Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wstępnie jesteśmy umówieni ok. 12; ja będę w schronisku trochę dłużej. Mam nadzieję, że się coś uda - ale tak naprawdę odezwę się jutro po południu, jak wrócę.

Posted

leonarda napisał(a):
Wstępnie jesteśmy umówieni ok. 12; ja będę w schronisku trochę dłużej. Mam nadzieję, że się coś uda - ale tak naprawdę odezwę się jutro po południu, jak wrócę.

musi się udać :kciuki:

Posted

Wlasnie przeczytalam watek i zycze tym 2 psiakom, zeby to byl ten wlasciwy czlowiek. :lol: Zycze ich Pani zeby znalazla sile do walki o wlasne zdrowie, wiedzac ze jej czworonozni przyjaciele sa w dobrych rekach :lol: Trzymam kciuki :multi:

Posted

Ja kontaktowałam się z panem, który je przywiózł. Wspomniałam o szansie na dom. Oczywiście pozwolił udostępnić swój nr tel. potencjalnym chętnym. Szczerze mówiąc - mam nadzieję, że ich dawna pani dowie się, że pieski trafią do domu, nie zostaną w schronisku (zresztą pan był bardzo wdzięczny za info). Wszystko będę wiedzieć jutro.

Posted

Bardzo dobrze patrzyło:) I żona też już się nimi zachwyciła - miałam telefon. Państwo bez doświadczenia z psami, ale mam nadzieję, że będzie ok:) Mamy stały kontakt.

Pieski uparcie wspinały mi się na kolana, pojechały wyraźnie uśmiechnięte:) Zwłaszcza Pimpuś:)

Pan kupił i przywiózł dla nich eleganckie, nowe smycze - plecione, grube, świetne dla astów:evil_lol: Zamierza kupić kolejne:lol:

Posted

leonarda napisał(a):
Bardzo dobrze patrzyło:) I żona też już się nimi zachwyciła - miałam telefon. Państwo bez doświadczenia z psami, ale mam nadzieję, że będzie ok:) Mamy stały kontakt.

Pieski uparcie wspinały mi się na kolana, pojechały wyraźnie uśmiechnięte:) Zwłaszcza Pimpuś:)

Pan kupił i przywiózł dla nich eleganckie, nowe smycze - plecione, grube, świetne dla astów:evil_lol: Zamierza kupić kolejne:lol:

Brzmi jak bajka :multi: Sczescia, szczescia i milosci w nowym domku :multi: No i tfu tfu - zadnych zwrotow :mad::lol:

Posted

Ja już wczoraj przeczytałam na wątku maluszków sosnowieckich, ale dopiero dzisiaj przychodzę z gratulacjami.
Wieści świetne i strasznie się cieszę!
A Państwo mówili dlaczego akurat szukali dwóch piesków?
Matko, ale się cieszę!
Niech im się wszystkim wiedzie jak najlepiej!

Posted

Państwo nie mają dzieci. Chcieli zaadoptować dwa pieski, żeby miały się z kim bawić, znaczy, żeby jednemu się nie nudziło, jak są w pracy. Co weekend jeżdżą na działkę w górach - chcieli nieduże, żeby je mogli zabierać ze sobą bez problemu.
Wprawdzie nie planowali psów jeszcze teraz, tylko za jakiś czas, może na lato - ale jak trafili na ogłoszenie Reksia i Pimpka, bardzo ich ujęły i stwierdzili, że to akurat dla nich. Więc trochę przyśpieszyli adopcję..

Nie mają doświadczenia, ale mnóstwo chęci - zresztą o wszystko pan dopytywał bardzo szczegółowo, w razie czego ma dzwonić po rady. Pieski mam nadzieję, okażą się nie bardzo trudne;), ale Państwo są nastawieni na ewentualne piszczenie, szczekanie, jakieś zniszczenia itp.

Reszta okaże się "w praniu".. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze - zobaczymy.
Wizytka u małych piesków dwóch na początku marca:)

Posted

W takim razie zajrzę w marcu, żeby przeczytać relację z wizyty poadopcyjnej:lol:
Nie sądzę, żeby sprawiały jakieś większe kłopoty, to dorosłe psy, pewnie spokojne i ułożone. No i dobrze, że mają kogo o radę poprosić w razie potrzeby;), państwo oczywiście, nie pieski:)