peate Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 https://www.facebook.com/events/423723971034254/ zapraszam na zbiórkę darów dla zwierzaków z bielskiego schroniska :) czwartek 20.12.2012 - godz. 18.00-21.00 - bielsko-biała - klub Decade przy okazji będzie można posłuchać muzyki, porozmawiać z Fokusem (znanym z filmu "Jestem Bogiem") oraz nabyć ciuszki i gadżety naszych, rodzimych bielskich firm Quote
Asia & Ginger Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 (edited) [quote name='Lili8522']z tego co ja wiem spanielka pogryzła kilka osób i powinna być uśpiona[/QUOTE] Czy wiadomo kogo spanielka pogryzła, gdzie, kiedy, jak mocno i w jakiej sytuacji? Edited December 18, 2012 by Asia & Ginger Quote
Guest Karkalalka Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 A to Spanielka która pogryzła, jest agresywna i nie lubi dzieci: http://karkalalka.pstrykniete.pl/Tekila%20Spanielka/ Sorry za jakość ale wrzucałam prosto z aparatu, 0 przeróbki, walący się horyzont, nie było czasu na edit ;p Proszę, czy jest jakaś fundacja która by się nią zainteresowała? Quote
Lili8522 Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 [quote name='Karkalalka']A to Spanielka która pogryzła, jest agresywna i nie lubi dzieci: http://karkalalka.pstrykniete.pl/Tekila Spanielka/ Sorry za jakość ale wrzucałam prosto z aparatu, 0 przeróbki, walący się horyzont, nie było czasu na edit ;p Proszę, czy jest jakaś fundacja która by się nią zainteresowała? Dziewczyny od spanieli już wiedzą a może i działają :lol: Quote
Guest Karkalalka Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 [quote name='Lili8522']Dziewczyny od spanieli już wiedzą a może i działają :lol:[/QUOTE] Oby! A które? Asia i Ginger? Dzięki za info :) Quote
Lili8522 Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 (edited) [quote name='Karkalalka']Oby! A które? Asia i Ginger? Dzięki za info :) Tutaj jest wątek spanieli http://www.dogomania.pl/forum/threads/76073-Spaniele-do-adopcji i tu są wszyscy :) Co tak mało ludzi dziś w schronisku było? Edited December 22, 2012 by Lili8522 Quote
peate Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 [quote name='Karkalalka']A to Spanielka która pogryzła, jest agresywna i nie lubi dzieci: http://karkalalka.pstrykniete.pl/Tekila Spanielka/ Sorry za jakość ale wrzucałam prosto z aparatu, 0 przeróbki, walący się horyzont, nie było czasu na edit ;p Proszę, czy jest jakaś fundacja która by się nią zainteresowała? na zdjęciach nie wygląda na bestię z piekła rodem .. Quote
Lili8522 Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 [quote name='peate']na zdjęciach nie wygląda na bestię z piekła rodem ..[/QUOTE] Jej słodka mordka za kratami też tak nie wygląda... Quote
Guest Karkalalka Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 [quote name='Lili8522']Tutaj jest wątek spanieli http://www.dogomania.pl/forum/threads/76073-Spaniele-do-adopcji i tu są wszyscy :) Co tak mało ludzi dziś w schronisku było? No, tłumów nie było, ale 2 tyg. temu jeszcze mniej. Czyżby świąteczne lenistwo? ;) Quote
Lili8522 Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Karkalalka napisał(a):No, tłumów nie było, ale 2 tyg. temu jeszcze mniej. Czyżby świąteczne lenistwo? ;) 2 tyg temu też Nas nie było bo byłyśmy w piątek :cool3: Świąteczne lenistwo... :shake: a psiaczki czekają na świąteczne ciepło i domki... :-( Quote
Guest Karkalalka Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Lili8522 napisał(a):2 tyg temu też Nas nie było bo byłyśmy w piątek :cool3: Świąteczne lenistwo... :shake: a psiaczki czekają na świąteczne ciepło i domki... :-( Mhhm, ciekawe jak tam dzisiaj z wolontariuszami, ja niestety nie mogę się pojawić, ale postaram się być w piątek. W czwartek odbieram kalendarze z wolontariatu z drukarni :) Ktoś zainteresowany? Darowizna min. 25zł :) Wszystko idzie na schr. Oby po Świętach i Sylwestrze nie przybyło lokatorów :( Zawsze uciekają przez te durne huki :( Quote
Lili8522 Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Karkalalka napisał(a):Mhhm, ciekawe jak tam dzisiaj z wolontariuszami, ja niestety nie mogę się pojawić, ale postaram się być w piątek. W czwartek odbieram kalendarze z wolontariatu z drukarni :) Ktoś zainteresowany? Darowizna min. 25zł :) Wszystko idzie na schr. Oby po Świętach i Sylwestrze nie przybyło lokatorów :( Zawsze uciekają przez te durne huki :( Po świętach przybędzie niechcianych prezentów w schronisku :angryy:.......... Ciekawe czy jakiś mój ulubieniec załapał się na zdjęcie :lol: My będziemy w sobotę, kto się jeszcze jest chętny do spacerowania i nie tylko? :) Zapraszamy :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Lili, a który ulubieniec? Dużo ich masz... ;) Wyszły Ci może zdjęcia tych dwóch siostrzyczek-chudzinek z boksu Perełki? Quote
Lili8522 Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Lili, a który ulubieniec? Dużo ich masz... ;) Wyszły Ci może zdjęcia tych dwóch siostrzyczek-chudzinek z boksu Perełki? Proszę się nie nabijać... :evil_lol: Coś tam wyszło... ale do ogłoszeń się nie nadają... :shake: jak odnajdę aparat to wrzucę :) ps. ze strony schroniska wynika że one mają 6 miesięcy.... Quote
Guest Karkalalka Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Lili8522 napisał(a):Proszę się nie nabijać... :evil_lol: Coś tam wyszło... ale do ogłoszeń się nie nadają... :shake: jak odnajdę aparat to wrzucę :) ps. ze strony schroniska wynika że one mają 6 miesięcy.... Tak wtrącę... ze strony schroniska wiele wynika... ;p Przyjmujemy po prostu, że są to informacje orientacyjne :D Określ jakoś swoich ulubieńców to Ci powiem :) Quote
Lili8522 Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Karkalalka napisał(a):Tak wtrącę... ze strony schroniska wiele wynika... ;p Przyjmujemy po prostu, że są to informacje orientacyjne :D Określ jakoś swoich ulubieńców to Ci powiem :) Haha, czyli sugerujesz że są to informacje mijające się z prawdą? :diabloti: Hmmm... temat ulubieńców jest bardzo rozciągliwy... łatwiej chyba zobaczyć kalendarz :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Akurat w tą informację wierzę, toż to totalne kruszynki, bojące się całego świata i kompletnie z nim niezscojalizowane. Oby tylko zdążyły przed mrozami :( Quote
Lili8522 Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Akurat w tą informację wierzę, toż to totalne kruszynki, bojące się całego świata i kompletnie z nim niezscojalizowane. Oby tylko zdążyły przed mrozami :( Gdyby im porobić ogłoszenia myślę że szybko znalazły by dom... poza tym swoim zachowaniem w kojcu nie zachęcają adoptujących... Co do zdjęć to mam tylko takie: Uploaded with ImageShack.us I tu ta suczka którą udało się namówić na spacer :D Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Guest Karkalalka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Lili8522 napisał(a):Haha, czyli sugerujesz że są to informacje mijające się z prawdą? :diabloti: Hmmm... temat ulubieńców jest bardzo rozciągliwy... łatwiej chyba zobaczyć kalendarz :evil_lol: Nie no, w żadnym wypadku... :lol: Po prostu, no wiesz, nie zawsze w schronisku dokładnie wiadomo i takie tam :D Po prostu orientacyjne. Zdarza się, że troszeczkę (TROSZECZKĘ) nie zgodne z prawdą. Ale jak ktoś przychodzi do schr. to i tak nabywa więcej informacji i te na stronie okazują się mało priorytetowe, a zachęcają do odwiedzenia schronu. Tak to delikatnie ujmę :) Ślij maila na priv ;) Czy ja go mam może? Bo nie wiem, czy Ty mi tamte fotki przesyłałaś, czy je tylko robiłaś? ;D P.S. SAM FAKT, ŻE TEKILA NA STRONIE JEST DO ADOPCJI, A W RZECZYWISTOŚCI... ECH! Quote
Lili8522 Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Karkalalka napisał(a):Nie no, w żadnym wypadku... :lol: Po prostu, no wiesz, nie zawsze w schronisku dokładnie wiadomo i takie tam :D Po prostu orientacyjne. Zdarza się, że troszeczkę (TROSZECZKĘ) nie zgodne z prawdą. Ale jak ktoś przychodzi do schr. to i tak nabywa więcej informacji i te na stronie okazują się mało priorytetowe, a zachęcają do odwiedzenia schronu. Tak to delikatnie ujmę :) Ślij maila na priv ;) Czy ja go mam może? Bo nie wiem, czy Ty mi tamte fotki przesyłałaś, czy je tylko robiłaś? ;D P.S. SAM FAKT, ŻE TEKILA NA STRONIE JEST DO ADOPCJI, A W RZECZYWISTOŚCI... ECH! Co racja to racja... mój mail masz [email protected] Quote
Guest Karkalalka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Lili8522 napisał(a):Co racja to racja... mój mail masz [email protected] Poszło :multi: Niektóre z tych psiaków co tam są już adoptowano, ale też chodzi o to żeby ludzików zainteresować schroniskiem ;) Quote
Lili8522 Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Karkalalka napisał(a):Poszło :multi: Niektóre z tych psiaków co tam są już adoptowano, ale też chodzi o to żeby ludzików zainteresować schroniskiem ;) Nie ma ani pół mojego ulubieńca ani psiaków z którymi wychodzimy.... oprócz Molly ale co się z nią stało bo mi znikneła? adoptowana? Quote
Guest Karkalalka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Lili8522 napisał(a):Nie ma ani pół mojego ulubieńca ani psiaków z którymi wychodzimy.... oprócz Molly ale co się z nią stało bo mi znikneła? adoptowana? To przynajmniej dobrze ze względu na to, że oznacza to, że wychodzimy z różnymi :D Nie wiem co z Molly, nie mogłam jej znaleźć ostatnio, zapomniałam Pani Reni w końcu zapytać. Bo te dwie pozostałe chyba były, no nie? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Karkalalka napisał(a):To przynajmniej dobrze ze względu na to, że oznacza to, że wychodzimy z różnymi :D Nie wiem co z Molly, nie mogłam jej znaleźć ostatnio, zapomniałam Pani Reni w końcu zapytać. Bo te dwie pozostałe chyba były, no nie? Tak, tylko jej brakowało w boksie. Quote
Recommended Posts