basiaaap Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 leonarda napisał(a):Ja też zapraszam do suni. Co do Pimpka i Reksia - żyją sobie spokojnie, choć Pimpek nadal sprawia jakieś kłopoty (stosunek do innych psów). Niewykluczone, że 7 czerwca wkleję ich zdjęcia - jeśli nic nieprzewidzianego się nie wydarzy (mam na myśli termin). Czyli co, będzie ta poadopcyjna? Czekam bardzo na bardzo na wieści i fotki... Co do kłopotów z Pimpkiem, to nie ma psów idealnych:evil_lol: Mam nadzieję, że to nie jest jakiś duży problem i los Pimpka jest stabilny? Quote
basiaaap Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Leonardo, i cooooo? Udało się odwiedzić małe pieski? Przepraszam za namolność, ale jakoś nie mogę się doczekać...:oops: Quote
leonarda Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 Nie udało się i to z mojej winy (angina z dużą gorączką). Ale najprawdopodobniej będę u nich w ten wtorek. Tak naprawdę to chodzi mi tylko o zdjęcia, bo z pieskami ok, nawet bardzo - a to, że Pimpek trochę straszy inne psy, w żaden sposób nie zagraża jego pobytowi w domu;) Miałam tylko pokazać panu parę prostych sposobów, żeby go oduczać. Zresztą, i tak jest lepiej niż na początku:) Dodatkowym problemem w umówieniu się jest to, że państwo każdy weekend spędzają razem z Pimpkiem i Reksiem w domku w górach i można się umawiać tylko w tygodniu, a każdy pracuje..stąd rzadsze te wizyty. Ale mam szczerą nadzieję, że wtorek wypali. Quote
basiaaap Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Tak myślałam, że skoro nie spieszysz się z wizytą, to wszystko u małych piesków w porządku:multi:. Ale chciałam się upewnić. Bardzo się cieszę, że mają domek i są szczęśliwe. Bardzo!:fadein: Życzę Ci zdrowia, bo często ostatnio z chorobami się borykasz. Pozdrawiam:lol: Quote
dreag Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Hej, zapraszam na wątek bezdomnego psiaka, któremu staram się pomóc: http://www.dogomania.pl/threads/2091...0#post17034480 i na bazarek dla niego:cool3: http://www.dogomania.pl/threads/2091...iaka-20VI-g.20 Pozdrawiam:lol: Quote
leonarda Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Tylko dziś krótkie info, że miałam prawdziwą, wielką przyjemność, widząc małe pieski dwa zadowolone, lśniące, no i ruchliwe i szczekające jak dwa małe diabły;):diabloti: Reszta jutro, zdjęcia liche, bo pieski - jak rzekłam - ruchliwe..no i w mieszkaniu..ale coś tam wyszło, to jutro wrzucę:lol: Teraz tylko na szybko pierwsze z brzegu: JAK PIMPEK CHCE WSKOCZYĆ NA PARAPET PO UKRYTE CIASTO. Quote
leonarda Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Kolejne zdjęcia (dokładniej opiszę wizytę, jak znajdę dłuższą chwilę): REKSIO I PIMPUŚ PATROLUJĄ PRZEDPOKÓJ. HA, PAN COŚ ROBI W KUCHNI, SPRAWDZAMY! DAJCIE MI COŚ DOBREGO, SZYBKO! JA JESTEM GRZECZNY, NIE REKSIO. WIDZICIE, JAK ROBIĘ SIAD? MNIE DAJCIE! TRZEBA SIĘ POKRĘCIĆ PRZED OBIEKTYWEM. Quote
leonarda Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 A NIE MÓWIŁEM, ŻE TO JA JESTEM TEN LEPSZY.. WCALE JUŻ NIE SKACZĘ.. CO ON POWIEDZIAŁ? SŁYSZAŁEM! PIMPEK KŁAMIE, NIE WIERZCIE MU.. ON JUŻ ZNOWU SZPERA PRZY DRZWIACH, A JA GO TYLKO PILNUJĘ! JA JESTEM NAJ, NAJ, NAJGRZECZNIEJSZY - LEŻĘ SOBIE JAK ANIOŁEK KOŁO PANI! NIEPRAWDA, TO JA JESTEM NAJ, NAJ, NAJ... JESTEM TAKI GRZECZNY, ŻE AŻ ŚPIĘ U PANA! A KTO ŚPI... WIADOMO:) Quote
leonarda Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Tak mniej więcej to wyglądało podczas wizyty - jeden przez drugiego chciały pokazać, że bardziej pilnują, głośniej szczekają, ładniej leżą, lepiej siadają, grzeczniej czekają itd. itp. ..... Szczerze mówiąc - bardzo było miło, ciepło i zabawnie, a właścicieli to szczerze podziwiam za spokój i cierpliwość:) Widać, że małe pieski dwa są bardzo kochane, choć mają swoje za uszami:diabloti: Ale uroku też mają za dwóch:eviltong: Quote
basiaaap Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Ależ się cieszę!!!:sweetCyb::sweetCyb::laugh2_2: Udało się dwóm małym pieskom!:multi: Dziękuję ślicznie za relację i piękne fotki:Rose: Gdyby każda historia mogła się tak kończyć... Quote
Jenny19 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 13- letnia Kropka po śmierci właściciela grozi jej śmierć albo wywiezienie do lasu!!! http://www.dogomania.pl/threads/211195-13-letnia-Kropka-po-%C5%9Bmierci-w%C5%82a%C5%9Bciciela-grozi-jej-%C5%9Bmier%C4%87-albo-wywiezienie-do-lasu!!! Quote
Recommended Posts