jostel5 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Dziękujemy Wam ,dziewczyny...! :) Kochane jesteście BARDZO! :)A Pronto lada moment pójdzie do domu,tam gdzie jest Rudzik,już jej nie ogłaszajcie..... Quote
arabiansaneta Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 O, super! Kiedy zapadła decyzja? Bo wczoraj byłam w schronie i nikt nic o tym nie mówił. Quote
cavani Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 Dobrych wieści nigdy dość, więc ja również dodam, że najprawdopodobniej do nowego domu pójdzie też nareszcie Amika, ale sprawa rozstrzygnie się po niedzieli :fadein: Po wakacyjnym zastoju nareszcie adopcje ruszają :multi: :bigcool::Cool!: Quote
Bejotka Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Z ogłoszenia? :) [B]Lucky'ego i Jeżyka[/B] ogłosiłam dzisiaj na: tablica.pl lubliniak.pl owi.pl cwirek.pl olx.pl swistek.pl pajeczyna.pl zwierzaki.a4z.pl ojej.pl drobny.com.pl zwierzeta.swiatogloszen.net.pl aukcjezwierzat.pl 24polska.pl 24on.pl hiperogloszenia.pl tusprzedaj.pl przygarnijzwierzaka.pl pineska.pl piesek.org neeon.pl morusek.pl e-zwierzak.pl cafeanimal.pl adin.pl Quote
cavani Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 [quote name='Bejotka']Z ogłoszenia? :)[/QUOTE] Tak, w sprawie Amiki pani dzwoniła z ogłoszenia :fadein: Quote
jostel5 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 I widzisz,Bejotko,jakie te Twoje ogłoszenia są szczęśliwe....?! Czarodziejką jesteś i już!:) Quote
Bejotka Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Nawet nie wiecie jak się cieszę :) :) :) Bardzo mnie to mobilizuje - już bym robiła kolejne ogłoszenia!! :) Quote
Paja Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 A ja i moim podopieczni dostaliśmy zaproszenie na festyn :) Tak się ciesze i mam nadzieje iż godnie będę reprezentować BP Quote
jostel5 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Paju,nie wątpię,że sprawdzisz się w tej roli znakomicie...:) Byłyśmy dzisiaj z Cavani i Shy w schronie...:) Efekt? Proszę bardzo-zapraszam na wątek...[url]http://www.dogomania.pl/threads/212844-Bia%C5%82a-Podlaska.Je%C5%BCyk-pi%C4%99kny-i-...niechciany!-(-Ma-wreszcie-bdt!!!-)?p=17434635#post17434635[/url] I jeszcze jedna wiadomość,przykra ,niestety....Baster odszedł za TM [*]...:( Quote
Bejotka Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='jostel5']I jeszcze jedna wiadomość,przykra ,niestety....Baster odszedł za TM [*]...:([/QUOTE] O, matko! :( Za TM, Basterku, kostki Cię nie będą już bolały...... Biegaj szczęśliwy i zdrowy.... ['] Quote
Bejotka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Zapytam o Pronto i o Amikę - czy są już jakieś decyzje? :) Quote
cavani Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Pronto jest zarezerwowana - ma iść tam gdzie został adoptowany Rudek, ale jeszcze jest w schronisku. W sprawie Amiki pani do dzisiaj się nie odezwała. Nie wiem, czy za wcześnie się nie ucieszyłam. :shake: Quote
Bejotka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [B]Dasza i Bosman[/B] ogłoszone na: tablica.pl lubliniak.pl owi.pl cwirek.pl olx.pl swistek.pl pajeczyna.pl zwierzaki.a4z.pl ojej.pl drobny.com.pl zwierzeta.swiatogloszen.net.pl aukcjezwierzat.pl 24polska.pl 24on.pl hiperogloszenia.pl tusprzedaj.pl przygarnijzwierzaka.pl pineska.pl piesek.org neeon.pl morusek.pl e-zwierzak.pl cafeanimal.pl adin.pl [URL]http://tablica.pl/oferta/czarujaca-daszka-IDgxpT.html[/URL] [URL]http://tablica.pl/oferta/bosman-czeka-na-wiatr-w-zagle-IDgxud.html[/URL] Quote
Jezabel Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 :-) Nieśmiało, bo pierwszy raz,ale witam wszystkich:-) Zgłaszam chęć pomocy wszelakiej:-) Quote
andegawenka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 :smile:[quote name='Jezabel']:-) Nieśmiało, bo pierwszy raz,ale witam wszystkich:-) Zgłaszam chęć pomocy wszelakiej:-)[/QUOTE] Dla Ciebie [IMG]http://www.picturesanimations.com/f/flowers/663k8sm.gif[/IMG] na powitanie Quote
kinga_kinga7 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='Jezabel']:-) Nieśmiało, bo pierwszy raz,ale witam wszystkich:-) Zgłaszam chęć pomocy wszelakiej:-)[/QUOTE] witamy Cię serdecznie Izo:ylsuper::Rose: ciesze się [B]bardzo,że jesteś z nami!!!!!!!!!!![/B] Quote
Jezabel Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Ale miłe przywitanie:-) Dziękuję wam:-) Mam nadzieję, ze uda mi się pomóc choć jednemu psiakowi:-) To zawsze choć jedno szczęśliwe psie serce więcej:-) Quote
Jezabel Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Mogę pomóc w utworzeniu nowej strony internetowej schroniska. To taka wstępna propozycja :-) Ponadto z zamiłowania jestem fotografem, więc też jak trzeba coś zrobić dawajcie znać :-) Potrzebuję tylko szczegółów :-) Quote
Bejotka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Oj, dobre zdjęcia psiaków, by się przydały! Ja również mam fotograficznego fisia, jednak do Białej z Olsztyna - sporo za daleko :) Quote
kinga_kinga7 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='Jezabel']Mogę pomóc w utworzeniu nowej strony internetowej schroniska. [/QUOTE] Ania na pewno wieczorem wejdzie tu i napisze Ci szczegóły,co i jak:) Quote
muzzy Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='Jezabel']Ponadto z zamiłowania jestem fotografem, więc też jak trzeba coś zrobić dawajcie znać :-)[/QUOTE] Trzymam kciuki za jak najlepsze efekty tej współpracy :) Bo zdjęcia można w Schronisku robić całymi dniami, tacy tam są fajni modele i modelki :) Quote
Jezabel Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Podejrzewam, że są wspaniali. Ja swojego czworonożnego synka opstrykalam już z każdej strony, czas może na innych modeli i modelki:-) A tak z innej beczki, nie orientuje się ktoś z was czy do schroniska nie przywieziono dwóch labradorów? Jeden biszkopt, drugi czekoladowy. Zaginęły w ubiegły czwartek, tydzień temu w Rakowiskach. Podkopały ogrodzenie i poszły same na spacer...Niestety już nie wróciły. Podobno widziane były w okolicach obwodnicy, koło Vikkinga. Może ktoś z was coś wie? Wiem, że właścicielka ich szuka... Quote
jostel5 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Ja też serdecznie witam na wąteczku naszego schronu!:) Z którego zresztą właśnie wróciłam...:) No i z dobrych wieści mam takie: -kudłata,czarna Dasza ma w sobotę sterylkę ,a w poniedziałek jedzie do fajnego ds, -Foksik-szczylek poszedł wczoraj do ds (podobno dobrego:)) -najmniejszy szczylekw schronie (mniejsza siostrzyczka) też już w domku,większa-jedzie jutro...!:) A Smerfika jeszcze pamiętacie??? Taki biały trochę w typie cziłały...;) Też ma dom! Podobno świetny!:) Edit.Nie,takich psiuków nie przywieziono... Quote
kinga_kinga7 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [QUOTE] A Smerfika jeszcze pamiętacie??? Taki biały trochę w typie cziłały...;) Też ma dom! Podobno świetny!:) [/QUOTE] Jostel a nie wiesz gdzie poszedł Smerfik? Bo miałam tel w jego sprawie..:) Quote
Recommended Posts