andegawenka Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='emhokr']nic :( chłopak nadal bez perspektyw :(( choroba, boję się, ale chyba nie mam wyjścia - myślę nad zabraniem go stamtąd... kilka dni może uda mi sie go w domu przetrzymac, tylko strasznie się martwię, co rudy na to...[/QUOTE] To dla niego jeszcze nie rywal...zaciekawienie... Quote
panbazyl Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 mozliwe ze takim maleństwem bedzie się nawet na swoj sposób opiekował i go sobie nawet wychowa. Quote
emhokr Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 sunię zabierają lada dzień (mamusię), mała sunia już w nowym domku...jesli chłopiec nie znajdzie domu do soboty to...schron ;( ratunku... ;( Quote
Alicja Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Jeśli masz mozliwość wziąć maluszka ... chyba ze jakiś DT na cito Quote
emhokr Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 jak nikogo nie znajdę - to nie ma wyjścia, musi byc u mnie - tylko będzie problem bo mnie teraz nie będzie w dzień, Rudy wyrusza ze mną... ale jak nie będzie wyjścia - pies ważniejszy, pal sześc niektóre treningi :( Quote
andegawenka Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='emhokr']jak nikogo nie znajdę - to nie ma wyjścia, musi byc u mnie - tylko będzie problem bo mnie teraz nie będzie w dzień, Rudy wyrusza ze mną... ale jak nie będzie wyjścia - pies ważniejszy, pal sześc niektóre treningi :([/QUOTE] podrzuć godnym znajomym, lub użyj silnej perswazji bo kajtek nie ma ogłoszeń... Quote
Alicja Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Może uda się jeszcze jakiś tymczasik znaleźć Quote
Alicja Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 udało się kogoś zwerbowac na DT lub DS dla chłopczyka ?? Quote
panbazyl Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 podrzuce tylko małego - a przy okazji wirtualnie odwiedzę. Quote
Alicja Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='panbazyl']co tu tak cicho?[/QUOTE] aż za cicho Quote
Evelka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Dopiero dotarłam na wątek... I co z Chłopakiem? Zabrał Go Ktoś? Jest już bezpieczny mam nadzieję? I co ze sterylką mamusi? Quote
emhokr Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 cholera jasna, wątek mi się nie zapisał i dziś w końcu go znalazłam! pierdoła saska ze mnie! cudem chyba mi sie udało. Chłopaka wzięła znajoma. Na przetrzymanie. Na kilka dni. Po dwóch dniach zadzwoniła i powiedziała jedno " nie oddam w życiu!" :D Młodzieniec mieszka w domu, już po odrobaczeniu, w pon szczepienie. Jest rozkoszny i bardzo grzeczny. Sunia też w domku mieszka, rozrabiaka szalona :) Co do mamusi - dom jest ale nie chcą zrozumiec sterylki :( będa jej pilnowac... mhm..już ja to widzę... Quote
otita Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 emhokr napisał(a): cudem chyba mi sie udało. Chłopaka wzięła znajoma. Na przetrzymanie. Na kilka dni. Po dwóch dniach zadzwoniła i powiedziała jedno " nie oddam w życiu!" :D Młodzieniec mieszka w domu, już po odrobaczeniu, w pon szczepienie. Jest rozkoszny i bardzo grzeczny. Sunia też w domku mieszka, rozrabiaka szalona :) Bardzo się cieszę, to niezły sposób, jak się zna dobry domek :lol: Quote
panbazyl Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 no to wspaniale że są domki, martwi mnie ta niechęć do sterylki. Moze postrasz problememi zdrowotnymi jeśli nie ma sterylki - zapalenie listwy mlecznej, i co tam jeszcze????? Quote
andegawenka Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 To tytuł watku trzeba zmienić i przenieść do innego działu, no i swietujemy:cunao::laola: Quote
Recommended Posts