Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 737
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jostel5 napisał(a):
Ależ się z takiego suchelca, skulonego z przerażenia, piękna i dumna psica zrobiła!:)

piękna, dumna i bardzo przytuaśna. Teraz szybciutko domek by się przydał

Posted

Jaka ona piękna nigdy bym nie pomyślała, że z takiego "kaczątka" taki "łabądek" się zrobi. Człowiek nie zdaje sobie sprawy z faktu że może dać psu wielką miłość lub odebrać dumę i niesamowicie upokorzyć. Ech ludzie, ludzie!!!! La kosta domek ci się należy jak nic.

Posted

Iljova napisał(a):
Niech w końcu pojawi się ten Twój wspaniały domek NA ZAWSZE !

Ciekawe gdzie się podziali wszyscy miłośnicy psinki, nikt jej teraz nie chce. Może nie trzeba było jej odkarmiać, chuda bardziej się podobała. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Teraz jestem piękna i zdrowa, mogę już szukać domu i swojego człeka co mnie pokocha. Ale przeszłam przez piekło głodu i piekło zamkniętego na kłódkę krótkiego łańcucha. Którejś zimowej nocy, chyba ostatnim wysiłkiem rozpaczy zerwałam ten łańcuch i doczołgałam się na schody do dobrych ludzi. Dali jeść i okryli starą kurtką. Przedobre serca z forum internetowego dalej mi pomogły, trafiłam do lekarza. Uratowano mi życie. Długo trwało zanim okazało się, że jestem i piękna i i młoda. Jestem już teraz pogodna bo odzyskałam wiarę w ludzi i w to, że nikt mnie już nie skrzywdzi. Jestem łagodna i subtelna. Dobrze zgadzam się z innymi zwierzętami. Bardzo pragnę czułości i miłości. Pokochaj mnie i weź pod swój dach i nie pozwól już nigdy głodować, a ja dam Ci wierność do końca moich dni. To może być solidna buda przy domu z ogrodem. Ale i tak najważniejsze dla mnie- to Dobry Ktoś! Czekam na Ciebie Dobry Człowieku!
Twoja wspaniała La Kosta.
Pies przebywa w ................. pod opieką..............
Umowa adopcyjna wymagana.

Wybaczcie cioteczki, nie wiem czy to dobry tekst...oczekuję na wszelki uwagi i zmiany (wedle uznania)

Edytuję: Oooo doczytałam, że La Kosta ma już ogłoszenia...ale nie kasuję bo może się do czegoś przyda?