Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobrych wieści nigdy dość, więc ja również dodam, że najprawdopodobniej do nowego domu pójdzie też nareszcie Amika, ale sprawa rozstrzygnie się po niedzieli :fadein:

Po wakacyjnym zastoju nareszcie adopcje ruszają :multi: :bigcool::Cool!:

Posted

Z ogłoszenia? :)

[B]Lucky'ego i Jeżyka[/B] ogłosiłam dzisiaj na:

tablica.pl
lubliniak.pl
owi.pl
cwirek.pl
olx.pl
swistek.pl
pajeczyna.pl
zwierzaki.a4z.pl
ojej.pl
drobny.com.pl
zwierzeta.swiatogloszen.net.pl
aukcjezwierzat.pl
24polska.pl
24on.pl
hiperogloszenia.pl
tusprzedaj.pl
przygarnijzwierzaka.pl
pineska.pl
piesek.org
neeon.pl
morusek.pl
e-zwierzak.pl
cafeanimal.pl
adin.pl

Posted

Paju,nie wątpię,że sprawdzisz się w tej roli znakomicie...:)

Byłyśmy dzisiaj z Cavani i Shy w schronie...:) Efekt? Proszę bardzo-zapraszam na wątek...[url]http://www.dogomania.pl/threads/212844-Bia%C5%82a-Podlaska.Je%C5%BCyk-pi%C4%99kny-i-...niechciany!-(-Ma-wreszcie-bdt!!!-)?p=17434635#post17434635[/url]

I jeszcze jedna wiadomość,przykra ,niestety....Baster odszedł za TM [*]...:(

Posted

[quote name='jostel5']I jeszcze jedna wiadomość,przykra ,niestety....Baster odszedł za TM
[*]...:([/QUOTE]

O, matko! :(
Za TM, Basterku, kostki Cię nie będą już bolały...... Biegaj szczęśliwy i zdrowy....
[']

Posted

Pronto jest zarezerwowana - ma iść tam gdzie został adoptowany Rudek, ale jeszcze jest w schronisku.

W sprawie Amiki pani do dzisiaj się nie odezwała. Nie wiem, czy za wcześnie się nie ucieszyłam. :shake:

Posted

[B]Dasza i Bosman[/B] ogłoszone na:

tablica.pl
lubliniak.pl
owi.pl
cwirek.pl
olx.pl
swistek.pl
pajeczyna.pl
zwierzaki.a4z.pl
ojej.pl
drobny.com.pl
zwierzeta.swiatogloszen.net.pl
aukcjezwierzat.pl
24polska.pl
24on.pl
hiperogloszenia.pl
tusprzedaj.pl
przygarnijzwierzaka.pl
pineska.pl
piesek.org
neeon.pl
morusek.pl
e-zwierzak.pl
cafeanimal.pl
adin.pl

[URL]http://tablica.pl/oferta/czarujaca-daszka-IDgxpT.html[/URL]
[URL]http://tablica.pl/oferta/bosman-czeka-na-wiatr-w-zagle-IDgxud.html[/URL]

Posted

:smile:[quote name='Jezabel']:-) Nieśmiało, bo pierwszy raz,ale witam wszystkich:-) Zgłaszam chęć pomocy wszelakiej:-)[/QUOTE]

Dla Ciebie [IMG]http://www.picturesanimations.com/f/flowers/663k8sm.gif[/IMG] na powitanie

Posted

[quote name='Jezabel']:-) Nieśmiało, bo pierwszy raz,ale witam wszystkich:-) Zgłaszam chęć pomocy wszelakiej:-)[/QUOTE]

witamy Cię serdecznie Izo:ylsuper::Rose: ciesze się [B]bardzo,że jesteś z nami!!!!!!!!!!![/B]

Posted

Mogę pomóc w utworzeniu nowej strony internetowej schroniska. To taka wstępna propozycja :-) Ponadto z zamiłowania jestem fotografem, więc też jak trzeba coś zrobić dawajcie znać :-) Potrzebuję tylko szczegółów :-)

Posted

[quote name='Jezabel']Ponadto z zamiłowania jestem fotografem, więc też jak trzeba coś zrobić dawajcie znać :-)[/QUOTE]
Trzymam kciuki za jak najlepsze efekty tej współpracy :) Bo zdjęcia można w Schronisku robić całymi dniami, tacy tam są fajni modele i modelki :)

Posted

Podejrzewam, że są wspaniali. Ja swojego czworonożnego synka opstrykalam już z każdej strony, czas może na innych modeli i modelki:-) A tak z innej beczki, nie orientuje się ktoś z was czy do schroniska nie przywieziono dwóch labradorów? Jeden biszkopt, drugi czekoladowy. Zaginęły w ubiegły czwartek, tydzień temu w Rakowiskach. Podkopały ogrodzenie i poszły same na spacer...Niestety już nie wróciły. Podobno widziane były w okolicach obwodnicy, koło Vikkinga. Może ktoś z was coś wie? Wiem, że właścicielka ich szuka...

Posted

Ja też serdecznie witam na wąteczku naszego schronu!:) Z którego zresztą właśnie wróciłam...:)

No i z dobrych wieści mam takie:
-kudłata,czarna Dasza ma w sobotę sterylkę ,a w poniedziałek jedzie do fajnego ds,
-Foksik-szczylek poszedł wczoraj do ds (podobno dobrego:))
-najmniejszy szczylekw schronie (mniejsza siostrzyczka) też już w domku,większa-jedzie jutro...!:)

A Smerfika jeszcze pamiętacie??? Taki biały trochę w typie cziłały...;) Też ma dom! Podobno świetny!:)

Edit.Nie,takich psiuków nie przywieziono...