AgaG Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 Ach21 zrobiła na razie 120 plakatów grubci, ale jeszcze będzie próbować drukować!!!:loveu: Quote
black sheep Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Kiwi bedziesz miec jutro jakies plakaty? Jak tak to byś mi moze dała kilka Quote
kiwi Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 nie bede miec jutro bede meic najgorszy egzamin jaki mozna miec na calych moich studiach Quote
AgaG Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 mam już 120 plakatów. Z racji kuracji Bunga (2x dziennie u weta) plus spacery plus moje psy nie dam rady ich powiesić, a byłby dobrze zrobić to w ten weekend. kto pomoze? Quote
kiwi Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 aga, jutro moge do ciebie wpasc, pewnie jakos wieczorem, jeszcze dam znac czy napewno dam rade ale powinnam moc, przywioze ci troche grosza i smycze ktore u mnie zamowilas, ok? potem po drodze cos popowieszam pamietaj ze w niedziele musisz ze mna jechac do schronu, napewno dasz rade? Quote
AgaG Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 dziekuję Kiwi i czywiście, że pojadę z Tobą. napisz mi na pw. o której. Quote
AgaG Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 Acha żebyś mnie zastała to najlepiej byłoby po 20 -tej. Quote
kiwi Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 aga, no to najwyzej ci pomoge z bungiem albo cos, znajde cie nie martw sie ;) Quote
Trop Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 ja dodrukowywuję plakaty dla Mordki i będę rozwieszać, mogę też wziąć trochę Twoich plakatów Aga :) Quote
black sheep Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Jejku a co tu takie zmiany na forum, jakieś ramki, i inne cuda... Kiwi jak tam egzamin? Mi jeden poszedł, drugi nie:( Masz miły głos przez telefon, ludzie Ci pewnie ufają, jak gdzieś dzwonisz w sprawie psów:) A jak tam nasza Grubcia najgrubsza? Quote
AgaG Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 Trop napisał(a):ja dodrukowywuję plakaty dla Mordki i będę rozwieszać, mogę też wziąć trochę Twoich plakatów Aga :) No to super. dzięki. Quote
AgaG Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 Co do tego jak grubcia no to ja nie wiem niestety nic nowego. natomiast bardzo dziękuję pani Justynie ktora jej wysłała do hotelu prezent w postaci 15 kilogramów karmy suchej dla grubasów. :lol::loveu: w przyszły piatek jest program "Kundel". Mogę wziąć trzy psy. Grubcia się nie nadaje... no kurczę.. tylko jej fotkę wezmę... a co do psów to nie wiem, co będzie z Bungiem, jesli wszystko dobrze to on... , poza tym jeden pies hotelowy (niech mar. gajko decyduje który) i może sunia mix boksera od trop. Gdyby Bungo nie mógl jechać to wtedy jeszcze jednego z hotelu weźmiemy. :lol: Quote
black sheep Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 No bokserka to jest wyjątkowo biedna, bo jest taka ładna i nikt jej nie chce:( Wakacje mineły, a ja delej nie mam TVP3:( Quote
Trop Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 AgaG napisał(a):w przyszły piatek jest program "Kundel". (...) może sunia mix boksera od trop. o rany !!! byłoby cudnie :loveu::loveu::loveu: Quote
kiwi Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 o rany, moja tato ktory dzisiaj sprawdzil poczte, oneimiał! przyszlam do domu a on od razu co to co ty robisz psi smalec sprz edajesz?? poza tym dostajemy maile typu: witam mialam zglaszac ta sprawe do allegro ale jak przeczytalam to wiem o co chodzi dobrze ze to nie prawdziwy psi smalec pozdr Rany boskie, o mało nie dostałam zawału! Nazwa aukcji jest chwytliwa, ale... przerażająca. Czy mogę zasugerować złagodzenie? Pozdrawiam i życzę sukcesu w ratowaniu psiny (też mam przybłędkę). i inne tego typu:/ a aga, nie dotarłam do ciebie dzisiaj:( caly dzien zawalony a cod o egzmianow to roznie mzoe byc ;) pozyjemy zobaczymy:0 Quote
AgaG Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 Kiwuś gdybyś dotarła to i tak byś mnie nie zastała... dziś byłam albo na polu z ktorymś z psów, albo w samochodzie z Bungiem, albo w kanciapoie Bunga, albo w gabinecie weterynaryjnym albo w aptece albo z telefonem w jednej łapie a z mięsem dla psów w drugiej.... na obiad zjadłam rodzynki (i to nie paczkę lecz jakąś resztkę, którą przez przypadek znalazłam) no AgaG ma pełne łapy roboty:mad::mad::placz::placz: Quote
GreenEvil Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Melduje uprzejmie, ze dzisiaj na Lesna poszedl przelew w wysokosci 100zl. pzdr GreenEvil Quote
AgaG Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 leśna będzie miała w poniedziałek ściągane szwy. dzwonilam do pana Tomka i wezmie wetów z Wieliczki.a patia dzis była u niej i suczka zęby szczerzyła..:roll: Quote
kiwi Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Jeżeli Lesna nie bedzie w stanie zmienic swojego zachowania w najblizszym czasie, to niestety nie bedziemy mogly jej tzrymac w hotelu w nieskonczonosc.... To juz trwa chwile i nie za bardzo widac poprawe, dlug rosnie a domu ani widu ani slychu:( co innego gdyby nie reagowała agresja:( Quote
AgaG Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 erka wie o tym i rozgląda się za jakimś miejscem do stróżowania...w mieście będzie cieżko o dom dla niej... Quote
AniaB Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 A ten dom z dobciem i ogrodem do pilnowania? Była tu gdzies taka opcja.. Quote
AgaG Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 Tak będę pisać do Jogi, tylko pytanie czy zakceptuje fakt, że sunia nie lubi kobiet . Quote
AgaG Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Jogi nie odpisała. ja będę mówic o Leśnej w "Kundlu". Poproszę o pomoc Magdę w reklamowaniu dziewczynki. :lol: Quote
erka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Nie przewidziałysmy zupełnie takiego zachowania Leśnej, na początku kładłysmy to na karb stresu, rzekomej ciąży... No cóż będziemy starać się znaleźć jakies miejsce...bez kobiet:diabloti: Quote
Recommended Posts