Aleksandra_B Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 On już jest pół roku u mosii :shake: Ależ szybko to zleciało...i nie było żadnego zaintersowania?? Quote
Aleksandra_B Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Dziewczyny, będę robić taki kalendarzyk z psiakami, który potem będę roznosić po lecznicach. Każdy miesiąc będzie miał zdjęcia psiaka szukającego domu. Chciałabym zamieścić tam też zdjęcie Dziadzia więc pytam: czy mogę wykorzystać zdjęcie, które jest zamieszczone tu na forum? I jeśli się zgadzacie to poproszę kontakt do osoby, do której w razie czego osoba zainteresowana może się zgłosić. Co prawda będę to roznosić po Warszawie ale kto wie? Quote
netti1 Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 ............................................................................... Quote
paros Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Domek potrzebny, on nie ma czasu aby czekać :-( Quote
Aleksandra_B Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 mosii, dzisiaj będę wstawiać zdjęcia, myślę, że nie będziesz miała nic przeciwko i wykorzystam Twoje zdjęcia ;) Quote
Aleksandra_B Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Wizerunek Dziadzia będzie niedługo roznoszony po warszawskich lecznicach :cool3: Quote
mosii Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 w poniedziałek odbieram nowy aparat to i fotki nowe obiecuje:) Quote
Aleksandra_B Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Dziadulek, jak tam samopoczucie i zdrówko? Quote
netti1 Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 http://niechcianeizapomniane.org/forum/viewtopic.php?t=71 Dziadziu,pokaż się ,czy będą zdjęcia??? Quote
mulinka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [SIZE=4]zaktualizujcie proszę pierwszy post !!! i koniecznie napiszcie gdzie i u kogo jest teraz Dziadzio w domu tymczasowym Quote
mosii Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 kochani przepraszam, że mnie nie było ale złamalam nogę i jestem kompletnie uziemiona, dopiero dziś byłam w stanie doczłapać sie do kompa, Dziadzio ma się świetnie, wraz z przyjsciem wiosny odmłodniał, stał sie bardziej wesoły:) fajny z niego psiak:) Quote
mulinka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Dziadzio odmłodniał u mosii :multi: nadal szukamy dla niego domu stałego Quote
Aleksandra_B Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Ależ on ma śmiesznie siwy pychol, śliczny jest. Quote
Recommended Posts