Jump to content
Dogomania

Galeria pod kundelkiem (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wejdź na www.imageshack.us i wgraj tam zdjęcie z jakiegoś pliku, które chcesz pomniejszyć, klikając na "przeglądaj" i wybierając zdjęcie. Póżniej zaznaczas taką "fajką" tam gdzie pisze "resize image" i wybierasz z opcji "640x480 (for message boards)" i naciskasz "host it!" Odczekaj chwilkę aż zdjęcie się wgra i otworzy się nowa strona. Kopiujesz OSTATNI (na samym dole) adres który się pojawi. Później gdy piszesz posta to tam gdzie możesz wybrać pogrubienie i kursywę jest okienko "wstaw obrazek", kliknij go i wklej skopiowany adres i naciśnij OK. ;)

Posted

witam wszystkich oto moja zwariowana i niewyżyta suka NEGRA, ma tyle zapału i werwy ,że jest wspaniałym psem do canicrossu, bikejoringu, a nawet do weight pullingu:lol:

drzewołaz

typowo rekreacyjny start w Arturówku 4 listopada

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
ale drzewołaz :D :D hihi :D
a może jednak miał babcie kotke albo wiewiórke ?? ]:->

Raczej kota nie ten eee.... nos:evil_lol: :razz: :diabloti:

Posted

Świetny drzewołaz :lol:.
Dawno Hexoliny nie było tutaj, a że mam nowe zdjęcia to mogę pokazać mojego łobuza :).
Psiul pokazuje pańci gdzie lodówka :cool3:

wyginanie w kuchni (po prawej lodówka :p)

I głupkowana mina "coś się stało?"

Posted

To ja przedstawię Tinę sunię która była przezemnie znaleziona (wyrzucili ją z samochodu na moich oczach w worku na śmieci :angryy: szkoda że niewiedziałam na początku że to pies bo bym numery zapamiętała :angryy::angryy::angryy:)
Była u mnie 3 miesiące :loveu: Tu zdjęcia od nowych właściciel i nowym domku :p

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...