Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani Julita Gdyni, która adoptowała Tulinka i Bunię będzię pomagać Dziadziowi finansowo:calus: :calus:

p. Julitko, tak ogomne serce jak Pani, nieczęsto mozna spotkac na tym świecie:Cool!:

bardzo serdecznie dziękujemy:Rose:

ps. Dziadzio wycałowany;)

Posted

Dziadzia przeniosłam dziś do łazienki, nie był w stanie sie poruszać, apetyt mu dopisuje, ale wet mówi, że to nie choroba- to starośc.............
Dziadzio cały czas śpi, nie podnosi sie,
trzymajcie kciuki za Dziadunia, boje sie ze On odchodzi......
:(

romenko nic nie dostałam

Posted

:-( czy on cierpi?
Mosii przynajmnie na starośc jest tam gdzie ma miłość,gdzie ma gdzie biegać,gdzie dostał to czego w schronisku by nie miał.

Co do PW wysyłałam,próbowałam dzwonić pisałam na gg a mimo to nic nie odbierasz:shake:
Mosii przepraszam że pisze w takiej chwili ale domyślasz się o co chodzi chyba.Przepraszam naprawdę:oops:

Dziaduniu trzymaj się!!!:-(

Posted

dobre wieści:):):)
Dziadzio przespał całą noc, a rano drapał do drzwi zeby go na dwór wypuscić! Zjadł całą michę jedzenia, pobiegał nawet trochę, naszczekał na wszystkie moje psy i poleciał szybko do swojego kojca, posprawdzał, policzył miski(Dziadzio ma trzy miski z wodą- nie wiem, im więcej tym lepiej, to chyba pozostałośc ze schronu, musiał biedak spragniony chodzic) i władował sie swojej budki:) wiem ze takie chwile załamania mogą sie zdarzać coraz czesciej i nic na to nie pomozemy, ale w takich momentach zawsze bede przy nim..........

trzymajcie nadal kciuki:)

Posted

tak a wiesz o czym ja mysle? ze Dziadzio i tak domu nie znajdzie, a gdy umrze bede miła wyrzuty sumienia, ze tak na prawde nigdy go nie miał, zawsze był na przechowaniu, tymczasowo, mysle czy nie powiedzieć Dziadziowi: masz swoj dom- na zawsze.........