Borówka16 Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Hahaha, niezła fotka Sylwuś :evil_lol: Już ślę mój nr konta wszystkim. Quote
nika28 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Florcia bidulka, rzeczywiście... Borówka, jak mała będzie miała tekst, to mi wyślij. Mogę ją poogłaszać trochę, a ona jest tak śliczna, że na pewno znalazłaby szybko domek i psiaki by trochę odetchnęły... EDIT : posty skaczą... Quote
mamanabank Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Fotka może niezła ale sytuacja nieciekawa, Florcia przeszła już w życiu wiele, jest chora na serce i stareńka, przykro mi jest, że bawi Was to, że jest atakowana przez młodą i pełną wigoru Muszkę... ech. Quote
Andzike Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 mamanabank napisał(a):Fotka może niezła ale sytuacja nieciekawa, Florcia przeszła już w życiu wiele, jest chora na serce i stareńka, przykro mi jest, że bawi Was to, że jest atakowana przez młodą i pełną wigoru Muszkę... ech. Z tego co widziałam w niedzielę, to nie tylko Florcia jest atakowana przez Muszke. I nie tylko psy są przez Muszkę atakowane ... :( Sylwia trochę się musi nagimnastykować, zeby ogarnać teraz całe stado, którego jedynym słabym (nie dogadującym się z resztą stada) ogniwem jest właśnie Muszka... Quote
Romka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 No,właśnie Andzike,Muszka ustawia większość psiaków...jest super bojowa...zaczepia Florcię i Niunię i inne psiaki...Sylwia ma chyba duży kłopot...bo atakuje wchodzących bez ostrzeżenia...cudowny pies do pilnowania podwórka...ale nie w hoteliku dla psów... Quote
mamanabank Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Może warto zgłosić Muszkę? http://www.dogomania.pl/threads/130324-Akcja-kastracja-Przyjaciele-Czterech-%C5%81ap/page2 Quote
Borówka16 Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Tekst: [FONT=Calibri]Czekoladowa, roczna MUSZKA szuka domu![/FONT] [FONT=Calibri]Cześć! Jestem Muszka, ponoć jestem bardzo miła, sympatyczna, Kocham dzieci, lubię dominować inne zwierzaki. Obecnie z ulicy trafiłam do hoteliku dla zwierząt, niestety przez moją chęć dominowania cierpią starsze psiaki, więc pilnie szukam domu. Byłabym idealnym stróżem Twojego podwórka – nikogo obcego nie wpuszczę.[/FONT] [FONT=Calibri]Może właśnie Ty mnie pokochasz?[/FONT] [FONT=Calibri]Kontakt: …. (właśnie, na kogo kontakt?)[/FONT] Quote
Borówka16 Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Zaraz zgłoszę, Mamonabank, nas bawi fotka, a nie to, że Muszka dominuje Florcie, przepraszam, ale nie tak miały nasze (a przynajmniej mój post znaczyć) Sylwuś, widzę, że do mnie dzwoniłaś lub sms wysłałaś - nie wiem, bo coś mi od wczoraj z tel. się dzieje i sygnału nie mogę złapać :roll: Napisz więc proszę na PW. Nika, tekst już wstawiam. Quote
nika28 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Jeszcze kontakt ;) A jak wrócę do domu, to ją poogłaszam. Quote
Romka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Dziewczyny,jest zgoda na sterylizację Muszki wejdzcie na wątek sterylkowy... Quote
sylwiaso Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Cioteczki Muszka jest agresywna ja sie o nią boję!!!! Quote
sylwiaso Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='sylwiaso']Cioteczki Muszka jest agresywna ja sie o nią boję!!!! kontynuując - w hoteliku, jak wiecie, mam też inne psy, również większe od Muszki, które jej samej mogą zrobić krzywdę, gdy będzie je wciąż atakować. Ale jest sprawa ważniejsza, mam w hoteliku kilka staruszków, które są u mnie już od dłuższego czasu. Nie mogę ich narażać na zbędny stres, przecież nie po to do mnie przyjechały!!!!!! Borówka próbowałam dodzwonić się do Ciebie, niestety jest to nie możliwe, ponieważ nie odbierasz telefonu. Skrzynkę masz zapchaną... Sprawa jest pilna, czekam na kontakt od Ciebie. Muszka musi zmienić DT najszybciej jak to możliwe, najlepiej na domowy DT, żeby mogła być socjalizowana i przyzwyczajana do mieszkania z ludźmi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Andzike Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Widząc w sobotę jaki chaos wprowadza Muszka w spokojne życie hoteliku miałam nadzieję, że podejmiesz taką decyzję ze względu na siebie i na inne pieski.... Quote
mamanabank Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Ja również uważam, że Muszka potrzebuje innego tymczasu, już od kilku dni tłuczemy ten temat z Sylwią... Nasze psy cierpią na tym, a dodatkowo Muszka powinna być wychowywana, bo inaczej... kto ją adoptuje? Jeśli rzuca się nie tylko na inne psy ale też na ludzi. Quote
Borówka16 Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Sylwia, mi się dzieje coś z telefonem, tracę sygnał, zaraz wyczyszczę PW. Przepraszam, że zwaliłam Ci na głowe Muszkę, ale z opowieści Pani, która ją znalazła było zupełnie inaczej - no i Mucha miała mieć 2-3 mies....:roll: Obdzwonie wszystkie znane mi DT, może ktoś ją weźmie, jeśli nie to musimy szukać innego hoteliku.... I jeszcze tutaj Sylwio dopytam - jaki obecnie dług ma Muszka? (nie pamiętam od kiedy ją masz) Chciałabym to wiedzieć, bo mam zamiar wystawić bazarek ogł. Quote
monika083 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 sliczna ta pannica, jutro poczytam dokladnie watek i pomysle:) Quote
Borówka16 Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Zapraszam na bazarek na Muszkę :) http://www.dogomania.pl/threads/201966-**BAZAREK-OGŁOSZENIOWY-na-dług-Muszki-!!-52-OGŁOSZENIA-ZA-JEDYNE-8ZŁ!!!-DO-28.02!!**?p=16280035#post16280035 Quote
sylwiaso Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Boróweczko ja powinnam mieć z Tobą kontakt telefoniczny już w momencie jak Muszka do mnie przyjechała wiesz sama że czekałam na szczeniaczka,bo chciałam pomóc!Agnieszka która ją przywiozła mówiła ,że do Ciebie dzwoniła z drogi,że to nie szczeniak!ja czekałam,że mi zadzwonisz i spytasz co robimy z sunią ja wiem że chciałaś dobrze i mówiłam że mam zapchany hotelik gdyby ona była spokojna to pewnie by została,ale inne osoby martwią sie o swoje psiaki.które ona lubi atakować!Muszka nie jest tylko zła jest fajnym psiakiem! Quote
Borówka16 Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 sylwiaso napisał(a):Boróweczko ja powinnam mieć z Tobą kontakt telefoniczny już w momencie jak Muszka do mnie przyjechała wiesz sama że czekałam na szczeniaczka,bo chciałam pomóc!Agnieszka która ją przywiozła mówiła ,że do Ciebie dzwoniła z drogi,że to nie szczeniak!ja czekałam,że mi zadzwonisz i spytasz co robimy z sunią ja wiem że chciałaś dobrze i mówiłam że mam zapchany hotelik gdyby ona była spokojna to pewnie by została,ale inne osoby martwią sie o swoje psiaki.które ona lubi atakować!Muszka nie jest tylko zła jest fajnym psiakiem! Wiem, wiem :( Tylko Agnieszka powiedziała mi, że to nie roczna, a 4-5 mies..., no i, że mała :( Quote
sylwiaso Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Boróweczko ja staram się być konkretna kobitka mam telefon i z problemami trzeba do mnie dzwonić zawsze jest wyjście z sytuacji!!!! Quote
brazowa1 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Witam,na ten wątek zaprosiła mnie borówka,więc korzystam z zaproszenia i serdecznie polecam bazarek,którego dochód jest przeznaczony dla Pinesi walczacej z rakiem. Najpiekniejszy bazarek na Dogomanii i najpiekniejsze psie,niepowtarzalne obrożki. http://www.dogomania.pl/threads/201275-quot-taksowe-quot-obro%C5%BCe-szelki-smycze-na-2-cele-do-10.02 zajrzyj,nie pożałujesz! a oto wątek Pineski:http://www.dogomania.pl/threads/140645-quot-Nie-miałam-NIC-poza-metrowym-ciężkim-łańcuchem...-quot-Jamnisia-Pinesia/page15 Quote
mamanabank Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Halo, halo jest tu kto??? Ile w tej chwili pieniędzy ma Muszka? Dostała przecież szansę na dofinansowanie sterylizacji (150zł). Może jednak trzeba sfinalizować sprawę? Borówka, jak tam poszukiwania nowego DT? Quote
Borówka16 Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Nowego DT póki co nie znalazłam, obdzwoniłam wszystkich :( Z bazarku jest na razie 360zł, jak się zakończy to całą sumę przeleję Sylwii. Super z tą sterylką, tylko teraz Sylwia, gdzie ją robimy, masz jakąś tanią i dobrą lecznicę? Quote
Recommended Posts