Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 486
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Być może będę już ją miała w piątek późnym wieczorem, więc w sobotę przyjedziemy.:multi:
Wszystko zależy od transporterki, czyli kierownicy:evil_lol: , czyli E-S, której plany zawodowo-powozowe mogą się zmieniać. Pewne jest to, że Tinę przywiezie z Zamościa.;)
A jak w sobotę nie wypali - to czekasz do wtorku przedpołudnia.:thumbs:

Posted

Oki no fajnie by było tak miło tydzien zakonczyc jak by w sobote sie udało,jutro ide zakupy zrobic,smycz i inne duperele,jedzenia duzo narazie nie bede brał bo niewiem czy bedzie jej smakowało z biedronki:) umnie w sklepie zoologicznym sprzedaja na kilogramy niewiem jakiej firmy ta karma jest,ale ludzie biora,takie kolorowe te chrupki:)

Posted

Powiem tak wszystko kupione,posłanko zrobione,od kleszczy nie musze na allegro zamawiac bo kupiłem u siebie w lecznicy,pan weteryn. doradził co i jak,wiec czekam juz tylko na pannice:):loveu:

Posted

Tomi34 napisał(a):
Powiem tak wszystko kupione,posłanko zrobione,od kleszczy nie musze na allegro zamawiac bo kupiłem u siebie w lecznicy,pan weteryn. doradził co i jak,wiec czekam juz tylko na pannice:):loveu:

Dobra ide jej to powiedzieć ....

Posted

Tak, jednak, nie miałam dostepu do internetu, z powodu pracy i mogę korzystać w ograniczonym zakresie (oko :angryy::mad:).

Po pracy wracając z Tomaszowa, czyli wieczorem w poniedziałek, zabieram Tinę od Funi i przyjeżdżam z nią do Lublina. Dalej Wy już działajcie :D

Posted

No i jest poniedziałek (wtorek).Tina jest u mnie.Nie ukrywam, że na mój widok nieco oszalała z radości.Ładnie spała całą drogę do Lubartowa.Kiedy wyskoczyła z auta, od razu dopadła znajomej furtki i skamlała radośnie, żeby ją wpuścić.Od razu na schody i drapała do drzwi.No po prostu szał pał.Jak wpadła do domu (moje psy TZ przezornie zamknął w kuchni), rzuciła się na męża mego jedynego i dawaj go całować, i wkładać ryjka w jego dłonie, żeby głaskał ... i tak bez końca by było, ale ...
ale jutro trzeba wstać i odstawić do właściwego domu.Mam nadzieję, że już na zawsze.

Posted

Witaj Tomi .Ona jest słodka jak cukiereczek tylko jak jest niepewna i w obcym miejscu to przybiera taką chwilową postawę .
Ja bym tam na Ciebie nie warczała jak byłabym Tinką ,takiego pana mieć to fajna sprawa .;)

Posted

Uf przed chwilką net odzyskałem dopierko moge napisac,jest wszystko ok,odrazu sie na rece pchała:)zadnego warczenia,narazie suchej karmy nierusza dałem jej troche wątróbki i rybke w oleju z weglem bo rano biegunke miała jak przyjechała,z godzinke piszczała za matrioszka,ale teraz jest juz git:),teraz piszczy jak ja wychodze z domu:)
http://img18.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=20110301066.jpg
http://img16.imageshack.us/g/20110301066.jpg/

Posted

U mnie nie miała kiedy mieć rozwolnienia, bo od razu siusiu i spać (po 23-ciej).Nic nie jadła aż do odstawienia do DS.Postawiłam tylko wodę. Piewsza qpa była u Tomi34.
Ja zagadkę rozwiązałam... E-S dogodziła jej surową cielęciną.Macie pojęcie co za rozpusta ?! :oops: Cielęciną ! :mdleje::mdleje::mdleje:
Tomi - spoko luz - to chwilowe.Dawaj jej tylko suchą karmę.Nie je, to nie je.Jak zgłodnieje, to zje.Po mokrej "nowej" może jej się pogorszyć.Bądź twardy. :evil_lol:

Funiu - spoko luz - możesz odstawić te tabletki na uspokojenie.:eviltong:

Posted

Tomi, ja nie widzę dużych zdjęć.:placz: tylko album malutkich.
Tomi, po wybraniu foty (Browse) i przesłaniu jej w rozmiarze 640x480 , czy mógłbyś kopiować z okienka Forum Code ? Pojedyńczo .
Będziemy widzieli twoją pannę dokładniej ( w szczególności taka kurza ślepota , jak ja :diabloti:)