sylwiaso Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 To prześlijcie mi tylko 110zł to ja zaraz oddam p.doktor a ze mną się rozliczycie jak będzie bazarek rozliczony! Quote
agni Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 bazarek czekoladowy: kwota z deklarowanych cegiełek = 312 zł do chwili obecnej wpływ 300 zł (w tym kwota 30 zł sylwiaso) - pieniązki zostały przelane odrazu na konto sylwiaso Quote
sylwiaso Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Agni doszły pieniążki 270zł bardzo Dziękujemy rachunek na 110zł wstawię na wątek. Quote
mamanabank Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [quote name='sylwiaso']Agni doszły pieniążki 270zł bardzo Dziękujemy rachunek na 110zł wstawię na wątek. Quote
agni Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 przelałam resztę brakujących wpłat z bazarku Muszki czyli 24 zł na konto sylwiaso Quote
sylwiaso Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 OOOOOOOOOO!!!!Perszing nie daje za wygraną pofolgował hotelikowi to teraz na nerwy działa jej moja Stella owczarek niemiecki!!! Quote
Marycha35 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Perszing ty się ogarnij, ręka, która karmi się wnerwi wreszcie;) Quote
Mgielka Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 A mnie ciekawi,co maja zagwarantowane psy w danej kwocie,ktore sa w platnych hotelikach? Czy dana suma idzie tylko na jedzenie czy tez juz jest wliczane inne wydatki,np.weterynarz? Quote
sylwiaso Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Mgiełko podaj mi swój nr.tel to dokładnie Ci wyjaśnie wszystko co będzie Cię interesowało! Quote
sylwiaso Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Muszka pozdrawia i mocno ściska wszystkie cioteczki:calus::buzi: a największe uściski dla mamusinabank za pomoc w stawieniu fotek:buzi::buzi::buzi: Quote
Marycha35 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 hi, fotki cudne, oczywiście po co stanąć normalnie, kiedy można tak jak Muszka, hi hih:) Quote
sylwiaso Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 cioteczki odrobaczyłam Muszkę,ale następna sprawa zaczyna się sezon kleszczowy trzeba ją zabezpieczyć bardzo dobra obróżka u weta.67zł starcza jeżeli dobrze pamiętam na 5 lub6m-cy albo kropelki na m-c 19zł co robimy?! Quote
Borówka16 Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Agni, czyli z bazarku udało się pokryć koszt hoteliku i lecznicy/sterylki, tak? W sumie przelałaś 380zł do Sylwii, tak? Zostało jeszcze coś z bazarku czekoladkowego? Sorry, że tak dopytuje, ale gubię się już w rozliczaniu kilku psiaków... Sylwuś, byłabym zdecydowanie za obróżką - bo na dłużej starczy, ale nie wiem czy jest kasa z bazarku czekoladkowego, bo mój nadal trwa i nie mogę tykać kasy z niego, bo wiadomo-jedni rezygnują, a inni jeszcze biorą kolejne pakiety ogłoszeń. *** Napisałam dłuższy tekst Muszce, Sylwia, pozwoliłam sobie wziąć Twoje dane do kontaktu z ogłoszeń Bingusia. Oto tekst: Słodka czekoladka Muszka szuka domu! Czym jest, a czym właściwie powinno być dzieciństwo? To okres beztroskiego życia, uroczych zabaw, mają je zarówno dzieci jak i szczeniaki. Niestety Muszka nie miała tego szczęścia je posiadać. Urodziła się zapewne gdzieś, gdzie nie była dobrze traktowana, a w końcu została wyrzucona wprost na ulicę. Tam znalazła ją pewna pani, u której nie mogła zostać i trafiła do hoteliku dla psów, w nim czeka na lepsze jutro. Muszka jest suczką o niezwykłym, czekoladkowym umaszczeniu, to przyjacielska, wesoła, żywiołowa suńka kochająca dzieci. Nad słabszymi psiakami ma tendencję do dominowania, ale jeśli pies się nie da Muszka się podda. Jest subtelna, delikatna, sięga przed kolanko, ma roczek, jest już wysterylizowana. Przebywa w hoteliku w Łowiczu, woj. łódzkie, ale możemy pomóc w transporcie. Kto ją pokocha? Kontakt w sprawie adopcji Muszki: Sylwia: 796701212, [email protected] Zaraz ją ogłoszę i wstawię strony. Może ktoś da radę pomóc ogłoszeniowo? ;) Quote
sylwiaso Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Boróweczko mogą być moje dane!rozliczenie wygląda tak:dostałam 270zł i 24zł czyli 294 od tego trzeba odjąć 110zł za sterylkę i szpitalik to zostaje 184zł Quote
Borówka16 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 To można spokojnie myślę pokryć z tych 184zł :) No i prosimy o nawet malutkie wpłaty...Mucha ma 270zł długu jak widzę, zaraz od 18stego marca będzie mieć kolejne 300zł :( Proszę o pomoc :( Quote
Borówka16 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Musia ma allegro od Medoru, dziękujemy ! http://allegro.pl/muszka-sliczna-sunia-szuka-domu-i1501564934.html Reszta stron, na której ja ogłaszałam Muszkę na 1szej stronie. Quote
Borówka16 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Ciocie, jedna z osób (Sylwija) zrezygnowała z bazarku ogłoszeniowego, ale pozostawiła pieniążki na Musię - 24zł, dziękujemy :Rose: Quote
sylwiaso Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Bardzo DZIĘKUJEMY!!!!!Muszka bardzo mocno ściska ciocie Sylwije:buzi::buzi::buzi: Quote
Recommended Posts