Borówka16 Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 mamanabank napisał(a):Irenaka, Sylwiaso, W lecznicy trzeba zapłacić 15zł za odrobaczenie Muszki w maju. Czy ktoś prowadzi rozliczenie Muszki na pierwszej stronie, jest aktualizowane??? Ja prowadzę rozliczenie, ale długu.... Quote
irenaka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 sylwiaso napisał(a):cioteczki wpłaciła Irenka na Musie 100zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Irenko wejdż na wątek jak mam to zrozumieć to duzo pieniążków!!! mamanabank napisał(a):Irenaka, Sylwiaso, W lecznicy trzeba zapłacić 15zł za odrobaczenie Muszki w maju. Czy ktoś prowadzi rozliczenie Muszki na pierwszej stronie, jest aktualizowane??? Muszę się uderzyć w piersi dziewczyny:oops:, zawaliłam opis przelewu na Muszkę. Zgodnie z tym co napisałam wcześniej, na sunię wysłałam 50,00 od mojej przyjaciółki Asi a 50,00 chciałam przeznaczyć na lody dla dzieci Sylwii, tylko sierota jestem i nie napisałam tego w opisie przelewu:shake:. Oczywiście, decydujcie same, na co przeznaczycie wpłatę na Muszkę a jeżeli będzie trzeba, to mogę jeszcze jakiś bazarek dorzucić. OK? Quote
Romka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='mamanabank']irenaka, sylwiaso, w lecznicy trzeba zapłacić 15zł za odrobaczenie muszki w maju. Czy ktoś prowadzi rozliczenie muszki na pierwszej stronie, jest aktualizowane??? Sylwia, pamiętaj o rozliczeniach Muszki! Quote
amica Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Dopiero dzis, przepraszam za opóźnienie przelałam pieniążki z bazarku na konto hoteliku (40 zł) Niestety bazarek nie był szczególnie owocny, ale zawsze jakies pieniążki są, a dług troszkę mniejszy. Quote
Borówka16 Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 amica napisał(a):Dopiero dzis, przepraszam za opóźnienie przelałam pieniążki z bazarku na konto hoteliku (40 zł) Niestety bazarek nie był szczególnie owocny, ale zawsze jakies pieniążki są, a dług troszkę mniejszy. Amico, bardzo dziękuję za pomoc! Już zmieniam post rozliczeniowy :) Quote
Marycha35 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Ha, ha, ha, śliczna!!!! Oj miała szczęście, bo jak by wylądowała w tym super DS to nie siedziałaby pewnie jak Księżniczka z serduchem w charakterze skrzydełek, zadowolona jak sto MUSZEK!!!! Borówko looknij jaka Muszka szczęśliwa!!!! Quote
Borówka16 Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 Marycha35 napisał(a):Borek to jaki jest dług teraz? Taki jak w rozliczeniu oraz tytule, tj. 128zł. Widzę, że Muszka jest szczęśliwa i serdecznie dziękuję Sylwii za opiekę nad nią. Quote
Romka Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 [quote name='sylwiaso']Nasza Musia! Ale spojrzenie to ta nasza Muszka ma...bójcie się wszyscy wchodzący do pomieszczenia gdzie siedzi nasza Muszka...oj,bójcie...;) Quote
Marycha35 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Może to spojrzenie Muszki dla kogoś konkretnego przeznaczone, he he he... Dziękować Sylwiaskowi jest za co, a finanse wreszcie prowadzone porządnie. Jeśli tak można o długu powiedzieć. Quote
Figafiga Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Wstawiłam Muszkę tu http://www.dogomania.pl/threads/209330-Poszukuje-psa-energicznego-kochaj%C4%85cego-prac%C4%99-z-cz%C5%82owiekiem/page2 Quote
sylwiaso Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Musiu!nadal czekamy gdzie Twój ukochany domek! Quote
_Goldenek2 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Cioteczki z Jachranki i okolic.... Potrzebna pomoc: http://www.dogomania.pl/threads/209491-Sunia-z-4-szczeniakami-szuka-miejsca-gdzie-mo%C5%BCe-wykarmi%C4%87-swoje-ma%C5%82e-do-adopcji?p=17061639#post17061639 Quote
mamanabank Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 [quote name='Figafiga']Wstawiłam Muszkę tu http://www.dogomania.pl/threads/209330-Poszukuje-psa-energicznego-kochaj%C4%85cego-prac%C4%99-z-cz%C5%82owiekiem/page2 Super! Powinnaś jeszcze dodać zdjęcie przeskakującej Musi :-D Muszka cieszy się szczególnym zainteresowaniem Pewnej Osoby, ale ciii... boję się zapeszyć :modla: Quote
sylwiaso Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Musiu to mamy malutkie światełko!!!może ktoś doceni Twoje Serducho! Quote
Andzike Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 mamanabank napisał(a): Muszka cieszy się szczególnym zainteresowaniem Pewnej Osoby, ale ciii... boję się zapeszyć :modla: O kurcze, kurcze... To trzymam mocno kciuki!!!:cool2: Quote
mamanabank Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Trzymaj trzymaj :-) Szukam osoby do wizyty w Katowicach. Pewna Osoba wie o Muszce wszystko, zna również wątek Muszki. Oj, oj, oj! Muszko jak my ci życzymy własnego domu! Quote
Romka Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 mamanabank napisał(a):Trzymaj trzymaj :-) Szukam osoby do wizyty w Katowicach. Pewna Osoba wie o Muszce wszystko, zna również wątek Muszki. Oj, oj, oj! Muszko jak my ci życzymy własnego domu! O kurcze,ale wieści...no może nareszcie poszczęści się małej...czy to odzew z ogłoszeń? Quote
_Goldenek2 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 mamanabank napisał(a):Trzymaj trzymaj :-) Szukam osoby do wizyty w Katowicach. Pewna Osoba wie o Muszce wszystko, zna również wątek Muszki. Oj, oj, oj! Muszko jak my ci życzymy własnego domu! Bjuta jest z Katowic. Może poproście Ją o wizytę. Mam do Niej pełne zaufanie. Quote
Andzike Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 _Goldenek2 napisał(a):Bjuta jest z Katowic. Może poproście Ją o wizytę. Mam do Niej pełne zaufanie. I soboz4 - robiła wizytę dla Waszej Fizi i to byla bardzo udana wizyta ;) Quote
mamanabank Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Bjuta i maciaszek mają za daleko, napisałam jeszcze do kilku osób, do soboz też :-) I czekamy na odpowiedź. Quote
soboz4 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 To dość odległa dzielnica Katowic i nie ma żadnego wolontariusza z naszego schroniska, który mieszkałby w pobliżu, jak będę znała konkretną ulicę to zapytam wśród "naszych". Jak psiak z ADHD to musi być rzetelna wizyta, niestety często ludzie przeceniają własne siły i umiejętności, oczywiście cierpi potem na tym wyłącznie zwierzak... Quote
Recommended Posts