Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 670
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bazarek czekoladowy:
kwota z deklarowanych cegiełek = 312 zł
do chwili obecnej wpływ 300 zł (w tym kwota 30 zł sylwiaso) - pieniązki zostały przelane odrazu na konto sylwiaso

Posted

A mnie ciekawi,co maja zagwarantowane psy w danej kwocie,ktore sa w platnych hotelikach? Czy dana suma idzie tylko na jedzenie czy tez juz jest wliczane inne wydatki,np.weterynarz?

Posted

cioteczki odrobaczyłam Muszkę,ale następna sprawa zaczyna się sezon kleszczowy trzeba ją zabezpieczyć bardzo dobra obróżka u weta.67zł starcza jeżeli dobrze pamiętam na 5 lub6m-cy albo kropelki na m-c 19zł co robimy?!

Posted

Agni, czyli z bazarku udało się pokryć koszt hoteliku i lecznicy/sterylki, tak?
W sumie przelałaś 380zł do Sylwii, tak? Zostało jeszcze coś z bazarku czekoladkowego?
Sorry, że tak dopytuje, ale gubię się już w rozliczaniu kilku psiaków...
Sylwuś, byłabym zdecydowanie za obróżką - bo na dłużej starczy, ale nie wiem czy jest kasa z bazarku czekoladkowego, bo mój nadal trwa i nie mogę tykać kasy z niego, bo wiadomo-jedni rezygnują, a inni jeszcze biorą kolejne pakiety ogłoszeń.
Napisałam dłuższy tekst Muszce, Sylwia, pozwoliłam sobie wziąć Twoje dane do kontaktu z ogłoszeń Bingusia.
Oto tekst:

Słodka czekoladka Muszka szuka domu!

Czym jest, a czym właściwie powinno być dzieciństwo? To okres beztroskiego życia, uroczych zabaw, mają je zarówno dzieci jak i szczeniaki. Niestety Muszka nie miała tego szczęścia je posiadać. Urodziła się zapewne gdzieś, gdzie nie była dobrze traktowana, a w końcu została wyrzucona wprost na ulicę. Tam znalazła ją pewna pani, u której nie mogła zostać i trafiła do hoteliku dla psów, w nim czeka na lepsze jutro. Muszka jest suczką o niezwykłym, czekoladkowym umaszczeniu, to przyjacielska, wesoła, żywiołowa suńka kochająca dzieci. Nad słabszymi psiakami ma tendencję do dominowania, ale jeśli pies się nie da Muszka się podda. Jest subtelna, delikatna, sięga przed kolanko, ma roczek, jest już wysterylizowana. Przebywa w hoteliku w Łowiczu, woj. łódzkie, ale możemy pomóc w transporcie. Kto ją pokocha?
Kontakt w sprawie adopcji Muszki:
Sylwia: 796701212, [email protected]

Zaraz ją ogłoszę i wstawię strony.
Może ktoś da radę pomóc ogłoszeniowo? ;)

Posted

To można spokojnie myślę pokryć z tych 184zł :)
No i prosimy o nawet malutkie wpłaty...Mucha ma 270zł długu jak widzę, zaraz od 18stego marca będzie mieć kolejne 300zł :( Proszę o pomoc :(