Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

leonarda napisał(a):
Ja też zapraszam do suni.

Co do Pimpka i Reksia - żyją sobie spokojnie, choć Pimpek nadal sprawia jakieś kłopoty (stosunek do innych psów). Niewykluczone, że 7 czerwca wkleję ich zdjęcia - jeśli nic nieprzewidzianego się nie wydarzy (mam na myśli termin).

Czyli co, będzie ta poadopcyjna?

Czekam bardzo na bardzo na wieści i fotki...

Co do kłopotów z Pimpkiem, to nie ma psów idealnych:evil_lol: Mam nadzieję, że to nie jest jakiś duży problem i los Pimpka jest stabilny?

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie udało się i to z mojej winy (angina z dużą gorączką). Ale najprawdopodobniej będę u nich w ten wtorek.
Tak naprawdę to chodzi mi tylko o zdjęcia, bo z pieskami ok, nawet bardzo - a to, że Pimpek trochę straszy inne psy, w żaden sposób nie zagraża jego pobytowi w domu;) Miałam tylko pokazać panu parę prostych sposobów, żeby go oduczać. Zresztą, i tak jest lepiej niż na początku:)
Dodatkowym problemem w umówieniu się jest to, że państwo każdy weekend spędzają razem z Pimpkiem i Reksiem w domku w górach i można się umawiać tylko w tygodniu, a każdy pracuje..stąd rzadsze te wizyty.
Ale mam szczerą nadzieję, że wtorek wypali.

Posted

Tak myślałam, że skoro nie spieszysz się z wizytą, to wszystko u małych piesków w porządku:multi:. Ale chciałam się upewnić.
Bardzo się cieszę, że mają domek i są szczęśliwe. Bardzo!:fadein:

Życzę Ci zdrowia, bo często ostatnio z chorobami się borykasz.
Pozdrawiam:lol:

Posted

Tylko dziś krótkie info, że miałam prawdziwą, wielką przyjemność, widząc małe pieski dwa zadowolone, lśniące, no i ruchliwe i szczekające jak dwa małe diabły;):diabloti:

Reszta jutro, zdjęcia liche, bo pieski - jak rzekłam - ruchliwe..no i w mieszkaniu..ale coś tam wyszło, to jutro wrzucę:lol:
Teraz tylko na szybko pierwsze z brzegu:

JAK PIMPEK CHCE WSKOCZYĆ NA PARAPET PO UKRYTE CIASTO.

Posted

Kolejne zdjęcia (dokładniej opiszę wizytę, jak znajdę dłuższą chwilę):

REKSIO I PIMPUŚ PATROLUJĄ PRZEDPOKÓJ.

HA, PAN COŚ ROBI W KUCHNI, SPRAWDZAMY!

DAJCIE MI COŚ DOBREGO, SZYBKO!

JA JESTEM GRZECZNY, NIE REKSIO. WIDZICIE, JAK ROBIĘ SIAD? MNIE DAJCIE!

TRZEBA SIĘ POKRĘCIĆ PRZED OBIEKTYWEM.

Posted

A NIE MÓWIŁEM, ŻE TO JA JESTEM TEN LEPSZY.. WCALE JUŻ NIE SKACZĘ..

CO ON POWIEDZIAŁ? SŁYSZAŁEM! PIMPEK KŁAMIE, NIE WIERZCIE MU.. ON JUŻ ZNOWU SZPERA PRZY DRZWIACH, A JA GO TYLKO PILNUJĘ!

JA JESTEM NAJ, NAJ, NAJGRZECZNIEJSZY - LEŻĘ SOBIE JAK ANIOŁEK KOŁO PANI!

NIEPRAWDA, TO JA JESTEM NAJ, NAJ, NAJ... JESTEM TAKI GRZECZNY, ŻE AŻ ŚPIĘ U PANA! A KTO ŚPI... WIADOMO:)

Posted

Tak mniej więcej to wyglądało podczas wizyty - jeden przez drugiego chciały pokazać, że bardziej pilnują, głośniej szczekają, ładniej leżą, lepiej siadają, grzeczniej czekają itd. itp. .....
Szczerze mówiąc - bardzo było miło, ciepło i zabawnie, a właścicieli to szczerze podziwiam za spokój i cierpliwość:)

Widać, że małe pieski dwa są bardzo kochane, choć mają swoje za uszami:diabloti:
Ale uroku też mają za dwóch:eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

Ależ się cieszę!!!:sweetCyb::sweetCyb::laugh2_2:

Udało się dwóm małym pieskom!:multi:

Dziękuję ślicznie za relację i piękne fotki:Rose:

Gdyby każda historia mogła się tak kończyć...

• 3 weeks later...