wetów z Wieliczki.a patia dzis była u niej i suczka zęby szczerzyła..:roll:

Posted

Jeżeli Lesna nie bedzie w stanie zmienic swojego zachowania w najblizszym czasie, to niestety nie bedziemy mogly jej tzrymac w hotelu w nieskonczonosc....
To juz trwa chwile i nie za bardzo widac poprawe, dlug rosnie a domu ani widu ani slychu:(
co innego gdyby nie reagowała agresja:(

Posted

erka wie o tym i rozgląda się za jakimś miejscem do stróżowania...w mieście będzie cieżko o dom dla niej...

Posted

Tak będę pisać do Jogi, tylko pytanie czy zakceptuje fakt, że sunia nie lubi kobiet .

Posted

Jogi nie odpisała. ja będę mówic o Leśnej w "Kundlu". Poproszę o pomoc Magdę w reklamowaniu dziewczynki. :lol:

Posted

Nie przewidziałysmy zupełnie takiego zachowania Leśnej, na początku kładłysmy to na karb stresu, rzekomej ciąży... No cóż będziemy starać się znaleźć jakies miejsce...bez kobiet:diabloti: