Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lilek napisał(a):

Czy ktoś może mi podpowiedzieć, jak włączyć subskrypcję? Nie mam pojęcia, dlaczego, ale przychodzą powiadomienia tylko o niektórych wątkach i to z rzadka i niechętnie.

Ja mam tak od ponad 2 misięcy, pisałam do admina dwa razy, jest nawet wątek na ten temat. Nikt nie raczył odpowiedzieć. To chyba przez reklamy....zapchane całe dogo nimi..

• Replies 737
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W zasadzie to jest tak, że starczy jeden post na wątku popełnić i ma się ten wątek. Zobaczyć go można w ustawieniach i wybrać potem metodę powiadamiania. W zasadzie .... bo czasem jest tak jak się nie logujesz zbyt długo np. tydzień to subskrypcja jakby idzie spać. Dopiero po ponownym logowaniu ożywa na nowo. Do subskrybowanych tematów możesz wejść za pomocą szybkiego menu. Gdzieś kiedyś widziałem polecenie : subskrybuj temat jako odrębną komendę, ale głowy nie dam czy to aby na tym forum.
Zgadzam się , że brak powiadomień wybranych , ważnych tematów jest drażniące na maxa.

Posted

Albo na którym ktoś zostawił ślady....:diabloti:
A Tobie to ta łączka już przeszła?Nie strasz, proszę.
Ulżyło mi, że to nie tylko u mnie takie cuda się dzieją. Już wiem. Dogo nas zmusza do aktywności.I jak nie wchodzi się przez czas jakiś, to leniom kasuje subskrypcje.:razz:

Posted

Łączka - trzeba być przygotowanym na każdą okazję, ale z powodu paru otwartych rachunków :angryy::mad: jeszcze nie. Niektórych to nawet znasz. Ostatnio mi doszło kilka - to może i lepiej - dłużej pociągnę :diabloti: .

Posted

Pies Wolny napisał(a):
Zapytam jakiej większości, chyba nie dwunożnych ssaków. To co wrzeszczą o sobie na lewo i prawo - bez znaczenia, bujdy na resorach.
Dla mnie inteligencja to nie wszystko, patrz jak głębokie zrozumienie natury okazują wszystkie zwierzęta, bez znaczenia czy jedno- czy wielokomórkowce. Czy one bawią się śmiercią ? - nigdy, a dwunożne ssaki ? - sama widzisz.

I o to właśnie chodzi zwierzęta są lepsze i mądrzejsze od pseudoludzi. Zwierzę nie zabija dla jakieś zachcianki, dla mody tylko w potrzeby przetrwania.
Napisałam większości bo tak o sobie sądzi większość tych dwunożnych istot, że są wspaniali, inteligentni itp. A jak jest naprawdę my którzy szanujemy i cenimy zwierzęta to wiemy. Prawda ???

Posted

Lilek napisał(a):
Czy ktoś może mi podpowiedzieć, jak włączyć subskrypcję? Nie mam pojęcia, dlaczego, ale przychodzą powiadomienia tylko o niektórych wątkach i to z rzadka i niechętnie.

Na szarym pasku są m in. "narzędzia wątku" trzeba rozwinąć listę i kliknąć "subskrybuj ten temat" i potem potwierdzić "dodaj subskrypcję" tam też można wybrać z powiadomieniem lub bez

Posted

andegawenka napisał(a):
Ja już mam w subskrypcjach, ale powiadomienia na pocztę nie przychodzą...

no nie przychodzą, ale pytanie było jak dodać do subskrypcji (bez wpisania posta, bo wtedy z automatu się dodaje).

Posted

Dzięki, Mysza.Zrobiłam tak, jak rzekłaś, zobaczymy. Jak pomoże z La Kostą, to i tak zrobię z pozostałymi subskrypcjami.
No widzisz, Wolny, okazuje się, że otwarte rachunki przedłużają życie. U mnie tak samo.A tak na nie narzekamy.:cool3:
Łączka sobie czeka. Zawsze to jakaś miła odskocznia pomyśleć, że gdzieś tam jest.
A mówiąc o tzw. ludziach, to ciekawa jestem, czy na idiotów i drani moda przeminie tak samo jak oni zmieniali yorki na shi-tzu, a potem na pitbulle, bo akurat były modne w tym sezonie. Czy pójdą tak samo won jak wyrzucali te biedne psiaki. Może założyć jakieś schrony dla drani? Mam już paru kandydatów na dzień dobry:angryy:

Posted

Lilek napisał(a):
A mówiąc o tzw. ludziach, to ciekawa jestem, czy na idiotów i drani moda przeminie tak samo jak oni zmieniali yorki na shi-tzu, a potem na pitbulle, bo akurat były modne w tym sezonie. Czy pójdą tak samo won jak wyrzucali te biedne psiaki. Może założyć jakieś schrony dla drani? Mam już paru kandydatów na dzień dobry:angryy:

Obawiam się że moda na nich nie przeminie niestety. Też mam takich kandydatów (najchętniej do obozów pracy:angryy::angryy:)

Posted

Tylko do obozów pracy ??? ja już przestałem mieć miłosierdzie. Naprawdę niewiele mi trzeba. Jest jedna rzecz tylko, która mnie trzyma w ryzach ( no dwie) - nie chcę zostawić naszych psów (koty to Pikuś) pod opieką tylko TŻ - bo fizycznie nie da rady. Czyli TŻ i nasze kudłacze. Poza tym nie mam już hamulców. Jestem przekonany, że jedynym hamulcem dla zwyrodnialców może być tylko strach o ich własne życie i zdrowie.

Posted

A ja powiem tak- obozy pracy to zbyt dobre, bo przy pracy, nawet najgłupszej, można zapomniec o tym, co się zrobiło. A schron i nuda panująca w nim, niepewność własnego losu, samotność- to dobra kara. A poza tym nie pozwala zapomnieć. Ja także tracę już miłosierdzie dla drani.

Posted

Pies Wolny napisał(a):
Tylko do obozów pracy ??? ja już przestałem mieć miłosierdzie. Naprawdę niewiele mi trzeba. Jest jedna rzecz tylko, która mnie trzyma w ryzach ( no dwie) - nie chcę zostawić naszych psów (koty to Pikuś) pod opieką tylko TŻ - bo fizycznie nie da rady. Czyli TŻ i nasze kudłacze. Poza tym nie mam już hamulców. Jestem przekonany, że jedynym hamulcem dla zwyrodnialców może być tylko strach o ich własne życie i zdrowie.

Ja dodam tylko, że jeszcze zaburzenie idylli w jakiej żyją (niech to będzie nawet idylla kretyna), przytemperowanie wybujałego ego i sroga ujma dla portfela;)

Posted

swagnieszka napisał(a):
Witam Wszystkich :)
To co jak myślicie, tej Naszej La Kosta trzeba już będzie zacząć domku szukać?

oj szukamy, szukamy bo rachunki nie długo dotrą i trzeba je uregulować.