Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 670
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuje bardzo Mamusinabank za wyjaśnienie sprawy,bo ten Pan był tak szczęśliwy,że to też Muszka zapraszał na wizytę przedadopcyjną rozmawiało się bardzo ciepło do momentu kiedy powiedział ile ma lat....:-(chciałam wybrnąć z tego,że gdyby zachorował...a on,że razem z żoną chyba nie odejdziemy z tego świata,że ma jeszcze dużo siły kocha zwierzęta sunia była u nich 20lat , płaci za transport...itd.serce mi pękało bo czułam że to dobry człowiek.

Posted

Witam serdecznie na wątku pięknej i energicznej Muszki.Jak dla mnie to mix paterdale terriera, a charakterek to ma wspaniały, zawzięty i pełen energii ideał do sportu.
O to paterdale terrier ;-) a potem wstawię zdjęcia suni.

Posted

Można użyć moich zdjęć do ogłoszeń, mam nadzieję, że się przydadzą i pomogą znaleźć wspaniały domek.

Uwaga, gotowi......Torpeda na starcie ;-)od cioteczki z Sylwiaso

taaaka jestem wspaniała sucz :-) :diabloti:

i...meta u Mamanabank

Posted

mamanabank napisał(a):
Nie wiem Figa jak Ty to robisz ale na zdjęciach widać charakter psów :-)

Jak też tak powiem jak Majqa... ale o Fidze:zdolna jest skubana,zdjęcia wychodzą jej cudne...Czekoladowa wygląda jak Miss Uniwersum...

Posted

sylwiaso napisał(a):
Figuniu złoty MEDAL za fotki:multi:!!!!!Pięknie jeszcze raz pięknie!Musia wyszła jak miss Polonia:loveu::loveu:!Pieniążki jeszcze nie doszły dam znać!

Mogą dojść później, bo była przerwa tech. w serwisie.

Posted

Borówko, zmodyfikuj może tytuł, że jest jeszcze 168zł długu, że prosisz o pomoc (lub jakoś podobnie to sformułuj).
Obecny tytuł straszy nieco tymi trzema stówami. :-)