Jasza Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Już jutro. Żeby tylko się nic nie odkręciło. Quote
Alicja Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Jasza napisał(a):Już jutro. Żeby tylko się nic nie odkręciło. ......... :kciuki: Quote
iskasia85 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 jak dobrze, że wszystko zmierza ku happy endowi :) czekamy na fotki z nowym pańciem. 3mam kciuki za sobotę! Quote
basiaaap Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Też czekam, żeby już było jutro... A o której ma być pan? Quote
leonarda Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Wstępnie jesteśmy umówieni ok. 12; ja będę w schronisku trochę dłużej. Mam nadzieję, że się coś uda - ale tak naprawdę odezwę się jutro po południu, jak wrócę. Quote
Alicja Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 leonarda napisał(a):Wstępnie jesteśmy umówieni ok. 12; ja będę w schronisku trochę dłużej. Mam nadzieję, że się coś uda - ale tak naprawdę odezwę się jutro po południu, jak wrócę. musi się udać :kciuki: Quote
dusje Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Wlasnie przeczytalam watek i zycze tym 2 psiakom, zeby to byl ten wlasciwy czlowiek. :lol: Zycze ich Pani zeby znalazla sile do walki o wlasne zdrowie, wiedzac ze jej czworonozni przyjaciele sa w dobrych rekach :lol: Trzymam kciuki :multi: Quote
leonarda Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Ja kontaktowałam się z panem, który je przywiózł. Wspomniałam o szansie na dom. Oczywiście pozwolił udostępnić swój nr tel. potencjalnym chętnym. Szczerze mówiąc - mam nadzieję, że ich dawna pani dowie się, że pieski trafią do domu, nie zostaną w schronisku (zresztą pan był bardzo wdzięczny za info). Wszystko będę wiedzieć jutro. Quote
malagos Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Tak sobie niesmiało zagladam........... i ogryzam pazurki.......... Quote
Jenny19 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 :cool3::cool3::cool3::cool3: A ja wiem a ja wiem ale poczekacie z relacją na Izę:diabloti: Quote
basiaaap Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Zajrzałam z duszą na ramieniu, ale widzę, że jest dobrze:multi::multi::multi: Czekam na relację:) Quote
leonarda Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 Relacja będzie, jak odrobinę odetchnę. :lol: Ale pieski pojechały do domu:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :smilecol::smilecol::smilecol: Quote
dusje Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Wspaniala wiadomosc :multi:A dobrze patrzylo Panu z oczu? ;):lol::evil_lol: Odetchnij kobieto i napisz co wiesz :lol: Quote
basiaaap Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Cudownie!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
leonarda Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 Bardzo dobrze patrzyło:) I żona też już się nimi zachwyciła - miałam telefon. Państwo bez doświadczenia z psami, ale mam nadzieję, że będzie ok:) Mamy stały kontakt. Pieski uparcie wspinały mi się na kolana, pojechały wyraźnie uśmiechnięte:) Zwłaszcza Pimpuś:) Pan kupił i przywiózł dla nich eleganckie, nowe smycze - plecione, grube, świetne dla astów:evil_lol: Zamierza kupić kolejne:lol: Quote
dusje Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 leonarda napisał(a):Bardzo dobrze patrzyło:) I żona też już się nimi zachwyciła - miałam telefon. Państwo bez doświadczenia z psami, ale mam nadzieję, że będzie ok:) Mamy stały kontakt. Pieski uparcie wspinały mi się na kolana, pojechały wyraźnie uśmiechnięte:) Zwłaszcza Pimpuś:) Pan kupił i przywiózł dla nich eleganckie, nowe smycze - plecione, grube, świetne dla astów:evil_lol: Zamierza kupić kolejne:lol: Brzmi jak bajka :multi: Sczescia, szczescia i milosci w nowym domku :multi: No i tfu tfu - zadnych zwrotow :mad::lol: Quote
basiaaap Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Tak bardzo się cieszę!:multi::multi::multi: Kochane małe pieski:iloveyou: Państwo w ogóle "zieloni" w temacie psów? Dadzą radę? Quote
ela40 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Zaglądam do psiaczków I tak się cieszę że pojechaly do domku. Wspaniale :):) Quote
auraa Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 kibicuję im cały czas. Bardzo się cieszę! Quote
terra Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Wspaniale, wspaniale ! Bądźcie szczęśliwe psiaczki :) Quote
Alicja Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 :multi: wczoraj mnie nie było więc biegiem rano na kompa Psiaczki bądźcie grzeczne :kciuki: Quote
Jasza Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Ja już wczoraj przeczytałam na wątku maluszków sosnowieckich, ale dopiero dzisiaj przychodzę z gratulacjami. Wieści świetne i strasznie się cieszę! A Państwo mówili dlaczego akurat szukali dwóch piesków? Matko, ale się cieszę! Niech im się wszystkim wiedzie jak najlepiej! Quote
leonarda Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Państwo nie mają dzieci. Chcieli zaadoptować dwa pieski, żeby miały się z kim bawić, znaczy, żeby jednemu się nie nudziło, jak są w pracy. Co weekend jeżdżą na działkę w górach - chcieli nieduże, żeby je mogli zabierać ze sobą bez problemu. Wprawdzie nie planowali psów jeszcze teraz, tylko za jakiś czas, może na lato - ale jak trafili na ogłoszenie Reksia i Pimpka, bardzo ich ujęły i stwierdzili, że to akurat dla nich. Więc trochę przyśpieszyli adopcję.. Nie mają doświadczenia, ale mnóstwo chęci - zresztą o wszystko pan dopytywał bardzo szczegółowo, w razie czego ma dzwonić po rady. Pieski mam nadzieję, okażą się nie bardzo trudne;), ale Państwo są nastawieni na ewentualne piszczenie, szczekanie, jakieś zniszczenia itp. Reszta okaże się "w praniu".. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze - zobaczymy. Wizytka u małych piesków dwóch na początku marca:) Quote
basiaaap Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 W takim razie zajrzę w marcu, żeby przeczytać relację z wizyty poadopcyjnej:lol: Nie sądzę, żeby sprawiały jakieś większe kłopoty, to dorosłe psy, pewnie spokojne i ułożone. No i dobrze, że mają kogo o radę poprosić w razie potrzeby;), państwo oczywiście, nie pieski:) Quote
Recommended Posts