Jump to content
Dogomania

Galeria pod kundelkiem (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DuDziaczek napisał(a):
uuuszzzzkaaa :loveu::loveu::loveu::loveu:
i tor......... :loveu::loveu::loveu:

Widzialas wszystkie 10 zdjec? bo Twoj wpis widze zaraz po zdjeciach :D
Juz mi sie prawie koncza zdjecia samotnej Sherry, tam gdzie obie dziewczynki jest wiecej takich w ruchu, jak sie ganiaja ;)

Dzis robilam pod blokiem foty - ale wtedy na smyczkach (glupie przepisy..) - jak Niunia gryzac i lapiac Sherry za kark namawiala ja do zabawy ;)

Posted

Lepsze agility niz u nas w Eslöv :P Ale ze tamto miejsce jest znane to i oblegane.. tak wiec jedyna szansa na spokojne bycie tam - jak sie ma psa prawie sluchajacego sie - to wczesnie rano.. ja bylam w niedziele ok 10 w malmö i blo na tyle malo psiakow ze moglam moje spuscic i porobic foty - potem zaczne zmiejszac jak samej Sherry sie skoncza. ale wspolnmych nie mam z agility, bo nie szlam tam. jak ruszylysmy w tamta strone to juz sie inne psiaki pojawily...

bedziemy sie wybierac - jak pogoda dopisze - w przyszlym tyg w inne miejsce na plaze ;) ale to pogoda i czas pokaze czy sie cos uda

Ale mnie wkurza ze trzeba czekac np. 5 minut zanim sie post wysle.. bo poprzedni ma np. godzine 14:52 choc u mnie byla 14:46 kiedy zobacyzlam ze cos napisalas..

Posted

zanim przyjechala do nas Sherry to Niunia uwielbiala stac pod jego klatka i doslowanie plakala dopoki sie jej klatki nie otworzylo zeby mogla go zalizac.....
Teraz sie troche uspokoila :P

Posted

zaba twoj pies to normlanie taki grozny ze ja to bym nie podeszla... :cool3:
Matko podniebienie to jak smola! :diabloti:

Niunia nie jest taka potulna.... :evil_lol::evil_lol:

Posted

Hej :D
Jako że mój Mickey to czystej rasy mieszaniec, więc dodam tutaj jego focię xD

Oto mój skarbek :loveu:

Resztę fotek możecie zobaczyć w naszej galerii :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...