Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Droga Ferko i Harutku,
bardzo dziękujemy Wam za piękny podarunek. :calus:Mamy wyjątkowo śliczną sofę, na której od tej pory, możemy się "wałkonić" razem (oczywiście przed kominkiem...:lol:)
Z pozdrowieniami,
Toffi :bluepaw: i Pajda :bluepaw:.
P.S. Toffi [B]był[/B] zaintrygowany guzikiem, mieszczącym się na środku posłania, już go obgryzł...:cool3:

Posted

Toffi bardzo szybko przywiązuje się do nas, więc tym bardziej, chcielibyśmy, żeby jak najszybciej znalazł swój nowy, kochający domek stały... Nie chcemy, żeby za bardzo za nami tęsknił. :( Więc bardzo prosimy o pomoc w ogłoszeniach dla Toffiego. Notka o nim znajduje się już na morusku:

[URL]http://www.morusek.pl/ogloszenie/46978/Rozczulajacy-Toffi-szuka-kochajacego-domu/[/URL]

OT. Isadoro, już wysłałam, dziękuję :)

Posted

[quote name='pajda']Toffi bardzo szybko przywiązuje się do nas, więc tym bardziej, chcielibyśmy, żeby jak najszybciej znalazł swój nowy, kochający domek stały... Nie chcemy, żeby za bardzo za nami tęsknił. :( Więc bardzo prosimy o pomoc w ogłoszeniach dla Toffiego. Notka o nim znajduje się już na morusku:

[URL]http://www.morusek.pl/ogloszenie/46978/Rozczulajacy-Toffi-szuka-kochajacego-domu/[/URL]

OT. Isadoro, już wysłałam, dziękuję :)[/QUOTE]

[B]No to ja się wezmę już za jego allegro[/B]

Posted

W sobotę Toffik jedzie do nowego domku. :multi: Jedzie do bardzo miłego Państwa, więc nie mam obaw. Zastanawiam się tylko, czy nie będzie bardzo samotny, bo w nowym domku, będzie jedynym pieskiem, a przepada za towarzystwem innych zwierząt. Poza tym, na pierwszej wizycie przedadopcyjnej, Toffiś zasnął na rękach u Nowej Pani, a potem u Pana... :)
Z pewnością będzie nam go brakowało, ale zdecydowanie lepiej rozstać się w tak krótkim czasie...

Posted

Adopcja nastąpi w sobotę... Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. :)
Największa radość nastąpi, jak dostaniemy wieści, że Toffik się rozbrykał i jest radosny w nowym domku. ;)

Posted

Toffi pojechał do swego nowego, stałego domu.
Pusto,...nikt nie człapie po chałupie. Jak Wy znosicie rozstania z podopiecznymi z Dt, bo ja ciężko.
Nowi Państwo Toffiego byli jeszcze z nami na ostatnim wspólnym spacerze :)
Potem ubrany w szeleczki zasiadł wygodnie na swoim nowym posłaniu, obok Pani i pojechał, tak rozpoczął Nowe życie z Kochającymi Ludźmi.
cdn.:) z nowego domku.

Posted

[quote name='pajda']Toffi pojechał do swego nowego, stałego domu.
Pusto,...nikt nie człapie po chałupie. Jak Wy znosicie rozstania z podopiecznymi z Dt, bo ja ciężko.
Nowi Państwo Toffiego byli jeszcze z nami na ostatnim wspólnym spacerze :)
Potem ubrany w szeleczki zasiadł wygodnie na swoim nowym posłaniu, obok Pani i pojechał, tak rozpoczął Nowe życie z Kochającymi Ludźmi.
cdn.:) z nowego domku.[/QUOTE]

Jak pusto to mam nowego jamniora. Tosię.

Posted

Pajda, rozstania zawsze są trudne z tymczasowiczami, człowiek chodzi po kątach, kataru niby dostaje nagłego...ale to mija, szybko mija, jak dobre wieści z nowego domu nadchodzą :)

Posted

[quote name='tanitka']Pajda, rozstania zawsze są trudne z tymczasowiczami, człowiek chodzi po kątach, kataru niby dostaje nagłego...ale to mija, szybko mija, jak dobre wieści z nowego domu nadchodzą :)[/QUOTE]
Taaa i jak nowy tymczasowicz na horyzoncie się pokazuje ;)

Posted

[quote name='tanitka']Pajda, rozstania zawsze są trudne z tymczasowiczami, człowiek chodzi po kątach, kataru niby dostaje nagłego...ale to mija, szybko mija, jak dobre wieści z nowego domu nadchodzą :)[/QUOTE]
rozmawiałam telefonicznie z Panem Toffiego i tak jak Tanitko pisałaś lekarstwem są dobre wieści z nowego domku, którymi od razu się dzielę.
Toffi na spacerach ciekawski, apetyt coraz większy, śpi w łóżku Państwa, zaczepia do zabawy- podgryza.
Jednym słowem Kochani Ludzie=cudny Psi Żywot :)

Posted

Właśnie otrzymałam radosnego maila od Pani Toffiego:

Psiak jest super!!! Bawi się z nami bez żadnych lęków, gryzie :), wskakuje na łóżko i już nauczył się z niego schodzić, biega po całym mieszkaniu, chociaż czasem jeszcze szybciutko wraca do naszego pokoju... Znalazł sobie ulubione miejsce do siusiania :D Dziś rano czekał aż się obudzimy, po czym wzięłam go na łóżko, obudził lizaniem Arka i domagał się wyjścia na spacer :) po spacerku położył się z nami na łóżku i tak sobie spaliśmy jeszcze dwie godzinki :) został sam na 3 godz. dziś i nic nie nabroił, więc myślę, że będzie super ;)

a zdjecia mówią bez słów:loveu::loveu::loveu: