pajda Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Droga Ferko i Harutku, bardzo dziękujemy Wam za piękny podarunek. :calus:Mamy wyjątkowo śliczną sofę, na której od tej pory, możemy się "wałkonić" razem (oczywiście przed kominkiem...:lol:) Z pozdrowieniami, Toffi :bluepaw: i Pajda :bluepaw:. P.S. Toffi [B]był[/B] zaintrygowany guzikiem, mieszczącym się na środku posłania, już go obgryzł...:cool3: Quote
Isadora7 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Pajda Ferka i Harutek są podlinowane w moim poprzednim poscie możesz im na watku buziaki posłać :) Quote
pajda Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Toffi bardzo szybko przywiązuje się do nas, więc tym bardziej, chcielibyśmy, żeby jak najszybciej znalazł swój nowy, kochający domek stały... Nie chcemy, żeby za bardzo za nami tęsknił. :( Więc bardzo prosimy o pomoc w ogłoszeniach dla Toffiego. Notka o nim znajduje się już na morusku: [URL]http://www.morusek.pl/ogloszenie/46978/Rozczulajacy-Toffi-szuka-kochajacego-domu/[/URL] OT. Isadoro, już wysłałam, dziękuję :) Quote
Isadora7 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='pajda']Toffi bardzo szybko przywiązuje się do nas, więc tym bardziej, chcielibyśmy, żeby jak najszybciej znalazł swój nowy, kochający domek stały... Nie chcemy, żeby za bardzo za nami tęsknił. :( Więc bardzo prosimy o pomoc w ogłoszeniach dla Toffiego. Notka o nim znajduje się już na morusku: [URL]http://www.morusek.pl/ogloszenie/46978/Rozczulajacy-Toffi-szuka-kochajacego-domu/[/URL] OT. Isadoro, już wysłałam, dziękuję :)[/QUOTE] [B]No to ja się wezmę już za jego allegro[/B] Quote
pajda Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 W sobotę Toffik jedzie do nowego domku. :multi: Jedzie do bardzo miłego Państwa, więc nie mam obaw. Zastanawiam się tylko, czy nie będzie bardzo samotny, bo w nowym domku, będzie jedynym pieskiem, a przepada za towarzystwem innych zwierząt. Poza tym, na pierwszej wizycie przedadopcyjnej, Toffiś zasnął na rękach u Nowej Pani, a potem u Pana... :) Z pewnością będzie nam go brakowało, ale zdecydowanie lepiej rozstać się w tak krótkim czasie... Quote
JamniczaRodzina. Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Wspaniałe wieśći .A gdzie zamieszka? Quote
Isadora7 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 [quote name='JamniczaRodzina.']Wspaniałe wieśći .A gdzie zamieszka?[/QUOTE] Na Ursynowie Quote
Isadora7 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Na gratulacje to jeszcze za wcześnie. Poczekajmy jak już pobędzie trochę w nowym domu do którego jeszcze zresztą nie pojechał. Quote
pajda Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Adopcja nastąpi w sobotę... Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. :) Największa radość nastąpi, jak dostaniemy wieści, że Toffik się rozbrykał i jest radosny w nowym domku. ;) Quote
zuzolina Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 ja tak samo trzymam mocno kciuki za powodzenie akcji:):):):):) Quote
pajda Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Toffi pojechał do swego nowego, stałego domu. Pusto,...nikt nie człapie po chałupie. Jak Wy znosicie rozstania z podopiecznymi z Dt, bo ja ciężko. Nowi Państwo Toffiego byli jeszcze z nami na ostatnim wspólnym spacerze :) Potem ubrany w szeleczki zasiadł wygodnie na swoim nowym posłaniu, obok Pani i pojechał, tak rozpoczął Nowe życie z Kochającymi Ludźmi. cdn.:) z nowego domku. Quote
JamniczaRodzina. Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Bądz szczęśliwy Tofficzku w nowym domku.Toffik ze względu na wiek napewno szybko się przystosuje do nowych opiekunów gorzej jest ze starszymi psiakami. Quote
kuna66 Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 [quote name='pajda']Toffi pojechał do swego nowego, stałego domu. Pusto,...nikt nie człapie po chałupie. Jak Wy znosicie rozstania z podopiecznymi z Dt, bo ja ciężko. Nowi Państwo Toffiego byli jeszcze z nami na ostatnim wspólnym spacerze :) Potem ubrany w szeleczki zasiadł wygodnie na swoim nowym posłaniu, obok Pani i pojechał, tak rozpoczął Nowe życie z Kochającymi Ludźmi. cdn.:) z nowego domku.[/QUOTE] Jak pusto to mam nowego jamniora. Tosię. Quote
tanitka Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Pajda, rozstania zawsze są trudne z tymczasowiczami, człowiek chodzi po kątach, kataru niby dostaje nagłego...ale to mija, szybko mija, jak dobre wieści z nowego domu nadchodzą :) Quote
ata Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 [quote name='tanitka']Pajda, rozstania zawsze są trudne z tymczasowiczami, człowiek chodzi po kątach, kataru niby dostaje nagłego...ale to mija, szybko mija, jak dobre wieści z nowego domu nadchodzą :)[/QUOTE] Taaa i jak nowy tymczasowicz na horyzoncie się pokazuje ;) Quote
Isadora7 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Mojej tymczasowiczce minie 4 marca rok jak jest u mnie, bardzo ciężka adopcja :):):) i tak zakończyły się u mnie tymczasy Quote
pajda Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 [quote name='tanitka']Pajda, rozstania zawsze są trudne z tymczasowiczami, człowiek chodzi po kątach, kataru niby dostaje nagłego...ale to mija, szybko mija, jak dobre wieści z nowego domu nadchodzą :)[/QUOTE] rozmawiałam telefonicznie z Panem Toffiego i tak jak Tanitko pisałaś lekarstwem są dobre wieści z nowego domku, którymi od razu się dzielę. Toffi na spacerach ciekawski, apetyt coraz większy, śpi w łóżku Państwa, zaczepia do zabawy- podgryza. Jednym słowem Kochani Ludzie=cudny Psi Żywot :) Quote
pajda Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Właśnie otrzymałam radosnego maila od Pani Toffiego: Psiak jest super!!! Bawi się z nami bez żadnych lęków, gryzie :), wskakuje na łóżko i już nauczył się z niego schodzić, biega po całym mieszkaniu, chociaż czasem jeszcze szybciutko wraca do naszego pokoju... Znalazł sobie ulubione miejsce do siusiania :D Dziś rano czekał aż się obudzimy, po czym wzięłam go na łóżko, obudził lizaniem Arka i domagał się wyjścia na spacer :) po spacerku położył się z nami na łóżku i tak sobie spaliśmy jeszcze dwie godzinki :) został sam na 3 godz. dziś i nic nie nabroił, więc myślę, że będzie super ;) a zdjecia mówią bez słów:loveu::loveu::loveu: Quote
Mika31 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 super wieści masz ciocia pajda ręke do adopcji Quote
pajda Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 ...nie ja, tylko Tanitka, Zuzolina, Isadora i Kuna :Rose: Quote
Recommended Posts