Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 500
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='Lili8522']z tego co ja wiem spanielka pogryzła kilka osób i powinna być uśpiona[/QUOTE]
Czy wiadomo kogo spanielka pogryzła, gdzie, kiedy, jak mocno i w jakiej sytuacji?

Edited by Asia & Ginger
Guest Karkalalka
Posted

[quote name='Lili8522']Dziewczyny od spanieli już wiedzą a może i działają :lol:[/QUOTE]

Oby! A które? Asia i Ginger? Dzięki za info :)

Posted

Karkalalka napisał(a):
No, tłumów nie było, ale 2 tyg. temu jeszcze mniej. Czyżby świąteczne lenistwo? ;)

2 tyg temu też Nas nie było bo byłyśmy w piątek :cool3:
Świąteczne lenistwo... :shake: a psiaczki czekają na świąteczne ciepło i domki... :-(

Guest Karkalalka
Posted

Lili8522 napisał(a):
2 tyg temu też Nas nie było bo byłyśmy w piątek :cool3:
Świąteczne lenistwo... :shake: a psiaczki czekają na świąteczne ciepło i domki... :-(

Mhhm, ciekawe jak tam dzisiaj z wolontariuszami, ja niestety nie mogę się pojawić, ale postaram się być w piątek. W czwartek odbieram kalendarze z wolontariatu z drukarni :) Ktoś zainteresowany? Darowizna min. 25zł :) Wszystko idzie na schr. Oby po Świętach i Sylwestrze nie przybyło lokatorów :( Zawsze uciekają przez te durne huki :(

Posted

Karkalalka napisał(a):
Mhhm, ciekawe jak tam dzisiaj z wolontariuszami, ja niestety nie mogę się pojawić, ale postaram się być w piątek. W czwartek odbieram kalendarze z wolontariatu z drukarni :) Ktoś zainteresowany? Darowizna min. 25zł :) Wszystko idzie na schr. Oby po Świętach i Sylwestrze nie przybyło lokatorów :( Zawsze uciekają przez te durne huki :(

Po świętach przybędzie niechcianych prezentów w schronisku :angryy:.......... Ciekawe czy jakiś mój ulubieniec załapał się na
zdjęcie :lol:

My będziemy w sobotę, kto się jeszcze jest chętny do spacerowania i nie tylko? :)
Zapraszamy :)

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Lili, a który ulubieniec? Dużo ich masz... ;)

Wyszły Ci może zdjęcia tych dwóch siostrzyczek-chudzinek z boksu Perełki?

Proszę się nie nabijać... :evil_lol:

Coś tam wyszło... ale do ogłoszeń się nie nadają... :shake: jak
odnajdę aparat to wrzucę :)
ps. ze strony schroniska wynika że one mają 6 miesięcy....

Guest Karkalalka
Posted

Lili8522 napisał(a):
Proszę się nie nabijać... :evil_lol:

Coś tam wyszło... ale do ogłoszeń się nie nadają... :shake: jak
odnajdę aparat to wrzucę :)
ps. ze strony schroniska wynika że one mają 6 miesięcy....

Tak wtrącę... ze strony schroniska wiele wynika... ;p Przyjmujemy po prostu, że są to informacje orientacyjne :D
Określ jakoś swoich ulubieńców to Ci powiem :)

Posted

Karkalalka napisał(a):
Tak wtrącę... ze strony schroniska wiele wynika... ;p Przyjmujemy po prostu, że są to informacje orientacyjne :D
Określ jakoś swoich ulubieńców to Ci powiem :)

Haha, czyli sugerujesz że są to informacje mijające się z prawdą? :diabloti:

Hmmm... temat ulubieńców jest bardzo rozciągliwy... łatwiej chyba zobaczyć kalendarz :evil_lol:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Akurat w tą informację wierzę, toż to totalne kruszynki, bojące się całego świata i kompletnie z nim niezscojalizowane. Oby tylko zdążyły przed mrozami :(

Gdyby im porobić ogłoszenia myślę że szybko znalazły by dom... poza tym swoim zachowaniem w kojcu nie
zachęcają adoptujących...

Co do zdjęć to mam tylko takie:

Uploaded with ImageShack.us

I tu ta suczka którą udało się namówić na spacer :D

Guest Karkalalka
Posted

Lili8522 napisał(a):
Haha, czyli sugerujesz że są to informacje mijające się z prawdą? :diabloti:

Hmmm... temat ulubieńców jest bardzo rozciągliwy... łatwiej chyba zobaczyć kalendarz :evil_lol:

Nie no, w żadnym wypadku... :lol:
Po prostu, no wiesz, nie zawsze w schronisku dokładnie wiadomo i takie tam :D
Po prostu orientacyjne. Zdarza się, że troszeczkę (TROSZECZKĘ) nie zgodne z prawdą.
Ale jak ktoś przychodzi do schr. to i tak nabywa więcej informacji i te na stronie okazują się mało priorytetowe, a zachęcają do odwiedzenia schronu. Tak to delikatnie ujmę :)
Ślij maila na priv ;) Czy ja go mam może? Bo nie wiem, czy Ty mi tamte fotki przesyłałaś, czy je tylko robiłaś? ;D

P.S. SAM FAKT, ŻE TEKILA NA STRONIE JEST DO ADOPCJI, A W RZECZYWISTOŚCI... ECH!

Posted

Karkalalka napisał(a):
Nie no, w żadnym wypadku... :lol:
Po prostu, no wiesz, nie zawsze w schronisku dokładnie wiadomo i takie tam :D
Po prostu orientacyjne. Zdarza się, że troszeczkę (TROSZECZKĘ) nie zgodne z prawdą.
Ale jak ktoś przychodzi do schr. to i tak nabywa więcej informacji i te na stronie okazują się mało priorytetowe, a zachęcają do odwiedzenia schronu. Tak to delikatnie ujmę :)
Ślij maila na priv ;) Czy ja go mam może? Bo nie wiem, czy Ty mi tamte fotki przesyłałaś, czy je tylko robiłaś? ;D

P.S. SAM FAKT, ŻE TEKILA NA STRONIE JEST DO ADOPCJI, A W RZECZYWISTOŚCI... ECH!

Co racja to racja... mój mail masz [email protected]

Guest Karkalalka
Posted

Lili8522 napisał(a):
Co racja to racja... mój mail masz [email protected]

Poszło :multi: Niektóre z tych psiaków co tam są już adoptowano, ale też chodzi o to żeby ludzików zainteresować schroniskiem ;)

Posted

Karkalalka napisał(a):
Poszło :multi: Niektóre z tych psiaków co tam są już adoptowano, ale też chodzi o to żeby ludzików zainteresować schroniskiem ;)

Nie ma ani pół mojego ulubieńca ani psiaków z którymi wychodzimy.... oprócz Molly
ale co się z nią stało bo mi znikneła? adoptowana?

Guest Karkalalka
Posted

Lili8522 napisał(a):
Nie ma ani pół mojego ulubieńca ani psiaków z którymi wychodzimy.... oprócz Molly
ale co się z nią stało bo mi znikneła? adoptowana?

To przynajmniej dobrze ze względu na to, że oznacza to, że wychodzimy z różnymi :D Nie wiem co z Molly, nie mogłam jej znaleźć ostatnio, zapomniałam Pani Reni w końcu zapytać. Bo te dwie pozostałe chyba były, no nie?

Posted

Karkalalka napisał(a):
To przynajmniej dobrze ze względu na to, że oznacza to, że wychodzimy z różnymi :D Nie wiem co z Molly, nie mogłam jej znaleźć ostatnio, zapomniałam Pani Reni w końcu zapytać. Bo te dwie pozostałe chyba były, no nie?

Tak, tylko jej brakowało w boksie.