malawaszka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 jest cudny i sama bym go chętnie brała :loveu: Quote
supergoga Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Tylko by trzeba transport zorganizować i ktos by musiał go ze schronu wyciągnąć/. Quote
zuzolina Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 no i tu zaczynają się schody, ponieważ ja do końca pewna nie jestem czy mi psa w schronisku wydadzą.....w ogóle nie mam pomysłu jak to zorganizować. Mobilna jestem ale na ten moment nie kasiasta:( Quote
terierfanka Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 ale zuzolina czemu mają Ci nie wydać? chcesz go adoptować i tyle, bierzesz na siebie, potem z dziewczynami jakos przepiszecie jeśli taka będzie potrzeba. Jeśli jesteś mobilna i mogłabyś go zawieźć do Poznania to skombinujemy kasę na transport. Quote
supergoga Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Miejsce czeka, tyle że ja nie dam rady po niego pojechac teraz - mam koniec rachunkowy roku i ślęczę nad papierami, a w poniedziałek wyjeżdząm na szkolenie na 3 dni. Quote
zuzolina Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 z zawiezieniem nie ma problemu(mam nadzieje że jakoś mi się do auta ten olbrzym zmieści:P)A moje obawy co do wydania Sam'a...no cóż...pozostawię to bez komentarza bo znowu dostane jakieś maile z dziwna treścią...spróbuję:) ale musimy się dokładnie dogadać kiedy mam po niego jechać? i czy supergoga ma miejsce już dla niego? Quote
zuzolina Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 supergoga napisał(a):Miejsce czeka wyprzedziłaś moje pytanie:P Quote
supergoga Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Podam Ci zaraz na PW numer tel. do pana z hotelu, a jutro zadzwonie, że gdybys miała psiaka i jechała, żeby wiedział że to nasz pies. mam nadzieje, że naprawde jest taki miły i łagodny jak w opisie - bo tam w hotelu nie ma specjalisty od psich zachowań. Quote
zuzolina Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 daje moje słowo:) sama osobiście sprawdzałam jak reaguje na różne rzeczy i jest ok. Quote
malawaszka Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 czy on nadal jest w schronisku? czy tam w okolicy jest jeszcze jakieś schronisko koło Solca Wlkp??? bo miałam info, ze był tam w schronisku CTR ale że już ma dom i nie wiem czy to o Sama chodziło czy jeszcze inny pies Quote
zuzolina Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 kurde....tak to jest jak nie można jeździć do schroniska....wstyd mi bo na żadne pytanie nie potrafię odpowiedzieć...Można by zorganizować jakąć zrzute na paliwo? jestem totalnie bez kasy a coś do auta by trzeba wlać gdybym wiozła Sam'a..Nie ukrywam że brak kasy mnie trochę ogranicza... Quote
malawaszka Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 no to może da się zadzwonić do schroniska i zapytać o niego czy w ogóle jest sens jechać? Quote
zuzolina Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 no to teraz jestem już doinformowana...i nie wiem czy to jest dobra wiadomość czy zła....Sam został zaadoptowany przez jakiegoś faceta z Jarocina....niewykastrowany;(( schronisko niestety nie narzuca właścicielom kastracji... Nooo i to było by na tyle. Nie mogę nic więcej napisać bo wszystko co pisze na dogomani jest odbierane przez władze i pracowników schroniska jako obraza i "gnojenie ich imienia" ....:-( cokolwiek by to było...żal:shake::angryy: Quote
supergoga Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Szkoda że nie zdążylismy zorganizować przyjazdu Sama do nas. Możemy mieć tylko nadzieję, że trafił dobrze. Quote
malawaszka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 jak zawsze w adopcjach schroniskowych pozostaje mieć nadzieję, że Sam nie spędzi reszty życia na łańcuchu :kciuki: oby to była ta część adoptujących, którzy kochają swoich podopiecznych :kciuki: Quote
terierfanka Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 miejmy nadzieję, że będzie miał jednak dobre życie, zamykam wątek w takim razie Quote
Recommended Posts