Aleksandra_B Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Dawno nikt do Dziadzia nie zaglądał.... Quote
Aleksandra_B Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 no tak, ciotka brazowa1 zagląda :oops: Ale ogólnie to tak cichutko tu na wątku.... Quote
brazowa1 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 mysle,ze wiecej ludzi,ktorzy sledza losy,ale nie pisza... mnie powalily fotki na watku Tobiego-gdzie dziadzio lezy sobie na słoneczku i obserwuje bawiaca sie "młodzież" Quote
mosii Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 tak tak, Dziadzio to nasz podwórkowy mentor:) wszystko wie najlepiej wszystkiego pilnuje, tylko jak zasnie to mozna go razem z buda wyniesc;) i pewnie już tak zostanie... Quote
.Julita. Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Dziadulku kochany, jak minęły swieta na zielonej trawce u cioci Mosii? dostales jakies swiateczne przysmaki? :buzi: :buzi::buzi: od Tulina, Buni i reszty rodziny Quote
mulinka Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='mosii']tak a wiesz o czym ja mysle? ze Dziadzio i tak domu nie znajdzie, a gdy umrze bede miła wyrzuty sumienia, ze tak na prawde nigdy go nie miał, zawsze był na przechowaniu, tymczasowo, mysle czy nie powiedzieć Dziadziowi: masz swoj dom- na zawsze......... chyba Dziadzio byłby uszczęśliwiony :) Quote
mosii Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 no co? u mnie zaden domownik i zaden pies nie wyobraza sobie ze naszego Dziadzia mogłoby zabraknąć............. mozna zamknać ten watek;) Quote
Moriaaa Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 mosii napisał(a): mozna zamknać ten watek;) :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
netti1 Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 no wiecie co??????????????nikt się nie cieszy???????????? Quote
akucha Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Mosii, Mosii... :loveu: :loveu: :loveu: No cieszymy się, oczywiście :multi: :multi: :multi: Dziaduniu, a to ci się trafił dom!!! Nie zamykajcie cioteczki wątku, niech wszyscy widzą, jak można pokochać psa staruszka!!! Quote
Blondella Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Temu to się udało:crazyeye: H u r r a a a !!!:laola: Quote
brazowa1 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Mosii,ja az z dogomaniackiego urlopu wrocilam na chwilke,gdy mi "uprzejmie doniesiono",ze dziadek ma DOM!!!U Ciebie!!! :multi: Ciesze sie niesamowicie,masz wielkie i dobre serce.Dziekuje Ci za uratowanie tego psiego staruszka. Quote
.Julita. Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 gratulujemy decyzji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Mosii jestes wspaniała!!!!!! Quote
GreenEvil Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Dopiero teraz przeczytalam mosii :loveu: kobieto o zlotym sercu, jestes wielka :loveu: pzdr GreenEvil Quote
Aleksandra_B Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 :loveu: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :loveu: Quote
mulinka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 mosii napisał(a):no co? u mnie zaden domownik i zaden pies nie wyobraza sobie ze naszego Dziadzia mogłoby zabraknąć............. mozna zamknać ten watek;) pięknie to napisałaś, jesteś kochana :iloveyou: Quote
Irkowa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Cudownie!!!! Dziadku , aaaaaaale Ci sie trafiło! :loveu: Mosii - super kobitka z Ciebie :multi: Quote
mosii Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 :-(:-(:-(:-( Dziś nad ranem Dziadzio umarł.......... nie wiem co ze soba zrobić mój kochany stróż hotelowy..... mój Dziadziunio.... staruszek kochany.... od kilku dni czuł sie gorzej... ale nic mu nie dolegało.... starosc... i umarł po prostu.... połozył sie i umarł............... umarł........................................................................ nie ma już Dziadzia......... Quote
Recommended Posts