Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jutro jeszcze może bać się smyczy i spacerów. być może będzie potrzebował paru dni lub tygodni, my jesteśmy gotowi podjechać do niego jak będzie u tanitki np. pomóc coś może popracować z nim?

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mru']jutro jeszcze może bać się smyczy i spacerów. być może będzie potrzebował paru dni lub tygodni, my jesteśmy gotowi podjechać do niego jak będzie u tanitki np. pomóc coś może popracować z nim?[/QUOTE]
Jutro go na luzaka puszczę na lince takiej, zobaczymy jak będzie, może nie będzie dramatu.

Posted

[quote name='mru']no z linką dobry pomysł. tylko może gryźć, patrz żeby nie przegryzł Ci :)[/QUOTE]
Nie strasz ;) nie będzie gryzł, obudzi się w doskonałym humorze :)
Ostatecznie to mam ogrodzone podwórko, nie powinien uciekać tylko ja jestem bardzo przezorna w tym temacie.

Posted

[quote name='mru']no z linką dobry pomysł. tylko może gryźć, patrz żeby nie przegryzł Ci :)[/QUOTE]
Nie strasz ;) nie będzie gryzł, obudzi się w doskonałym humorze :)
Ostatecznie to mam ogrodzone podwórko, nie powinien uciekać tylko ja jestem bardzo przezorna w tym temacie.

Posted

Przezorny zawsze ubezpieczony, jak to mawiano kiedyś, popieram.
Szaraczku wszystkiego dobrego!!

Siekowa a skąd ta pani z zalesia wiedziała o naszym kudłaczu, bo chyba coś przeoczyłam?

Posted

[quote name='gusia0106']Mysza nie może wyadoptowywać psów bo na miejsce jednego znajduje sobie dwa kolejne ;)[/QUOTE]
To nie ja go znalazłam, jestem tu przypadkiem. A on przypadkiem do mnie trafił. ;)

Posted

ale Was nie będzie gryzł tylko ew. linkę czy smycz, bo nie zna i może chcieć sie uwolnić :) generalnie dużo fajnego jedzenia z ręki teraz i gadać dużo do niego no i wiadomo :) dać chwilę. my chętnie do niego wpadniemy zobaczyć jak się zachowuje i jak pomóc, tylko jutro-pojutrze jesteśmy poza Warszawą.

Posted

[quote name='mru']ale Was nie będzie gryzł tylko ew. linkę czy smycz, bo nie zna i może chcieć sie uwolnić :) generalnie dużo fajnego jedzenia z ręki teraz i gadać dużo do niego no i wiadomo :) dać chwilę. my chętnie do niego wpadniemy zobaczyć jak się zachowuje i jak pomóc, tylko jutro-pojutrze jesteśmy poza Warszawą.[/QUOTE]
Kumam że linkę ;) damy radę, spoko.

Posted

Kurcze, że ja ten wątek dopiero teraz znalazłam!!! Od dwóch lat co prawda nie mieszkam w Wawrze, ale często bywam u rodziców, mieszkają całkiem niedaleko, ale nigdy tej psiny błąkającej się nie widziałam , zwróciłabym na nią uwagę a już na pewno pomogłabym w akcji!!

Posted

Jesteście KOCHANI, cudowni, dobrzy ludzie !!! Chciałbym Was wszystkich i Dziadka wyściskać !!!

Jesli tylko cokolwiek bedzie potrzebne dla Dziadzia (może jakieś imie ANTOŚ - tak sie nazywa mój 17letni staruszek ze schroniska - mieszka z moją Mamą i Labkiem) to służe pomocą

Przepełnieniony szczęściem SERDECZNIE WAS POZDRAWIAM

Posted

Właśnie trafiłam na ten temat. Dziewczyny, a jesteście w 100% pewne, że to nie ten Szopen, którego szukają? Ja wiem, że ludzie mówili, że on tam już długo koczuje, ale ludzie różne rzeczy mówią...

Posted

[quote name='tanitka']jak DZiadek dzisiaj sie miewa?[/QUOTE]
Szczerze mówiąc średnio. Cały czas jest mocno śpiący, trzyma go Sedalin. To starszy pies i nie metabolizuje szybko niestety. Zszedł z posłania, położył się obok ale trochę się trząsł więc przykryłam go kocem.
Mam wrażenie, że w nocy albo wcześnie rano się kręcił, bo trochę porozrzucał. Teraz jednak śpi, obudziłam go, cmokałam, głaskałam, nie protestował, ale nie chce jeść, wody jakby ubyło ale przy mnie nie chciał pić.
Sama sobie nie poradzę ale jak wróci Piotrek pojedziemy do weta.
Ja go nazywam Szaruś.

Posted

Myszo..... Szaruś pasuje do Niego idealnie..... a jeszcze powiecm Ci ,że na jednym banerkowym zdjęciu maluszek wyglada jak jenot. Pozdrawiam cieplutko
Ciebie i chłopaka ....dziekując Ci w Jego imieniu za wszystko co dla Niego zrobiliście.